Gość: gosia Re: slimex 15 IP: *.zana.trustnet.pl 15.02.12, 20:49 Witam dziś 8smy dzień na Sibutrilu żółtym 5 dni diety i dopiero od dwóch dni nie mam chęci na jedzenie ani na słodycze :-)waga spada jest efekt pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vixe Re: slimex 15 IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.04.12, 18:52 Sibutril zółty TO PODRÓBA, nie przyniesie efektów, jedynie ból głowy i senność ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: slimex 15 IP: *.zana.trustnet.pl 01.04.12, 22:11 witaj, śledzisz to forum to może podpowiesz który z tych preparatów jest skuteczny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga_ga_ga Re: slimex d15 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.02.12, 16:01 Hej dziewczyny. Stosował ktoś może sibutril? Ja też się zastanawiam jak wyglądają orginalne tabsy. Koleżanka kupiła zółte w opakowaniu podobnym do slimexu i nie zadziałały wcale, nic a nic, podejrzewam, że wcale nie było w nich sybutraminy. Boję się wpadki. Od kogo najlepiej kupić, niedrogo a orginalnie?? bardzo proszę o rady bo jestem zdesperowana:( 160cm-90kg:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dozka Re: slimex d15 IP: 91.226.7.* 27.02.12, 18:04 Hejka, ja widziałam i taki w kwadratowych blistrach Sibutril 15 i taki w taki w kształcie kobiety ( jak slimex). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga_ga_ga Re: slimex d15 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.02.12, 19:49 No tak, ale czy oba są oryginalne? czy któreś to podróbka? u kogo najlepiej kupić żeby mnie nie oszukał tak jak mojej koleżanki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbroja Re: slimex d15 IP: *.play-internet.pl 27.02.12, 19:51 nie spotkałem leku co ma napisane ze zawiera sibu a w rzeczywistości go nie miał, różnią się tylko dawki. pani kolezanka otrzymała preparat wiec nie została oszukana!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga_ga_ga Re: slimex d15 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.02.12, 19:56 czytałam o gościu który pieniążki życzył sobie na konto za meridie a wysyłał mydło. Pisałam do niego nawet- jak zapytałam czy otrzymam mydło- już więcej się nie odezwał:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga_ga_ga Re: slimex d15 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.02.12, 19:54 to skąd taka ogromna różnica w cenie? dlaczego niektóre osoby proponują po 230 zł ten sam lek a inne po 130?i skąd bierze się tak duża różnica w cenie między lekiem żółtym a niebiesko- białym?jest różnica? czy to zależy od producenta leku?któryś jest gorszy?Ma większe skutki uboczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: slimex d15 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.02.12, 15:40 Zaryzykowałam, kupiłam, czekam na przesyłkę pełna nadzieji. Przede mną 10-15 kg do szczytu marzeń. Jeśli pójdzie dobrze to będzie trzeba dokupić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dozka Re: slimex d15 IP: 91.226.7.* 29.02.12, 18:17 To powodzenia. Ja czuję się juz jak...motylek . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: slimex d15 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.03.12, 21:01 a powiedzcie mi jeszcze( tzn napiszcie) jak jest z @ podczas stosowania takich różnych tabletek? regularnie się dostaje cze jakieś problemy są?Bo ja jak narazie po porodzie miałam jedną( pewnie nie dostanę regularnie) i jak będzie mi się spóźniać z powodu brania tych tabsów to będę schizować że znów jestem w ciąży:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dozka Re: slimex d15 IP: 91.226.7.* 01.03.12, 23:39 Nie, no wszystko jest normalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: slimex d15 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.03.12, 14:20 dozka i inni, powiedzcie mi, nie boicie efektu jojo po tych specyfikach? ja sie strasznie boje ze osiągne swój cel a później znów przytyje nie daj Boże jeszcze więcej;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: slimex d15 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.03.12, 08:16 Już powoli znów zaczynam się zniechęcać:( w 7 dni ubyło 2 kilo a teraz jest dzień 12 i waga ani drgnie... dalej te 2 kilo i nic więcej.Dziwne to- mało co jem, piję po 3 litry dziennie, oprócz tego stosuję colon c a tu nic!!!!masakra- pocieszam się tylko tym, że mam @ i może to dlatego:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akinom Re: slimex 15 IP: *.230.86.70.rk-tech.pl 03.03.12, 10:10 jakby jednak mógł Pan napisać coś o sibumaxie to byłabym wdzięczna, bo mam obawy przed kupieniem go( nie wiem czu jest rownie skuteczny jak slimex) a cena kusi:) gdyby Pan napisal czy duzo osob juz go kupilo i jaki Pan słyszał o nim opinie byłoby super- oczywiscie proszę o szczera odpowiedź bez koloryzowania pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika2872 Re: slimex 15 IP: *.180.137.181.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.03.12, 10:49 AKINOM....NIEPEWNA ....COWYBRAĆ.....ILE JESSCZE NICKÓW BEDZIESZ MIAŁA? DALEJ NIE CHCE MI SIĘ JUŻ SZUKAĆ PO ADRESIE IP.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akinom Re: slimex 15 IP: *.230.86.70.rk-tech.pl 03.03.12, 12:34 a co za roznica ile ników bede miala? przeszkadza ci to? nie robie nikomu reklamy ani nikogo nie obrazam wiec bede miala ile bede chciala:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika2872 Re: slimex 15 IP: *.180.137.181.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.03.12, 13:01 pewnie , że twoja sprawa, nikogo wiecej jesteś chyba niestabilna emocjonalnie..........na forach jest dużo na temat tych leków, wystarczy poszukać ......ja też nie obrażam tylko stwierdzam fakt, ktory zobaczyłam na forum....brak zdecydowania....chmmmm świadczy .....o niestabilności emocjonalnej......powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akinom Re: slimex 15 IP: *.230.86.70.rk-tech.pl 03.03.12, 17:38 Jak zauważysz jakieś rezultaty to napisz, a jezeli nic Ci nie dolega to moze zaryzykuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: slimex 15 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.03.12, 21:44 wiem właśnie, dlatego wziełam sibutril, dziś mam pierwszy dzień i jak narazie nie czuję nic podejrzanego...a ty ile schudłaś przez miesiąc na slimexie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dozka Re: slimex 15 IP: 91.226.7.* 03.03.12, 23:51 Właśnie mija miesiąc mi i 10 kg mniej. I ... nie mam ciuchów :-)) Serio, w domu, a raczej w portfelu tragedia, bo wszystkie ciuchy wiszą na mnie, muszę kupować nowe :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: slimex 15 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.03.12, 08:48 wow 10 kg. mam nadzieję że mi też się uda choć trochę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maargo Re: slimex 15 IP: *.197.88.97.edial.pl 09.03.12, 20:39 Witam :) Stosował ktoś może Sibumax? i chciałabym się dowiedzieć jaka jest ewentualnie różnica w składzie między Sibumaxem a Sibutrilem. Gdyż mam problem czy zamówić teraz inny Sibutril ( żółte kapsułki) czy ten nowy lek... Z góry dzięki za pomoc :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: slimex 15 IP: *.cdma.centertel.pl 13.03.12, 22:11 Ja stosuje Sibumax od tygodnia i o mało co się nie wykończyłam.Zdecydowanie nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: slimex 15 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.03.12, 22:23 jak to a co się stało???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akinom Re: slimex 15 IP: *.230.86.70.rk-tech.pl 14.03.12, 14:01 Mozesz wiecej szczegulów podac co ci bylo dokladnie, bo ja zamowilam i czekam na przesylke a troche mnie wystraszylo to co napisalas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA Re: slimex d15 IP: *.cdma.centertel.pl 12.03.12, 22:25 JAKIEGO KOLORU SA TABLETKI jestem zainteresowana zakupem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: slimex 15 IP: *.net87.citysat.com.pl 18.04.12, 09:06 Jeszcze jedno pytanie, czy Angielskie apteki respektują nasze (polskie) recepty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: Weź Slimex 300-działa 20 razy szybciej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.12, 22:09 Czytałam na innym forum, że są przesłuchiwane osoby w sprawie Pana Zbroi tj. w sprawie sprzedaży slimexu itd. Chętnie bym kupiła te tabletki, ale nie chcę być ciągana po policjach. Nie wiem też czy kupno jest legalne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwna Re: slimex 15 IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.12, 22:05 przelałam kasę panu zbroi, 10 dni temu-miał taaakie rewelacyjne komentarze( chyba faktycznie sam je pisze) i ..................."0". Zostałam nabita w butelkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naja86 Re: slimex 15 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.07.12, 19:20 Ja również przelałam pieniążki i cisza, choć zamawiałam już u zbroi 2 razy i było wporządku. jestem zdenerwowana bo to nawet nie były moje pieniądze a ręczyłam znajomej, że sprzedawca zaufany. delikatnie pisząc jestem wku......a!!!!!odezwij się zbroja wkońcu, nie rób sobie z Nas jaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awe Re: slimex 15 IP: *.181.35.243.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.07.12, 19:46 ola boga..... wystarczyłoby troche pomyśleć!!! skoro was nigdy nie przekręcił , to może czas ruszyć te szare komórki i trochę prze analizować całość!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naja86 Re: slimex 15 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.07.12, 22:06 Przepraszam bardzo a co tu analizować? Jeśli nawet sprzedawca ma "urlop" to powinien nadmienić ten fakt na swojej stronie, czyż nie?Jeśli nie może teraz nadzorować sprzedażą z jakichś przyczyn też powinna być informacja, ponadto nie wierzę by sam tym wszystkim kierował. Jestem rozczarowana, bo wiem że wcześniej takich sytuacji nie było a teraz ani be ani me... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awe Re: slimex 15 IP: *.204.20.62.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.07.12, 06:33 No właśnie, tak się zastanawiam nad waszym myśleniem - logiki zero. To nie apteka, że wywiesi informację iż idzie cały personel na "urlop" i w tych dniach-" przepraszamy ale musicie sobie odpuścić jakiś czas zakup"!!! ,Albo lepiej" z powodu awarii naszych Polskich systemów- nieczynne do odwołania" Macie racje taka wywieszka powinna byc, nie tylko na "sklepie" , ale oczywiście na każdej stronie internetowej. Żeby takie osoby miały jasno wyjaśnione o co chodzi- lecz wydaje mi się, że z waszym myśleniem NIC BY TO NIE DAŁO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: slimex 15 IP: *.informel.com.pl 15.07.12, 22:28 Ty cos jesteś widac dobrze poinformowana, a do tego bardzo bronisz KZ. Potrafisz facetowi w myslach czytrać i wiesz czemu zwinął interes. A jak jest taki uczciwy to powinien ludziom kasę odeslać za niezrealizowane zamówienie i wszystko byłoby ok. Te tabletki mozna kupić od wielu poprzez neta nie on jedyny handluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: slimex 15 IP: *.globalconnect.pl 13.07.12, 23:14 to kogo teraz polecaci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awe Re: slimex 15 IP: *.204.20.62.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.07.12, 06:40 Masz rację idź na policję!! Dużo Ci to da a 150,00 odzyskasz!!! - paranoja Powinni wam list z informacją wysłać na adres domowy , skoro mail nie odpowiada. Ten człowiek ,ma dużo osób których nie zawiódł,i jest osobą rzetelną, więc jeśli ktoś ma zaufanie - nie zawiedzie się. Dziwne , że tylko 2-3 osoby tak krzyczą na forach , a o dziwo są to"nowalijki" w tym temacie i do tego nie wiedzące co z czym się"je". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mma Re: slimex 15 IP: 78.9.48.* 16.07.12, 11:59 Sprzedawał nielegalne środki na potencję. Wpadł 6 lip, 06:21 Michał Kowalski Onet regiony Wrocławscy policjanci zatrzymali mężczyznę, który nielegalnie handlował lekami na potencję oraz lekami wspomagającymi leczenie otyłości. Zabezpieczono około 2500 tabletek na potencję, 150 tabletek sterydów anabolicznych, a także dokumentację świadczącą o prowadzonej działalności. To były nielegalne specyfiki. - Oferowane leki nie odpowiadały normom jakościowym lub były niedopuszczone do obrotu na terytorium naszego kraju – mówi Krzysztof Zaporowski, rzecznik prasowy Komendy Wojewódzkiej Policji we Wrocławiu. Handlarz ma 34 lata, miesza we Wrocławiu, swoją działalność prowadził prawdopodobnie od roku. Oferował towar tylko w Internecie, unikając kontaktów osobistych. W tym celu na fikcyjną tożsamość założył konto bankowe, na które wpływały pieniądze od klientów. Cena oferowanego przez 34-latka asortymentu była bardzo atrakcyjna. REKLAMA - Podczas przeszukania miejsca zamieszkania funkcjonariusze ujawnili i zabezpieczyli około 2500 tabletek na potencję, 150 tabletek sterydów anabolicznych, a także sprzęt komputerowy i telefony komórkowe. Funkcjonariusze zabezpieczyli również dokumentację świadczącą o prowadzonej działalności. Tymczasowo zajęto pieniądze w kwocie ponad 6500 złotych – dodaje Krzysztof Zaporowski. Mężczyzna nie został jednak aresztowany, Prokuratura Rejonowa Wrocław Stare – Miasto zdecydowała się na środek zapobiegawczy w postaci poręczenia majątkowego w kwocie 30000 zł. Teraz substancje oferowane przez mężczyznę sprawdzi biegły i oceni ich szkodliwość. Mężczyźnie za sprowadzenie zagrożenia dla życia i zdrowia wielu osób może grozić kara pozbawienia wolności nawet do 8 lat. To jest chyba odpowiedź na wiele nurtujących pytań.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mma Re: slimex 15 IP: 78.9.48.* 16.07.12, 12:01 Znalazłam w sieci taki artykuł, może to ten KZ? Sprzedawał nielegalne środki na potencję. Wpadł 6 lip, 06:21 Michał Kowalski Onet regiony Wrocławscy policjanci zatrzymali mężczyznę, który nielegalnie handlował lekami na potencję oraz lekami wspomagającymi leczenie otyłości. Zabezpieczono około 2500 tabletek na potencję, 150 tabletek sterydów anabolicznych, a także dokumentację świadczącą o prowadzonej działalności. To były nielegalne specyfiki. - Oferowane leki nie odpowiadały normom jakościowym lub były niedopuszczone do obrotu na terytorium naszego kraju – mówi Krzysztof Zaporowski, rzecznik prasowy Komendy Wojewódzkiej Policji we Wrocławiu. Handlarz ma 34 lata, miesza we Wrocławiu, swoją działalność prowadził prawdopodobnie od roku. Oferował towar tylko w Internecie, unikając kontaktów osobistych. W tym celu na fikcyjną tożsamość założył konto bankowe, na które wpływały pieniądze od klientów. Cena oferowanego przez 34-latka asortymentu była bardzo atrakcyjna. REKLAMA - Podczas przeszukania miejsca zamieszkania funkcjonariusze ujawnili i zabezpieczyli około 2500 tabletek na potencję, 150 tabletek sterydów anabolicznych, a także sprzęt komputerowy i telefony komórkowe. Funkcjonariusze zabezpieczyli również dokumentację świadczącą o prowadzonej działalności. Tymczasowo zajęto pieniądze w kwocie ponad 6500 złotych – dodaje Krzysztof Zaporowski. Mężczyzna nie został jednak aresztowany, Prokuratura Rejonowa Wrocław Stare – Miasto zdecydowała się na środek zapobiegawczy w postaci poręczenia majątkowego w kwocie 30000 zł. Teraz substancje oferowane przez mężczyznę sprawdzi biegły i oceni ich szkodliwość. Mężczyźnie za sprowadzenie zagrożenia dla życia i zdrowia wielu osób może grozić kara pozbawienia wolności nawet do 8 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolcia_123 Re: slimex 15 IP: *.204.69.225.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.07.12, 15:42 a pieniądze przelałaś? kontakty są tylko brak konkretnego potwierdzenia Odpowiedz Link Zgłoś
6mona Re: slimex 15 19.07.12, 13:50 Gość portalu: awe napisał(a): > "BYŁ" ? szybko przekreślacie ludzi, nie mając nic potwierdzonego. > > Poczekajcie cierpliwie, skoro był wiarygodny to po co tak od razu go skreślać. > Różne rzeczy sie zdarzają, myślę, że jak nie zwrot to produkt dotrze do wszystk > ich . Tylko po co wypisywać takie rzeczy i podjudzać innych- piszecie, że się n > igdy nie zawiódł i że wywiązywał się ze swoich obowiązków. Więc czas!! > > powodzenia , ja też czekam cierpliwie i wierzę że otrzymam ponieważ od bardzo d > ługiego czasu "współpracuje " z firmą KZ ha ha ha ha ........... Ale bzdury, wierzysz w taką paranoje? Robi was wszystkich w konia a wy jak ślepe ćmy lecicie do światła . Ukrył się przed wami a wy uważacie że go zamknęli? - opamietajcie się , zobaczcie ilu nowych sprzedwaców się pojawiło. wszystkim życzę powodzenia i mniej naiwności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: slimex 15 IP: *.informel.com.pl 22.07.12, 10:13 A czemu masz zobaczyć policję??? Zażywanie tych lekow nie jest karane tylko ich sprzedaż. Pod sybutraminę nie podchodzi nawet ustawa zwiazana z narkomanią, bo sibutraminy nie ma na liscie leków psychoaktywnych. Poszukajcie sobie w zalaczniku do ustawy. Policja to może wezwac chyba tylko na swiadka w takiej sprawie. Póki co to wolny kraj i kazdy moze zażywać co mu sie podoba i nic komu do tego czy to zxdrowe czy nie. Wóda i papierosy bardziej szkodzą moim zdaniem. Co w tym złego ze ktoś nie chce być grubym. Otyłośc to choroba i tzraba ją leczyć. To tak jakby karać za to że ktoś chce być zdrowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naja Re: slimex 15 IP: 94.42.207.* 23.07.12, 14:14 Napiszę tak. Każdy organizm jest indywidualnością na jednego zadziała na drugiego nie. Przykład. Ja biorę i działa, na moją mamę niestety nie. Więc tylko zaryzykować. Brałam slimex -zadziałał - schudłam, brałam sibumax- działał ale czułam się jak naćpana (moja mama zresztą też) - masakra -odstawiłam i odradzam. teraz spróbuję sibutril biało niebieski i zobaczymy. zastanawia mnie tylko dlaczego wszystkie te specyfiki mają ten sam skład a działanie różne... Sprzedawca godny polecenia, ceny stosunkowo niskie. Odpowiedz Link Zgłoś
6mona Re: UWAGA na Marinare 27.07.12, 05:55 Gość portalu: OSZUKANA napisał(a): > Pan zbroia miał rewelacyjne tabletki i były one w 100 % orginalne raz miałam ok > azje kupić ale teraz niestety chyba juz nie zajmuje się tym. ORGINALNE? CHYBA NIE ZAJMUJE SIĘ TYM!!! WIERZYSZ W CUDA !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: UWAGA na Marinare IP: 62.61.45.* 14.09.12, 17:09 A czy nie wydaje Was sie, ze skoro KZ ma kłopoty, to wszyscy co kupowali, tez beda mieli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: UWAGA na Marinare IP: *.31.34.215.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.09.12, 18:12 skoro ktoś się decydował na zakup to chyba wiedział jakie konsekwencje poniesie w razie kłopotów!! to chyba logiczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia.maj7 Re: slimex 15 IP: *.static.icpnet.pl 12.09.12, 11:07 Jakie to cuda pozwala tak stracic na wadze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slimtrim Re: slimex 15 IP: *.is.net.pl 23.09.12, 06:14 Ja także mam od pani Angeliki. Jestem mężczyzną, z góry zaznaczam. Mam 22 lata. Ale po kolei. Przy wzroście 178cm ważyłem 95kg (przybyło 20kg w ciągu 2 lat). Nie wiedziałem co z tym zrobić, bo już raz chciałem zamówić ten specyfik i mnie zrobiono w balona. Tym razem paczka przyszła, zawartość sprawdzona, wszystko super. Akurat padło na slim trim - ten sam skład, a stówę niższa cena. Zapłaciłem 190zł z przesyłką sprawdzenia zawartości. Biorę od prawie miesiąca, zostało mi jeszcze ok 10 dni. W połączeniu z bardzo małą ilością jedzenia, ćwiczeniami fizycznymi codziennie i BARDZO DUŻĄ ilością pitej wody mineralnej mam już całe 10kg mniej. Jeszcze drugi miesiąc i drugie 10 i będę mieć starą, odpowiednią, zdrową wage dla mojego wzrostu czyli 75kg. Niestety należałem do osób, które bardzo tyły na buzi i na gardle, strasznie mnie to wkurzało i cieszę się teraz, że podjąłem odpowiednie kroki. Wielki plus za to, że te tabletki nie powodują u mnie problemów z erekcją, bo tego się trochę bałem (w koncu organizm jest bardzo osłabiony, i jest to skutek uboczny). Wręcz przeciwnie, jestem w stanie uprawiać sex 3-4 razy pod rząd (ale sądze, że to nie dzięki slimtrim tylko po prostu jestem lżejszy i czuję się lepiej). Skutki uboczne są i to spore. Zdecydowanie ODRADZAM dziewczynom, które już są szczupłe, a chcą schudnąć jeszcze bardziej. Nie tędy droga. Jeśli macie prawidłowe BMI to wielką głupotą jest brać tak silny i tak 'ekstremalny' lek. To lekarstwo dla ludzi z otyłością lub dużą nadwagą (BMI 29 i więcej). Nie bez powodu zostało zdelegalizowane. Jest tylko dla ludzi z głową. Sybutramina może powodować stany lękowe i depresyjne. Jeśli czyta to jakaś dziewczyna mająca prawidłowe BMI, a chce brać te tabletki, żeby mieć niedowagę niczym dzisiejsze modelki-wieszaki to polecam puknąć się w głowę. Były przypadki samobójstw po tym leku. W zasadzie jest podobnie jak z miękkim narkotykami - dla ludzi Z GŁOWĄ. Jeszcze jedno: jeśli już bierzecie to pamiętajcie - ZERO alkoholu, ZERO używek i absolutnie ale to absolutnie ZERO kawy. Osoby, które mają zwyczaj pić kawe z rana muszą zrezygnować albo z małej czarnej albo z tego leku. Po pierwszym tygodniu, kiedy musiałem pewnego dnia obudzić się o 6 rano (a w wakacje śpię do 12) i wypiłem kawę to myślałem, że po prostu zejdę na zawał. Przez pół dnia serce biło jak oszalałe, drugie pół dnia czułem się pozbawiony energii witalnej, a w nocy nie mogłem zasnąć przez 4 godziny. Po tym dniu przerwałem na 1 dzień branie slimtrim, żeby mi się organizm uspokoił, po czym wznowiłem. Mało przyjemna nauczka, mam nadzieję, że kogoś uda mi się uratować przed podobnym przykrym doświadczeniem. Nie popadając w skrajność, piwko można wypić, ale wódki nie tykać. Papieroska można wypalić, ale skręta absolutnie nie. Wszystko dla ludzi z głową. I pamiętajcie pić jak najwięcej wody. Im więcej tym lepiej, dwie butelki nałęczowianki dziennie to absolutne minimum. Do tego dochodzą ćwiczenia i odpowiednia dieta. O ile nałogowo nie palę papierosów to codziennie wieczorem wypalam jednego szluga, bo pomaga mi na zaparcia (które to też sybutramina powoduje). Mało zdrowe, wiem, ale robię to na własną odpowiedzialność. Truć nikotyną się nie truję w ilościach mogących mi poważnie zaszkodzić. Mam nadzieję, że pomogłem i ostrzegłem. Wiem, że wiele młodych i już szczupłych dziewczyn chce się brać za łykanie sybutraminy, żeby schudnąć jeszcze bardziej. Zapewniam, że nie ma niczego głupszego! Te tabletki są bardzo silne, powodują osłabienie organizmu, a u wychudzonych dziewczyn moga prowadzić do utraty przytomności, zawału czy samobójstwa. Poza tym, dziewczyny, wiele z was ma wyprane mózgi przez dzisiejsze obrazy "kobiety idealnej", gdzie jako przykład idealnej figury pokazuje się kobietę z 15kg niedowagi w modnych ciuchach, wypromowaną przez homoseksualnych kreatorów mody. Płaskie wieszaki i nóżki jak patyczki nas nie pociągają. My mężczyźni lubimy kobiece kształty, kobiece krągłości :) albo przynajmniej ja :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia.70 Re: SLIMEX 15 IP: *.dynamic.chello.pl 10.11.12, 17:48 Potwierdzam że to oszust i złodziej toczy się już wobec niego sprawa w sądzie ,byłam również wezwana w tej sprawie na komisariat ,no to facet sobie posiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
6mona Re: SLIMEX 15 10.11.12, 21:31 kto oszust i kto posiedzi? dlaczego byłaś wezwana?bo kupowałaś hah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewiedza boli Re: SLIMEX 15 IP: 109.197.41.* 20.11.12, 20:13 Pan Krzysiek, jak mi odczytano na komisariacie, gdzie zostałam wezwana jako świadek, naprawdę nazywa się Maciej G. i mieszka we Wrocławiu. Toczy się przeciwko niemu postępowanie, ma postawione zarzuty wprowadzenia do obrotu produktu leczniczego bez wymaganego zezwolenia... hehe...tj. działania przeciwko prawu farmaceutycznemu... Wyszłam pouczona, że uzyskałam status pokrzywdzonej przez owego pana. Dodam, że zeznawałam zgodnie z prawdą, że kupiłam u niego sibu-coś tam i że je otrzymałam. Kupowanie nie jest karane w Polsce o ile lek nie znajduje się na liście leków zakazanych czy psychotropowych. A sibutramina nie jest. A że jest niedopuszczona do obrotu w naszym kraju nie wiedziałam. Ciekawe od kiedy? Jakieś pytanka? Odpowiem tutaj, jeśli ktoś chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: SLIMEX 15 IP: *.centertel.pl 21.12.12, 16:25 zeznawałaś? przyszło mi wezwanie Odpowiedz Link Zgłoś
6mona Re: SLIMEX 15 21.12.12, 18:47 to bedxiesz zeznaqwać- co za problem? wzywają to sie stawiasz i gadasz prawde, ot wielki problem. Trzeba było nie kupować , nie byłoby problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: SLIMEX 15 IP: *.centertel.pl 22.12.12, 10:50 ale nawet nie wiem czy coś za to grozi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: SLIMEX 15 IP: 178.19.185.* 26.12.12, 18:43 nic Ci nie grozi. Policjantka powiedział mi ze groziło by gdybym tabletki na poronienie kupiła a nie na odchudzanie, ponieważ mam prawo być nieświadoma skutków ubocznych. Odpowiedz Link Zgłoś