Dodaj do ulubionych

to sobie narobiłam:(

06.03.11, 10:13
na początku diety smak słodzika był dla mnie największym obrzydlistwem, tolerowanym tylko w wypiekach. dlatego kawę zaczęłam pić gorzką z mlekiem (zanim zaczęłam dietę słodziłam 3 łyżeczki!). teraz już się do tego słodzikowego smaku przyzwyczaiłam no i zaszalałam dzisiaj - wrzuciłam 2 tabletki do kawy.
nie pomyślałam, że do gorzkiej przyzwyczaiłam się tak samo jak do słodzika. no i teraz fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj, słodka kawa jest taka obrzydliwa:/
bleeeeeeeeeeeeeee
Obserwuj wątek
    • ola_mi Re: to sobie narobiłam:( 06.03.11, 10:41
      ja przed dieta słodziłam kawe dwiema łyżeczkami, gorzkiej w zyciu ie wzpiłam.
      Ja myslę, że się nie masz co martwić. Jak smakuje niesłodzone, to po co płaczesz z tego powodu. ja bym się cieszyła.
      Dla mnie słodzik ma gorzki posmak. Zniose go jedynie w brownsowym serniku. W nutelli dukanowej obrzydza mnie jego smak. Nie uzywam go do niczego innego. jeszcze na początku robiłam sobie z serka 0% deser z kakao i słodzikiem. Teraz nie tkne tego.
      • kama_msz Re: to sobie narobiłam:( 06.03.11, 10:45
        płaczę, bo sobie kawę zepsułam, a drugiej mi się robić nie chce:P
        • paprotka48 Re: to sobie narobiłam:( 06.03.11, 10:53
          ja piję gorzką kawę ponad 35 lat
          i nie wyobrażam sobie,aby wypić ją posłodzoną czymkolwiek.
          Właśnie w tej chwili piję taką
          i smakuje mi jak nic na świecie.
          • dorcia1234 Re: to sobie narobiłam:( 06.03.11, 11:21
            ech
            ja słodziłam 3,5 łyżeczki cukru, teraz 5 słodzików
            kawa musi być słodka i prawie zimna, inna jest niesmaczna
            Czasami, jak nie mam słodzika to wystarczają mi 2 łyżeczki cukru, ale to już nie to...
    • madzioreck Re: to sobie narobiłam:( 06.03.11, 12:20
      Hehe, ja po dość krótkim okresie diety poszłam na kawe do jakiejś sieciowej kawiarni, w której zawsze piłam pyszne latte, słodkie. Pani nie dosłyszała, że tym razem poproszę bez cukru, i kurde, przeżyłam szok, mąż wypił moją kawę ;P
      • lalkaika Re: to sobie narobiłam:( 06.03.11, 17:37
        latte = mleko.
        nie rozumiem

a juz z tymi "szokami " to przesadzacie mile kolezanki :)
        czuz nie ??
        • kinmalek Re: to sobie narobiłam:( 06.03.11, 18:34
          no chodziło o to że była posłodzona i wydała się za słodka,a przed detą była ok.a że latte=mleko to chyba wiadomo.
    • ostryga11 Re: to sobie narobiłam:( 07.03.11, 13:39
      Ze mną gorzej - całe zycie piłam herbatę gorzką, a tu na dukanie walę do niej słodzik i mam uczucie że jem pyszny deser ;-) Za to papryka po odstwieniu słodyczy jest dla mnie super słodka i zastępuje mi cukierki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka