Dodaj do ulubionych

jem jem i jem

08.11.10, 09:14
:-((((

nie dzielę posiłków... wczoraj dostałam jakiegoś mega wk..bo po 4 dnaich z warzywami miałam + 2kg!!! ( FII), starsznie mnie to zdołowało i na robilam sobie dukanowych pyszności i się zaczęło..zmiotłam wszystko...całe ciastio marmurkowe.., 1/4 sernika, zupę, serek homo, jajka, pół sloika grzybków, ogórki...i już nie będe wymieniać...i na koniec poprawilam 1/3 torebki mleka odtłuszczonego w proszku...
jakiś amok..nie umiem dzielić posiłków..jestem ciągle głodna i wydaje mi się, ze będąc na dukanie mogę jeść bezkarnie..:-( jestem zła na siebie..dziś przez 5 dni robię P , mam nadzieję, że te 2 kg zlezą, bo jakoś tracę motywację. z 1 strony a z 2 jestem na siebie wsciekla bo widze ile chudną dziewczyny...
Obserwuj wątek
    • slonce12 Re: jem jem i jem 08.11.10, 09:20
      na samą myśl o mleku w proszku mam odruch wymiotny, jak można jeść takie świństwo, jeszcze w takich ilościach, nie martw się, też ostatnio przybombiłam 2 kg, mimo, że jem normalnie. Tak bywa leć dalej swoim rytmem ale nie zjadaj niedozwolonych rzeczy bo będzie tylko gorzej. Powodzenia
    • sweet_pink Re: jem jem i jem 08.11.10, 10:01
      Jak masz taka fazę to zjedz mięso...u mnie to dobrze hamuje apetyt. Zresztą najważniejsze byś nie łamała zasad diety ;)
      Nie martw się wzrostem wagi, ja ostatnio miałam 1kg in plus i byłam na dietę obrażona, zła itd...trochę ruchu i cierpliwości i wszystko zeszło.
      • siula5 Re: jem jem i jem 08.11.10, 10:44
        Ja wczoraj też jak głupia chodziłam cały dzień i żarłam, wszystko co mi w ręce wpadło (oczywiście dozwolone rzeczy) i byłam święcie przekonana że dziś do góry waga pójdzie, ale miło się zdziwiłam rano, bo ani w tę ani wewtę waga nie ruszyła. Dziś już piekę marmurkowca, galaretka się tężeje, bajaderki również. Dziecię mi zachorowało, więc w domu siedzę, a jak siedzę w domu to mam zawsze wilczy apetyt.
    • anja_maciejka Re: jem jem i jem 08.11.10, 11:32
      A jedz na zdrowie, samo przejdzie. Tylko dozwolone jedz rzeczy.
      • anula86anula Re: jem jem i jem 08.11.10, 18:03
        yyy... ja też tak mam - oj mam tak! i to bardzo ;)
    • ewelina811014 Re: jem jem i jem 09.11.10, 08:33
      aaaaaaaaaaaaa ..........!!!!!!!!!!! ja wczoraj tez żarłam wszystko co nie dukanowe w pracy było ok ale jak wrocilam do domu to dopadl mnie glod na poczatek poszedl tatar pozniej micha rosolu z nalesnikami po krolewsku a na koniec poprawilam trzema kawalami ciacha mam nadzieje ze to glod tylko przed @. wsciekla jestem na siebie ze tak poplynelam wczoraj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka