Dodaj do ulubionych

zaczynam... juz wkrotce

04.02.12, 14:16
Witam... ponownie!
W 2010 tak na szybko schudlam chyba z 7 kg. Potem zaszlam w ciaze urodzilam zdrowego synka. Niedlugo skonczy 8 miesiecy. Jeszcze karmie, ale powoli przygotowuje sie do dukania. :)
Dzis rano zrobilam sobie badania krwi - taki "przeglad" na 35 urodziny. Czekam na wyniki. Jak wszystko bedzie w porzadku, to od 1 marca zamierzam zaczac diete. Kilogramy pociazowe zeszly mi praktycznie wszystkie - zostal 1kg (slownie JEDEN) ale figura juz nie ta sama, brzuszek taki, ze moj starszak spytal sie ostatnio "mamo, co chowasz pod sweterkiem?". :)

Takze bede zagladac od dzis regularnie, podpatrywac, zbierac przepisy i robic liste zakupow. A za niecaly miesiac zaczynam! Chce schudnac 8 kg.
Obserwuj wątek
    • tanie-latanie.net Re: zaczynam... juz wkrotce 04.02.12, 19:51
      Kochana... zazdroszczę, że tylko 8 kg! Pójdzie błyskawicznie. Trzymam kciuki!
    • krysiia Re: zaczynam... juz wkrotce 06.02.12, 12:22
      U mnie podobnie :)
      W 2010 od marca do maja schudłam ponad 10 kg. w czerwcu zaszłam w ciążę. urodziłam w marcu 2011. teraz ważę 1 kg mniej niż przed odchudzaniem, ale chętnie znowu zgubię te kilkanaście kilo. tylko ja zaczynam już od miesiąca i zacząć nie mogę.
      jadłam już dziś rogalika, więc zacznę od jutra :D
      pozdrawiam :)
      • dziunia27 Re: zaczynam... juz wkrotce 06.02.12, 12:29
        ja byłam w 2011 na Dukanie dosłownie 2 dni i się dowiedziałam o ciąży;))
        urodziłam równo 2 msc temu;) dukanuje się od 1-ego lutego,
        dziś zaczełam faze II ;)
        a w pierwszej schydłam 3kg!!! jeszcze 12.....

życze Ci i sobie i innym POWODZENIA;)
    • 77asiula Re: zaczynam... juz wkrotce 15.02.12, 15:41
      Tak sobie mysle zeby zaczac w przyszlym tygodniu i dietowac do Swiat. W przyszla Srode jest Popielec wiec dobry argument by 'poposcic z dukanem' :)
      Zeszlym razem dietowalam w systemie 3/3. Nie wiem czy wytrzymam 5/5... Teraz, przy dwojce dzieci zrobie przejde na system 1/1... Moze wolniejszy w skutkach, ale latwiejszy do zrealizowania.
      • lilka208 Re: zaczynam... juz wkrotce 16.02.12, 10:19
        ja robie dukana od poniedzialku a 2 faza to 1/ 1 wg zalecen dukana
        poprzednio tez mialam 1/1 i chudlam w mgnieniu oka
    • 77asiula Re: zaczynam... juz wkrotce 21.02.12, 15:09
      Lodowka pelna przysmakow! Jutro zaczynam! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka