Dodaj do ulubionych

odchudzam się

28.12.10, 08:15
od wczoraj... a nie od jutra...
postanowiłam i ciekawe co z tego wyniknie...
Mam jakieś 10 kg do stracenia. poddałam się modzie na dietę białkową i dzisiaj jest drugi dzień fazy uderzeniowej.
Błaaaaagam niech ktoś trzyma za mnie kciuki. Roztyłam się niemiłosiernie. Ważyłam 55 kg (170 wzrost) i nagle zaczęłam gwałtownie przybierać na wadze .. teraz ważę 64 i nie mogę na siebie patrzeć...Ratunku!
Obserwuj wątek
    • wildneofita Re: odchudzam się 29.12.10, 21:48
      Chce powiedziec ze trzymam kciuki za ciebie, ale rowniez chcialabym cie poinformowac ze pomimo iz ta dieta jest z powodzeniem stosowana przez wielu ludzi na swiecie to jest ona bardzo niebezpieczna, poniewaz dewastuje watrobe i nerki. Moze lepiej sprobowac czegos innego, bardziej bezpiecznego a tak samo skutecznego. Ja przytylam 20kg w przeciagu 2 lat to strasznie duzo, staralam sie stosowac rozne diety ale zawzyczaj konczylo sie to efektem jojo. Dzieki temu znalazlam niedawno ciekawa strone, ktora przedstawia rozne sposoby na utrate wagi - nie koniecznie trzeba stosowac diete. Ja juz widze male rezultaty a wcale dlugo tego nie robie. Jest tam takze wzmianka o diecie proteinowej - bialkowej (zalety i przeciwskazania), ktore polecam ci przeczytac. Wejdz i sama sie przekonaj roznediety.blogspot.com Wiem jak to jest przytyc i nienawidziec swojego ciala.
    • voy-cek Re: odchudzam się 31.12.10, 11:24
      Trzeba koniecznie pamiętać, że podstawową funkcją jedzenia jest dostarczenia do organizmu !!! niezbędnych !!! składników i !!! zaspokajanie głodu !!!. Przy czym niezwykle istotna jest i to bywa naprawdę trudne zmiana nawyków żywieniowych -czy co, ile i kiedy jesz. O wszystkich możliwych dietach i kilka innych porad zwiazanych z odchudzaniem znajdziesz tutaj psychologiaipsyche.blogspot.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka