Dodaj do ulubionych

Wrrrrrrrrr.....

23.03.11, 16:21
Za oknem piękna wiosna a ja się od synka zaraziłam przeziębieniem i zdycham :( jemu juz lepiej za to ja... szkoda gadać... Do tego jestem przed @ i latam wkurzona. Mam ochotę na słodycze!!! I jeszcze, zeby było smieszniej przyszły dwie pary spodni z allegro- ZA MAŁE :( No jak tu się nie denerwować? A dokładnie zmierzyłam siebie i inne spodnie w których śmigam i lipa. No, ale mimo wszystko dietę trzymam i wcale nie jest tak najgorzej a to dopiero 3ci dzień i zawsze miałam kryzys- lodówa pęka w szwach od dukanowego jedzonka więc mam motywację, żeby sie wbic w spodnie i to moze już na święta :)
Obserwuj wątek
    • la_pink aha 23.03.11, 16:22
      Urodziny mam dzisiaj więc stawiam serniczek ( dukanowy oczywiście ;))
      • rene1231 Re: aha 23.03.11, 16:25
        la_pink napisała:

> Urodziny mam dzisiaj więc stawiam serniczek ( dukanowy oczywiście ;))

A jak tak to ide na serniczek,raczej lece.....
        Wszystkiego najlepszego i szybkiej utraty wagi!!!!
      • wrozka.remiza Re: aha 23.03.11, 17:14
        Wszystkiego dobrego z okazji urodzin, i szybkiego zgubienia zbędnych kilogramów

Mnie też dziś zmogło jakieś choróbsko i cierpię na brak cukru w organiźmie, ale się nie poddaje. Dzień dałam radę, to i wieczór przetrzymam ;P

Powodzenia,
        Wróżka.
        • kasandra1012 Re: aha 23.03.11, 17:50
          La_pink wszystkiego najlepszego!!:)

Chyba dzisiaj jakiś taki dziwny dzień, mi tez brakuje cukru i glowa boli,a niby wyspana byłam... No ale coz... musimy dać rade :)
          • la_pink Re: aha 23.03.11, 17:53
            Dzięki dziewczyny :) a może to przesilenie wiosenne hm?
            • ven.to Re: aha 24.03.11, 06:57
              wszystkiego najlepszego!!!
              • salcia6 Re: aha 24.03.11, 09:27
                Co prawda urodziny miałaś wczoraj ale życzę ci wsystkiego najlepszego w osiągnięciu celu.Jak widzisz po suwaczku mnie też została tylo dycha (albo jak kto woli aż dycha) więc powodzenia w wytrwałości i nie poddawaj się. salcia6

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka