Dodaj do ulubionych

Półmetek.

05.09.10, 18:16
No to doczekałam się dnia, że suwaczek minął półmetek. Jutro mija 2 m-ce dietowania, zatem tempo uważam za expresowe. Nie sądziłam, że uda mi się zgubić tych 10 kg w tak krótkim czasie. Cieszę się, a z drugiej strony zastanawiam się, czy nie za niską wagę obrałam sobie za cel. Badania wszystkie w normie, więc powinnam spokojnie dalej dietować i chudnąć, ale mam pewne obawy, sama nie wiem jakiej natury? A może by tak troszkę ustabilizować wagę III fazą i później znów wrócić na II? Zastanawiam się czy moja skóra sprosta utracie wagi?
Patrzę na niektóre suwaczki z utratą ponad 20kg i zastanawiam się jak skóra reaguje na taką utratę wagi w tak krótkim czasie? Wiem, że należy smarować, ujędrniać, ale w mojej głowie wizja utraty 20kg to wiszące wszędzie fałdki skóry. Hmmm...?
Obserwuj wątek
    • la_pink Re: Półmetek. 05.09.10, 18:36
      Mamy podobnie :) obawy również am, ale nie aż takie ;) silniejsza od obaw jest chęć dotarcia do
      tych magicznych 62 kg :) co do skóry- fakt trochę się rozciągnęła przy tych dodatkowych 20 kg,
      ale już był o tym wątek, żeby smarować, masować a w III fazie dołączyc jakieś ćwiczenia, basen,
      rowerek. U mnie nie jest tak źle ( spodziewałam sie gorszego stanu skóry) dlatego jadę dalej bo
      też nie sądziłam, że te 10 kg zgubię w takim tempie. Powodzenia.
      • slonce12 Re: Półmetek. 05.09.10, 19:15
        ja też na półmetku, 8,5 za mną 8,5 przede mną. Choć teraz pewnie nieco więcej bo na PW
        zawsze przybieram. Dziś zjadłam 5-o litrowy garnek bigosu, kalafior i 500 g serka homo więc nie
        warzę się póki tego nie wydalę a z tym jak zwykle ciężko.
        Byle tak dalej dolivka, idzie super
      • magdula602 Re: Półmetek. 07.09.10, 22:13
        tempo fajne miałyście w 2 miesiące 10 kg to sporo!
        Mi narazie jest trudno uwierzyć że schudnę przy takiej ilości jedzenia!!
        okaże się :)
    • mess8385 Re: JUPI u M. też dziś:):) 07.09.10, 20:49
      tj.07.09.2010r!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po 2 miechach i 3 tygodniach w końcu półmetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAmma mia, ale jeste DuMnA z MMMMMMMMMMMMMM mojego:) git facet, wytrwały i w ogóle, no brak słów:):) DOLIVKA- gratulacje również, podobne wartości stracone i przed Tobą jak przed M.mym:) POWODZENIA:):):):):)
    • elrosa Re: Półmetek. 07.09.10, 21:17
      U mnie już prawie 2/3, wprawdzie teraz spada wolniej, niż na początku, ale jestem zadowolona z wyników :)
      Ze "zbyt dużą" skórą na szczęście nie mam problemów - od czasu do czasu smaruję się balsamem (jak mi się przypomni, czyli raz na trzy dni), jedyne, co robię regularnie, to peeling (bo mi się fusy po kawie marnują) i "brzuszki" (niewiele, bo rano i wieczorem serie po 20 zwykłych i 20 "na krzyż" w każdą stronę - został mi nawyk po aerobiku, w takiej dawce raczej ani nie pomaga, ani nie szkodzi ;)).
      Z biustem jest nieco gorzej, mimo spania w biustonoszu i noszenia dobrych rozmiarowo trochę "oberwał". Ale w ciągu jednego miesiąca obwód w biuście spadł mi o 7cm, więc specjalnie się nie dziwię. Na razie zakupiłam odpowiednie mazidło i liczę, że razem z masażami i biustonoszem zadziała jeśli nie polepszająco, to przynajmniej hamująco ;)
    • magdziorek84 Re: Półmetek. 07.09.10, 21:39
      Ja już na finiszu, od poniedziałku chyba zacznę III fazę. Schudłam 19 kg, nic ćwiczę (bom leń), nie smaruję (bom leń) w ciągu ostatnich 16 miesięcy łącznie z kg ciążowymi zrzuciłam 34 kg i nic mi nie wisi (poza cyckami, ale to pewnie po 13 miesiącach karmienia):P Mogę Wam nawet zdjęcia zrobić w ramach dowodów:P
      • magdziorek84 Re: Półmetek. 07.09.10, 21:39
        Zapomniałam pogratulować!:)
      • magdula602 Re: Półmetek. 07.09.10, 22:18
        magdziorek84 napisała:

> Ja już na finiszu, od poniedziałku chyba zacznę III fazę. Schudłam 19 kg, nic ć
        > wiczę (bom leń), nie smaruję (bom leń) w ciągu ostatnich 16 miesięcy łącznie z
        > kg ciążowymi zrzuciłam 34 kg i nic mi nie wisi (poza cyckami, ale to pewnie po
        > 13 miesiącach karmienia):P Mogę Wam nawet zdjęcia zrobić w ramach dowodów:P

Magdziorek bo niektórzy mają taką skórę że nie muszą nic robic i zwisów nie mają
        Ty należysz do tych szczęśliwców i masz święty spokój! tylko pozazdrościć:)
        • magdziorek84 Re: Półmetek. 07.09.10, 22:24
          eeee, tylko w ta stronę:P bo jak puchłam w ciąży to codziennie nowy rozstęp mi przybywał:|

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka