Dodaj do ulubionych

szwedzkie tabletki na odchudzanie

20.03.11, 16:54
Mam pytanie. Dojrzałam na allegro tabletki na odchudzanie o nazwie slink. Myślałam, że dowiem się czegoś na tym forum, ale nie mogę znaleźć żadnego postu. Czy ktoś może coś na ten temat powiedzieć, skuteczne, godne polecenia? Dziękuję i czekam na odpowiedź
Obserwuj wątek
    • liliansob Re: szwedzkie tabletki na odchudzanie 20.03.11, 18:22
      pomyliłam nazwę. Tabletki nazywają się slank
      • technozdzich Re: szwedzkie tabletki na odchudzanie 27.12.12, 17:34
        wiesz co ja znalazłem dobre rady na temat tabletek na odchudzanie jakschudnacszybko.pl/czy-tabletki-na-odchudzanie-to-dobry-wybor.html warto sobie tą wiedzę przyswoić. a te tabletki z tego co wiem, są całkiem niezłe.
    • Gość: pati Re: szwedzkie tabletki na odchudzanie IP: 83.218.113.* 20.03.11, 18:28
      Nie polecam takich tabletek. Po drugie mogą działać ale krótkotrwale. Trzeba dobrać odpowiednią dietę, ćwiczyć, po drugie trzeba zmienić nawyki żywieniowe. Nie ma diety cud. Jeśli wrócimy do starych nawyków żywieniowych to waga wróci. Bezpieczny i skuteczny sposób redukcji wagi z długotrwałym efektem, bez potrzeby wyrzekania się ulubionych potraw, umożliwiający dodatkowo pozbyć się nieestetycznego cellulitu i utrzymać wagę na stałe. idealnafigura.com/gberes
    • joanna4819 Re: szwedzkie tabletki na odchudzanie 20.03.11, 18:44
      witaj. ja osobiście nie testowałabym takich "specyfików". polecam ci to ćwiczenie: cieszsiezdrowiem.blogspot.com/2011/03/jak-jesc-najzdrowiej-czyli-nauka.html
      jest dosyć ciekawe, zresztą przekonaj się sama. pozdrawiam
    • Gość: matko Re: szwedzkie tabletki na odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.11, 23:38
      Jak trzeba byc głupim, aby pomyslec o braniu jakis tabletek..przeciez to mozna sie przekrecic po czyms takim, czy wy ludzie nie macie wyobrazni?
    • Gość: boa Re: szwedzkie tabletki na odchudzanie IP: *.play-internet.pl 21.03.11, 08:03
      ja bym sie bała stosować coś co jest nie sprawdzone i jeszcze kupowane na allegro -to może zaszkodzić organizmowi
      • Gość: kogut Re: szwedzkie tabletki na odchudzanie IP: *.play-internet.pl 21.03.11, 08:05
        takie eksperymenty prowadzą do problemów-moja dziewczyna po takiej kuracji dostała zapalenie jelita i teraz musi brać mesalazynę
    • Gość: EWA Re: szwedzkie tabletki na odchudzanie IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.11, 01:07
      Bzdury tu wypisujecie a tych tabletek na oczy nie widzieliście!
      TE TABLETKI TO PO PROSTU REWELACJA !!!!!JEM 1X RANO , 2X W OBIAD I 1X WIECZOREM I NIE CZUJĘ GŁODU ...PO DWÓCH TYGODNIACH BRZUSIO SPADŁO BEZ ŻADNYCH SIŁOWNI CZY TEŻ ĆWICZEŃ !
      Te tabletki sa super hamuja łaknienie.
      • Gość: kari Re: szwedzkie tabletki na odchudzanie IP: *.kielce.vectranet.pl 24.06.11, 13:08
        naprawde pomagaja a skutki uboczne???? zamowilam je i nie wiem co o tym myslec nie wiem czy dobrze zrobilam mam nadzoeje ze tak kiedys bralam meridie ale przestalam jak sie dowiedzialam ze sa szkodliwe prosze o odpowiedz w poloczeniuz basenem i dieta te tabletki musza mi pomuc pozdrawiam
        • Gość: takiesobie Re: szwedzkie tabletki na odchudzanie IP: *.net.stream.pl 08.08.11, 23:05
          Witaj ,
          No i jak te tabletki ? przetestowane ?Też się do nich przymierzam ?
          Warto
      • Gość: X-MAN Re: szwedzkie tabletki na odchudzanie IP: *.internetia.net.pl 01.11.11, 13:16
        A co jak przestaniesz jeść??? Przytyjesz 2 czy 3 razy tyle.Poza tym nie ma opisanych skutków ubocznych a takowe na pewno są !!! Jak większość z Was proponuję zdrowe i racjonalne jedzenie, wysiłek fizyczny, konsekwentność i cierpliwość, a sukces sam przyjdzie. Pozdrawiam.
        • mefik2010 Re: szwedzkie tabletki na odchudzanie 03.11.11, 11:10
          Hmm lepiej nie kombinować. najlepszy sposób to zdrowa dieta i ruch.
          • Gość: pacia Re: szwedzkie tabletki na odchudzanie IP: *.96.244.35.tvksmp.pl 17.11.11, 08:31
            Czy już nie lepszym rozwiązaniem jest asystor slim?
            www.i-apteka.pl/product-pol-29454-ASYSTOR-SLIM-x-60-tabletek.html
      • Gość: gy Re: szwedzkie tabletki na odchudzanie IP: 109.196.152.* 02.12.11, 20:12
        jasne,JASNE
    • Gość: miki Re: szwedzkie tabletki na odchudzanie IP: *.play-internet.pl 17.11.11, 10:31
      nie polecam po miesiącu stosowania schudłam tylko 0.5 kilograma a teraz znowu tyje nie sa skuteczne szkoda kasy
    • Gość: alenn Re: szwedzkie tabletki na odchudzanie IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.12, 01:12
      W Twoim przypadku o wiele lepsze będą tabletki actislimfa. Dadzą o wiele większy i lepszy efekt.
      • Gość: Natalia Re: szwedzkie tabletki na odchudzanie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.03.12, 22:05
        daj siana z tą actislimfą... przecież podobno to siara...
        • Gość: hylous Re: szwedzkie tabletki na odchudzanie IP: *.ip.netia.com.pl 02.07.12, 17:36
          A ja znalazłam takie które działaja: skuteczne-tabletki.pl - opieraja sie na spalaniu tluszczu a nie na wyimaginowanym rozbijaniu tłuszczów.
    • Gość: zolla Re: szwedzkie tabletki na odchudzanie IP: *.28.185.168.threembb.co.uk 08.03.12, 03:19
      Beznadzieja ten slank - totalnie nie działa - brałam miesiąc i przytyłam 4kg!!! przy ćwiczeniach w dodatku.. szajs na resorach, a jeść i tak się chce..ale sobie plułam w brodę, że to zjadłam.. straciłam te 4 kg w kolejny miesiąc z dietą..z kuchni polskiej:) stara dobra pozycja, śmiech na sali, ale zadziałało i od paru miesięcy waga nie podskoczyła, tylko nie mam zdrowia dalej być na diecie bez pizzy;))
    • Gość: m_u_a Re: szwedzkie tabletki na odchudzanie IP: *.centertel.pl 12.03.12, 15:44
      przypuszczam, że gdyby były coś warte a przynajmniej popularne nie byłoby problemów ze znalezieniem opinii na ich temat. Wygladają na produkt niszowy swoją drogą ciekawe co zawierają w składzie bo jakoś trudno znaleźć, a już na podstawie składu można by wstepnie ocenić działanie, pozdrawiam
    • Gość: googlee Re: szwedzkie tabletki na odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.12, 14:08
      Duża baza wiedzy na temat odchudzania! Kilka godzin nagrań o odżywianiu, ćwiczeniach, dietach + masa potraw

sukcesosobisty.pl/tag/odchudzanie/
      • Gość: Fiona Re: szwedzkie tabletki na odchudzanie IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.12, 18:38
        Nie ufam tym specyfikom Kiedyś siostra przywiozła mi tabletki z czech, które to miały zdziałać cuda z kg. Fakt faktem udało mi się coś zrzucić natomiast czułam się po nich okropnie. Odstawiłam i efekt był opłakany przytyłam dwa razy więcej
    • Gość: kii Nie ma skutecznych tabletek IP: *.free.aero2.net.pl 17.06.12, 11:49
      Jak ktos wynajdzie naprawde skuteczne tabletki na odchudzanie, to wszyscy bedziemy o tym wiedziec, bo blyskawicznie beda slynne. Beda tez horendalnie drogie, a i tak kazda kobieta odlozy na nie pieniadze i w swiecie ludzi w miare zamoznych nie bedzie zadnych grubasow. Jak dotyczczas takich tabletek nie ma, wiec po co tracic pieniadze... na zludzenia?
    • Gość: zbroja Re: szwedzkie tabletki na odchudzanie IP: *.204.109.58.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.07.12, 18:20
      przyznam ze nic nie wiem o tych tabletakach
    • marta_45 Re: szwedzkie tabletki na odchudzanie 23.09.12, 16:27
      Te tabletki są cudowne. Świetnie poprawiły mój metabolizm i oczyściły mój organizm. I przede wszystkim zniknął cellulit :) Jestem chudsza o 19 kg :) Dla mnie to jak zdobycie najwyższego szczytu z najwyższych :)
    • magram12 Re: szwedzkie tabletki na odchudzanie 15.10.12, 22:30
      spróbuj nopaliny: www.zielarnia24.pl/3482,nopalina-flax-seed-plus-formula-454g.html, nie zawiera chemii, schudniesz bez efektu jojo i bez stresu. nie ufam tabletkom, niszczą żołądek, są skuteczne, ale tylko na chwilę. nopalina jest 100% naturalna, więc możesz brać ją bez obaw. Mi pomogła :)
      • Gość: Marcin Re: szwedzkie tabletki na odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.12, 11:39
        wy ludzie jesteście pojebani, jecie dziwne rzeczy na które wydajecie kupę kasy, a prawda jest taka że źle się odżywiacie, żrecie, nie spalacie przez ruch bo siedzicie w pracy i w domu, jesteście naiwni czy głupi?
    • technozdzich Re: szwedzkie tabletki na odchudzanie 23.12.12, 11:01
      na początek poszukaj o nich informacji w sieci, może na stronie producenta, żebyś nie brała świństwa, bo szkoda Twojego zdrowia. Ja zawsze polecam czytanie i poznawanie sposobu działa tabletek. jakschudnacszybko.pl/czy-tabletki-na-odchudzanie-to-dobry-wybor.html tutaj dowiedziałam się jak działają tabletki i jakie są ich dobre i złę strony. przeczytaj sobie. i koniecznie nie bierz tabletki odchudzającej jeśli nie wiesz nic o niej.
    • Gość: Marianna35 Re: szwedzkie tabletki na odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.13, 12:57
      Stosowalam i Meridie i reduce-15 i efekty dobre bo stracilam 4-5 kg miesiecznie. Ale ostatnio kupilam BTL Medica SLIM, do kupienia bez recepty i na serwisach aukcyjnych. Cena to ok 60zl na miesiac, ale w efekcie stracilam 8,5 kg w pierwszym miesiacu, a w drugim 6,5kg, co wiecej bez zadnych cwiczen!
    • Gość: elizador Re: szwedzkie tabletki na odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.14, 12:15
      Na odchudzanie świetnie pomaga suplement figura no-apetite. Jest naturalny, a fajnie ogranicza łaknienie, przez co ładnie się traci na wadze. Ja biorę od kilku tygodni i widzę po ciuchach, że waga spada.
    • sweetabc Re: Slimcea 23.07.14, 14:32
      Nie wiem co w slimcea naturalnego, bo raczej nie skład. Wszystko to czysta chemia, zresztą jak w większości przypadków, nie mniej znam osobę, która skusiła się na ten suplement... no cóż efekty można rzecz zerowe... powiedzmy że 10% tego co miało być, zgodzenie z tymi wszystkimi zachwalaniami, więc ja naprawdę przynajmniej do tego specyfiku bym podchodziła bardzo ostrożnie, po co przeżyć rozczarowanie...
    • dlugaaga Re: szwedzkie tabletki na odchudzanie 24.07.14, 07:56
      Moim zdaniem nie ma skutecznych tabletek na odchudzanie. Trzeba zmienić nawyki żywieniowe i podejście do własnego zdrowia. Ja zamawiam sobie Fit Diet i jest super. Duzo mi dają konsultacje z dietetykiem, poza tym jedzenie jest na prawdę dobre.
    • kulka032 Re: Tabletki odchudzanie 15.09.14, 16:18
      dla mnie odchudzanie, to nie tabletki, tylko ćwiczenia fizyczne i właściwe wybory żywieniowe. Na początku nie wiedziałam co jeść żeby nie być bez przerwy głodnym, ale od czego jest google. Znalazłam u siebie w Iławie poradnie COiO i jestem lżejsza o 10 kg :D
      • sweetabc Re: Tabletki odchudzanie 14.10.14, 21:28
        Nie do końca się zgodzę, są osoby, które mimo wszystko potrzebują jakiegoś uzupełniacza, czy też wspomagania poprzez dostarczenie do organizmu witamin czy tego rodzaju pierwiastków jak potas itp. Nie mniej z tego co się orientowałam, czy wręcz nawet widziałam co i jak działa, bo nie oszukujmy się skuteczność danego preparatu możemy też oceniać po tym jak działa on na znajome osoby, nie wszystko musimy łykać same, to w tym przypadku zbytnich, by nie powiedzieć żadnych rezultatów nie widziałam... Proste...
    • kasiaipla Re: szwedzkie tabletki na odchudzanie 29.01.15, 21:13
      Nie słyszałam o tych tabletkach, ale u mnie bardzo dobrze się sprawdza suplement figura extraslim, który przyspiesza spalanie tkanki tłuszczowej. Jak się ćwiczy, to efekty sa naprawdę super.
    • anetasr Re: szwedzkie tabletki na odchudzanie 03.02.15, 17:04
      Kasiu Pani Pani Ania ma rację te tabletki iq green są nabezpieczniejsze na rynku jeśli praktyuje Pani te metody to szczerzę radzę się na nie przerzucić, przecież tu chodzi o nasz zdrowie!
    • annienow Re: szwedzkie tabletki na odchudzanie 04.02.15, 10:14
      Prawda jest taka, że bez zapału do ćwiczeń i samodyscypliny nie pociągniesz. Tabletki mogą jedynie wspomagać odchudzanie. Siostra poleciła mi Zieloną Kawę Max. Szczerze mówiąc nie wierzyłam w jakiekolwiek wspomaganie się farmaceutyką, ale z uwagi na mój tymczasowy uraz nie mogłam ćwiczyć. W 2 tygodnie zrzuciłam 2kg. Teraz dołożę ćwiczenia i zobaczymy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka