Dodaj do ulubionych

Dietetyczna.Gazetka.EU

11.05.11, 00:22
Założyłam bloga i staram się tam dokładnie opisywać wszystko, co jem (plus przepisy na dania dukanowskie) i jakie osiągam efekty. Ponieważ moja przygoda z Dukanem trwa dopiero czwarty tydzień, wiele tam jeszcze nie ma.
Ale wszystko idzie ku lepszemu :)

Zapraszam w odwiedziny: Dietetyczna.Gazetka.EU
Obserwuj wątek
    • haloosia Re: Dietetyczna.Gazetka.EU 11.05.11, 18:37
      Dzisiaj dzień medyczny: opisałam go na blogu we wpisie O ciśnieniu wysokim i nagle obniżonym.
      Jest dobrze :)
      • zgoorek Do Haloosi 30.06.11, 16:16

Napisałaś na tej dietetyczne stronie, że po zrzuceniu 12 kg (jesli dobrze rozumiem) zrobiłaś badania.
        A jakie są wyniki? I jakie to były badania?

Pozdrawiam
        • haloosia Badania 24.07.11, 19:29
          Witam.
          Zapewne już sprawdziłeś na mojej stronie, że wyniki moich badań są bardzo dobre. Wręcz zdumiewająco dobre - lepsze, niż ostatnie ze stycznia.
          BYły to podstawowe badania krwi zlecone przez lekarza rodzinnego, oraz cholesterol i wątroba.
          Pozdrawiam.
    • haloosia Pogorszenie wyników 09.08.11, 11:55
      Po 16 tygodniach diety zrobiłam kolejne (już trzecie) badania krwi. Niestety, wyniki się pogorszyły.
      Dokładnie opisałam to na stronie Po 16 tygodniach diety.
      Muszę zmniejszyć liczbę jajek, a zwiększyć wodę mineralną... Trudno.
    • haloosia Taki mały jubileusz 29.08.11, 16:15
      Mam minus 20!!!
      [img]https://dietetyczna.gazetka.eu/wp-content/uploads/2011/08/72kg.png[/img]
      Chyba już przejadłam i przetworzyłam cały swój tłuszcz - to niby dobrze, ale za mało :(
      Proces chudnięcia zwolnił wielce...
      • haloosia III faza 22.10.11, 00:47
        Powiem Wam, że jestem trochę zaskoczona. Nie do końca wierzyłam, że to wszystko się uda. Że zgubię ponad 20 kilogramów i to właściwie bez większego wysiłku. Teraz wiem, że się udało, choć do końca nie dowierzam.
        Teraz przede mną kolejne wyzwanie - uniknięcie efektu jojo. Przede mną 225 dni III fazy. Właściwie już tylko 220.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka