Dodaj do ulubionych

FastSlim New Generation-czy ktoś odzyskał kase?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.11, 09:13
dziwne, ze nie zajął się jeszcze tym program "uwaga"- napiszę do nich o tym przypadku. reklamuja sie np. na www.szybkoschudnij.pl, oczywiście jeśli nie zadziała mozesz odzyskac pieniądze za pomocą formularza zwrotów, gdzie nigdzie na stronie go nie ma, nie odpowiadaja na mail-e a ten produkt to zwykła lipa dla frajerów-czyli m.in. dla mnie. Ale moze jest ktoś kto w cudowny sposób odzyskał pieniądze- bo na bank nie figurę :)
Obserwuj wątek
    • Gość: iza Re: FastSlim New Generation-czy ktoś odzyskał kas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 11:52
      no właśnie a gdzie ten formularz zwrotu mozna dostac bo ja tez się zawiodłam i chcę odesłac a niewiem jak????
      • Gość: wAL TO DZIAŁA!!! IP: *.icpnet.pl 23.02.12, 09:54
        Biorę Fast Slim od tygodnia i przytyłem 10 kg. Hurrra!!!
        • Gość: betty Re: TO DZIAŁA!!! IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.12, 07:51
          też na tym badziewiu zaczęłam tyć!!! dobrze,że po połowie opakowania zrezygnowałam...kasy oczywiście nie oddali!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Karola Re: TO DZIAŁA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.12, 15:03
          no dokładnie tak działa.. biore 2 tygodnie i przytyłam 4kg:O:(
          • jaromel Re: TO DZIAŁA!!! 11.07.12, 16:24
            Również doszedłem do wniosku że nic mi te piguły nie pomogą w odchudzaniu, oby nie zaszkodziły. Nie wiem czy wszyscy mamy podany adres zwrotny na Mrągowo ul. Leśna 2. Wyszukałem poprzez internet (bo zbyt daleko mieszkam od Mrągowa, że pod tym adresem znajduje się: O.W. „PAPALINDA” Ul. Leśna 2 Tel: (028)53-26-512, probowałem dzwonić, telefon wogóle jakby odłączony. Może jest ktos z naszego grona z Mrągowa lub okolic i zechciałby sprawdzić (i podzieli sie informacją z naszym Forum), co tam się dzieje, czy ktoś może wykorzystuje tylko adres do odbierania zwrotów, aby Poczta nie zablokowała się paczuszkami zwrotnymi? wdzięczny będę za jakiekolwiek info w tej sprawie. Pozdrawiam wszystkich!
    • Gość: AgnieslawaRuda Re: FastSlim New Generation-czy ktoś odzyskał kas IP: *.promax.media.pl 29.08.11, 14:19
      ja tez jestem frajerką bo wydałam tyle kasy po to żeby psuć sobie tylko i wyłącznie żołądek ...
      gó...ane tabletki, nie dają w ogóle rezultatu ... zwrotu pieniędzy nie ma, efektów też nie ... złodzieje i oszuści!!!!!!!!!!!
    • Gość: jagoda6809 Re: FastSlim New Generation-czy ktoś odzyskał kas IP: *.ip.netia.com.pl 26.09.11, 10:48
      na mnie też to nie podziałało i własnie zastanawiam sie jak odzyskać kasę :-)
      Pozdrawiam
    • Gość: czarna Re: FastSlim New Generation-czy ktoś odzyskał kas IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.11, 12:08
      Witam,ja także kupiłaM ten złoty środek po kilku dniach zażywania okropnie zaczęły mnie boleć kości ,stawy-wiec zaprzestałam,idę do lekarza.Pisałam do nich o zwrot pieniędzy i kontakt i zero odzewu.Noi oczywiście 0 schudłam.Naciągacze perfidni!!!Koniecznie trzeba się za to wziąść ,jak to możliwe że znane portale pozwalają na reklamę OSZUSTÓW!!ludzie musimy zareagować!!
      • Gość: S Re: FastSlim New Generation-czy ktoś odzyskał kas IP: *.38.160.60.resman.pl 22.12.11, 11:43
        Witam,czy ktoś może mi przesłać adres do nich, bo też dałam się naciągnąć i nawet nie wiem komu mam to odesłać,Pozdrawiam.
      • kasztaniak20 Re: FastSlim New Generation-czy ktoś odzyskał kas 25.04.12, 18:59
        ja niestety tez kupilam ten cudowny lek!!! niestety. opakowanie sie konczy a efektow zero!! mial byc zwrot kasy ale tylko w snach!!! ktos powinien cos z tym zrobic!!!
      • Gość: aga))))) jest tylko jedna skuteczna metoda... IP: 109.255.184.* 14.05.12, 23:37
        niestety.!!!! najlepsza dieta to m,z czyli mniej zrec )))) co niestety nie sprawdza sie w moim przypadku ((((((((pozdrawiam wszystkich odchudzajacych sie )
    • Gość: paulinka25 Re: FastSlim New Generation-czy ktoś odzyskał kas IP: *.as13285.net 21.10.11, 23:25
      podejrzewam,ze nikt kasy nie otrzyma,ja czekam na fast slim juz 2 tyg i nic,az zaluje ze go w ogole zamowilam.Poczekam jeszcze pare dni ale potem wybuchne
      • Gość: czar-na83 Re: FastSlim New Generation-czy ktoś odzyskał kas IP: *.cdma.centertel.pl 27.10.11, 20:59
        Witam a możecie mi podać emaila do nich bo nigdzie nie mogę znaleźć a chciałam też odzyskac kasę
        • 4karina Re: FastSlim New Generation-czy ktoś odzyskał kas 07.05.12, 13:12
          Witam.Tabletki to sciema i trucizna ,po ktorych fatalnie sie czulam . odeslalam opakowanie i cisza !!!!!.Zadzwonilam na poczte w Mragowie ,zwrocone paczki odbiera facet -oszust i pewnie smieje sie z naiwniakow .Zainteresowanych prosze o kontakt 784715673 -era.Nastepny etap to Prokuratura i Policja .Gosciowi mina zrzednie .odechce mu sie lekkiego chlebka.Pozdrawiam!!!!
          • Gość: RJ Re: FastSlim New Generation-czy ktoś odzyskał kas IP: *.flash-net.pl 29.06.12, 15:03
            Nic mu nie zrobią, bo koszt zakupu mniejszy niż 200 zł.
            Dalej sobie może naciągać.
            Wyglada na to, ze w Polsce to jedyny skuteczny sposób na zarobienie pieniędzy, za takie oszustwa jest się bezkarnym.
            To samo dzieje się na portalach wysyłkowych typu gumtree i tablica pl. Ludzie z gruntu uczciwi nie podejrzewają, ze na głupich zabawkach, czy używanym telefonie komórkowym ktoś ich naciągnie na kasę..
            Zresztą poczytajcie sobie forum dodajoszusta pl. - wielce pouczająca lektura!
            Żeby nie było - ja też jestem szczęśliwą posiadaczką tableteczek odchudzających ...
          • Gość: Aniaa Re: FastSlim New Generation-czy ktoś odzyskał kas IP: *.uznam.net.pl 17.07.12, 17:35
            Trzeba jeszcze zaskarżyć ludzi, którzy pozytywnie się wypowiadali na temat tego produktu. Przecież wiadomo, że byli podstawieni.
    • Gość: Halina Re: FastSlim New Generation-czy ktoś odzyskał kas IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.11, 22:45
      ja czekam na zwrot pieniędzy już rok
      • Gość: . Re: FastSlim New Generation-czy ktoś odzyskał kas IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.12, 20:45
        Po trzech tygodniach zażywania trzy razy dziennie - zero efektu, waga nie drgnęła nawet o pół kilo (poprzednie dwa miesiące udało mi się schudnąć na tej samej diecie o 4 kg - New Generation niczego nie przyspieszył, a może i zahamował).
    • Gość: Magda Re: FastSlim New Generation-czy ktoś odzyskał kas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.12, 21:08
      witam -ja też ani nie schudłam ,ani nie oddali mi pieniędzy.Mało tego strona reklamowa zginęła z internetu i nie było jej trzy miesiące.Nie kupujcie tego to totalna ściema.Poza mną nacięło się jeszcze kilka osób
    • Gość: Majka Re: FastSlim New Generation-czy ktoś odzyskał kas IP: *.garwolin.vectranet.pl 07.02.12, 20:49
      Tak to faktycznie oszustwo ja też się na to nabrałam ale nie tylko ja . Faktycznie jedno wielka lipa.
    • Gość: judi Re: FastSlim New Generation-czy ktoś odzyskał kas IP: *.centertel.pl 16.02.12, 22:23
      ludzie nia dawajcie sie robic w balona , takie same tabletki sa w aptekach tylko za inna cene i pod inna nazwa kosztuja 40 zł i nazywaja sie C.L.A + chrom i to jest ten sam sklad wiec nie dajcie sie oszukac , lepiej leccie do apteki i kupcie to , ja nie stety dalam sie nabrac i fast slim kupilam ale balam sie je brac bo slyszalam ze jedna kobietka po nich zmarla i je wyrzucilam a poszlam do apteki i kupilam identyczne tylko inna nazwa i cena i sa pewne bo sa z apteki
      • Gość: krynia 51 Re: FastSlim New Generation-czy ktoś odzyskał kas IP: *.xdsl.centertel.pl 21.02.12, 11:23
        czy jak zamowiłam to muszę odebrać? bo jak słyszę wasze opinie to jest wielkie =G= proszę o odpowiedz POZDRAWIAM
        • Gość: Iga Re: FastSlim New Generation-czy ktoś odzyskał kas IP: *.skierniewice.vectranet.pl 20.03.12, 17:57
          Ja też je zamówiłam i źle zrobiłam, że nie przeczytałam wszystkich opinii na necie ;/ Nie wiem czy można tak zrobić, żeby ich nie odebrać?
          • Gość: lidia Re: FastSlim New Generation-czy ktoś odzyskał kas IP: *.home.aster.pl 24.04.12, 22:55
            jeśli nie zapłaciłaś nie musisz odbierać przesyłki, będzie zwrot do nich, nic ci nie zrobią i radze tak zrobić
            • Gość: an Re: FastSlim New Generation-czy ktoś odzyskał kas IP: *.auto.m2m.net.pl 27.06.12, 09:12
              czy faktycznie mozna nie odebrać przesyłki
      • Gość: Ania Re: FastSlim New Generation-czy ktoś odzyskał kas IP: *.play-internet.pl 29.02.12, 07:27
        boisz się fast slim a nie boisz się tych z apteki skoro mają taki sam skład.
    • Gość: betty Re: FastSlim New Generation-czy ktoś odzyskał kas IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.12, 07:49
      też uważam ,że to oszuści! Wysłałam na podany adres zwrotów,zaczęty pojemnik tabletek ,które rzecz jasna nie działają...kasy po miesiacu dalej nie ma!!!!!!!!!!!
      • Gość: lidia Re: FastSlim New Generation-czy ktoś odzyskał kas IP: *.home.aster.pl 24.04.12, 22:50
        zastanawiam sie co robić? biorę od 3 tygodni, ćwiczę, dieta i nic, marny efekt, spadło aż 1kg! ale teraz waga jest z początku. Od pewnego czasu boli mnie żołądek, wątroba, a od dwóch dni w ogóle się źle czuję- chyba przestanę to brać? zastanawiam się czy jest sens wysyłąć im to co zostało skoro piszecie, że zero szans na zwrot kosztów, a może by tak wspólnie ich "udupić"? może rzecznik praw konsumentów powinien się zająć się tą sprawą?
        • Gość: mniam Re: FastSlim New Generation-czy ktoś odzyskał kas IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.04.12, 19:48
          Oj ja też się nabrałam i przytyłam 4 kilo zamiast 4 schudnąć a to może lek dla anorektyczek
        • Gość: maria Re: FastSlim New Generation-czy ktoś odzyskał kas IP: 80.48.144.* 18.05.12, 18:03
          dziwne na zdięciach jest moja koleżanka która zawsze była szczupła ciekawe czy ona wie że wykorzystuja jej zdięcia.Nie bierzcie tego to jakaś ściema
        • Gość: dona Re: FastSlim New Generation-czy ktoś odzyskał kas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.12, 16:00
          ja niestety zamówiłam zanim przeczytałam opinie;/ miała to być wysyłka za pobraniem za 89 zl. dziś ja otrzymałam lecz odebrała moja siostra i mówiła ze nic za nia nie placila. DZIWNE,.... otworzyłam paczkę z myślą ze moze tam bedzie jakis numer rachunku czy cos ale nic oprocz tabletek nie bylo, ciekawi mnie co oni kombinuja, skoro nie musialam za to placic a na paczce pisze ze wysylka za pobraniem.... no chyba ze listonosz sie pomylil ;p w kazdym badz razie jutro odsylam ........ szkoda ze wczesniej nie przeczytalam opinii no ale coz , naiwnosc ludzka górą
    • Gość: ~~erg~~ Re: FastSlim New Generation-czy ktoś odzyskał kas IP: *.ippt.gov.pl 18.05.12, 13:47
      FastSlim to oszustwo.
      Posługiwanie się znakiem i tytułem Instytutu Żywności i Żywienia jest bezprawne. Dzwoniłem do instytutu i dowiedziałem się, że nigdy tego specyfiku nie badali i jeszcze do tego nigdy nie dawali pozwolenia firmie produkującej tą truciznę na użycie znaku instytutu.
      • Gość: buba Re: FastSlim New Generation-czy ktoś odzyskał kas IP: 212.14.62.* 05.06.12, 12:37
        Tak, ja też dzwoniłam do tego Instytutu, który potwierdził bezprawne posługiwanie się firmy sprzedającej, znakami i tytułem Instytutu Żywienia i Żywności.Oprócz tego firma sprzedająca wprowadza klienta w błąd posługując się znakiem PCA (Polskie Centrum Akredytacji) i stwarza wrażenie,że produkt jest akredytowany.I to też sprawdziłam.Jest to oszustwo.W związku z powyższym, nie odbieram zamówionego towaru i poczekam co będzie dalej.
      • Gość: gość69 Re: FastSlim New Generation-czy ktoś odzyskał kas IP: *.multi-ip.pl 26.06.12, 11:05
        LUDZIE zróbcie pozew zbiorowy!!! Do tego potrzeba co najmniej 10 osób, więc zorganizujcie się, to wasze pieniądze i zdrowie zostały narażone. Ja właśnie znalazłam to cudo na stronie internetowej, i zanim zamówiłam chciałam poszukać opinii i dobrze się stało że trafiłam tutaj - nie zamawiam - ale szkoda mi wszystkich osób które już tego dokonały.
      • Gość: :) Re: FastSlim New Generation-czy ktoś odzyskał kas IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.07.12, 09:40
        A moze wszyscy napiszmy mu fikcyjne adresy, aby mogl powysylac i robic oplaty za przesylki, bo beda mu zwracali! Przyznaje sie do glupoty. Tez sie nabralam. Wszystkie oryginalne produkty slim... maja na poczatku nazwe slim a on zaczyna fast. Wezmy sie za gn......
        • Gość: gołąb Re: FastSlim New Generation-czy ktoś odzyskał kas IP: 80.50.129.* 26.07.12, 15:24
          Niezmiernie miło mi być w gronie naciągniętych - witajcie. Ja też wpadłem jak śliwka w kompot. Już tak zrobiłem. Gość wyśle paczuszkę na nieistniejący adres. Tyle mojego :-)
      • Gość: edzia Re: FastSlim IP: *.dynamic.chello.pl 29.10.12, 18:03
        zamówiłam przez pocztę ,gotówkę mam zapłacić przy odbiorze,ale po przeczytaniu tyle negatywnych opinii ,myślę żeby tego paskudztwa nie odbierać.czy mam takie prawo odmówić?
        • Gość: buba Re: FastSlim IP: 212.14.62.* 30.10.12, 13:24
          Ja tak własnie zrobiłam, nie odebrałam poczty i nie zapłaciłam.Bez żadnych konsekwencji.Po czym miałam telefon od przedstawicielki? firmy, której powiedziałam to, czego zapewne nie chciała usłyszeć.Powodzenia
          • Gość: buba Re: FastSlim IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.13, 13:11
            Wyobraźcie sobie, że wczoraj dostałam meila od przedstawiciela firmy, aby zapłacić 29,00zł za dostawę produktu, chociaż go nie odebrałam.Bo biedna firma wysłała go i nie może ponosić kosztów wysyłki.A to,że mnie oszukali, to nie ważne.
    • sasza1111 Re: FastSlim New Generation-czy ktoś odzyskał kas 26.06.12, 19:30
      a tam, zapomnij że odzwykasz kasę. ja się przerzuciłam na betalip - i pomaga
      • jaromel Re: FastSlim New Generation-czy ktoś odzyskał kas 11.07.12, 16:33
        Również doszedłem do wniosku że nic mi te piguły nie pomogą w odchudzaniu, oby nie zaszkodziły. Nie wiem czy wszyscy mamy podany adres zwrotny na Mrągowo ul. Leśna 2. Wyszukałem poprzez internet (bo zbyt daleko mieszkam od Mrągowa, że pod tym adresem znajduje się: O.W. „PAPALINDA” Ul. Leśna 2 Tel: (028)53-26-512, probowałem dzwonić, telefon wogóle jakby odłączony. Może jest ktos z naszego grona z Mrągowa lub okolic i zechciałby sprawdzić (i podzieli sie informacją z naszym Forum), co tam się dzieje, czy ktoś może wykorzystuje tylko adres do odbierania zwrotów, aby Poczta nie zablokowała się paczuszkami zwrotnymi? wdzięczny będę za jakiekolwiek info w tej sprawie. Pozdrawiam wszystkich!
        • Gość: bena Re: FastSlim New Generation-czy ktoś odzyskał kas IP: *.84-48-235.nextgentel.com 17.07.12, 23:12
          ...Mrągowo ma nr.kierunkowy 089 , a 028 to jest gdzieś koło Zielonej Góry ,ul.Leśna istnieje w Mrągowie ale jest to bardzo krótka uliczka na której stoją cztery domki prywatne ,myślę że ktoś cię wprowadza w błąd.
          • Gość: Aśka170 Re: FastSlim New Generation-czy ktoś odzyskał kas IP: *.swietochlowice.vectranet.pl 25.07.12, 14:20
            Witam. Tez zamówiłam te tabletki i znalazłam tę firmę,nie ma nazwy,jest to sklep wielobranżowy(tu podane nazwiska wspólników s.c.) Mrągowo ul Leśna 2 tel.mi podali w biurze numerów jest to tel komórkowy
            • Gość: teresa Re: FastSlim New Generation-czy ktoś odzyskał kas IP: *.pools.arcor-ip.net 28.07.12, 22:29
              prosze o podanie tego numeru telefonu poniewaz tesz kupilam te tabletki i zadnego rezultatu prosze o odpowiec pozdrawiam
            • Gość: patryk Re: FastSlim New Generation-czy ktoś odzyskał kas IP: *.dynamic.mm.pl 10.08.12, 23:42
              a dostałes wgl te książki,bo ja tylko pudełko i chcialbym sie dowiedziec co w tych ksiazkach jest?
        • Gość: ww Re: FastSlim New Generation-czy ktoś odzyskał kas IP: *.dynamic.mm.pl 17.07.12, 23:35
          ściema i już w tym miejscu nie ma żadnych domków i OW

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka