Dodaj do ulubionych

Odkryłam parowar

26.02.11, 15:53
na IV fazie...szybka jestem, nie ma co... ale efekty są, takie urządzenie to po prostu cud na uderzeniówce i nie tylko. Dlaczego nikt mi nie powiedział, że kurczak i ryba z parowara to miód w gębie? Cały pyszny obiad zajmuje mi 20 minut podczas których czytam książkę i jedyne co musze zrobic to wsadzić warzywa do pojemnika a rybę do drugiego...
Lepiej późno niź wcale w sumie. Jeśli któraś z Was jeszcze nie ma to jest to naprawdę urządzenie doskonałe. Ja swój kupiłam za całe 149zł i to jedne z lepiej wydanych pieniędzy w moim życiu.
Obserwuj wątek
    • morticia_79 Re: Odkryłam parowar 28.02.11, 20:30
      Czy ten Twój to jest taki garnek ciśnieniowy jakby, czy urządzenie do gotowania na parze? Czytałam gdzieś, że w tym pierwszym nie daje się zbyt dużo soli i jest smacznie, czy o ten chodzi? Ja się nad tym właśnie zastanawiam, przydałby się, a jeśli taki super, to tym bardziej, bo dopiero zaczynam :)
      • yassa Re: Odkryłam parowar 28.02.11, 20:38
        To ciśnieniowe to raczej szybkowar. Parowary mają pojemniki ustawione najczęściej jeden na drugim, u dołu pojemnik na wodę.
        Na razie zmagam się z myślą o kupieniu maszynki do mięsa, bo nie posiadam...
        • ula27121 Re: Odkryłam parowar 01.03.11, 08:36
          Ja też mam parowar, dostałam kiedyś pod choinkę. Uwielbiam to urządzenie!!!
          • annnaw Re: Odkryłam parowar 01.03.11, 10:24
            Witam Kupiłam jutro ma przyjść a teraz proszę mi powiedzieć co fajnego można zrobić :)
            • marinka3 Re: Odkryłam parowar 01.03.11, 10:31
              A jakiej firmy polecacie parowar.Też zastanawiam się nad kupnem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka