IP: *.zana.trustnet.pl 19.03.12, 20:25
Witam podziel się opiniami jeśli bierzesz te tabletki
Obserwuj wątek
    • Gość: gosia Re: Sibumax IP: *.zana.trustnet.pl 29.03.12, 01:08
      A może Reduce ktoś używa? podzielcie się opiniami pozdrawiam
    • Gość: nova Re: Sibumax IP: 80.50.228.* 23.04.12, 23:02
      witam !! od 2 dni biorę sibumax 15. są bardzo silne więc biorę je co 2 dni. widzę u siebie skutki jej dzialania. na pewno nie chce się jeść, mam uczucie sytości, na słodycze nawet nie patrzę. jestem cały czas pobudzona , pełna energii, strasznie kołacze mi serce i pojawia się uczucie duszności, dlatego postanowiłam brać je co 2 dzień,dziś zauważylam na twarzy popękane naczynka...pewnie to są efekty uboczne... ale trzeba strasznie uważać biorąc je,w obawie o serce.
      • Gość: juka Re: Sibumax IP: *.146.103.110.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.05.12, 16:11
        chętnie popisała bym o działaniu gdybym je miała
        zbroja postarał śię o to zebym była zawsze czysta [ z pięniędzy także ] i swieza ,ale o tym ze jestem gruba beka niepomyślał , nabił mnie zamiast sibumax dostałam mydełko
        Dobrego interesu zyczę
        • Gość: do juka Re: Sibumax IP: *.zana.trustnet.pl 09.05.12, 22:10
          Brak słów Kobieto jeśli chodzi o Twoją wypowiedż mimo to pozdrawiam miło
        • Gość: M Re: Sibumax IP: *.147.243.243.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.05.12, 06:22
          WIEKSZYCH BZDUR NIE SŁYSZAŁAM, pomyliło Ci sie forum- źle trafiłaś z negatywną wypowiedzią ,jeśli chodzi K.Z. pozdrawiam , życze udanych transakcji- bo tylko takie są u K.Z.
      • Gość: beci Re: Sibumax IP: *.dynamic.chello.pl 10.11.12, 17:34
        A U KOGO PANI ZAMAWIAŁA I PO Ile SĄ TE TABLETKI. MOGĘ O E-MAILA ITP... nie chcę trafić na oszustkę-oszusta . z poszanowaniem beci
    • Gość: acive Re: Sibumax IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.12, 15:58
      witam! biorę sibumax od wczoraj, tylko, ze nauczona doświadczeniem, biorę pól tabletki i i tak uważam, ze to za duża dawka! są więc bardzo wydajne. działanie typowe dla sibutraminy, patrzę na jedzenie z odrazą, co nigdy mi się nie zdarza. brałam chyba wszystkie dostępne kiedyś w aptekach leki z s. plus meizitang i lidę i póki co uważam, ze sibumax jest najlepszy.
      Dodam, że zakupiłam u pana KZ, biało-niebieskie tabletki, polecam naprawdę tego sprzedawcę! NIe wiem jak inne jego leki, ale sibumax jest w 100% zgodny z oczekiwaniami.
      • Gość: Ania Re: Sibumax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.12, 20:29
        Witam.
        Dzisiaj wzięłam pierwsza kapsułkę Sibutrilu,mam też Sibumax,na razie nic nie czuję po całym dniu.Nie wiem,czy można brać codziennie,czy raczej robić jednodniową przerwę?
        Chętnie popiszę z grubaskami o wszystkich wątpliwościach:)
        e-mail czarodziejka24@op.pl
        Pozdrawiam.
        • marzenafiorka Re: Sibumax 12.08.12, 21:44
          Witajcie, czy mógłby mi ktos pomóc i podać sprawdzony kontakt do sprzedającego sibumax? nie mogę nigdzie dostać, a poleciła mi ten lek znajoma, która już nie ma kontaktu ze sprzedającym.
          Będe bardzo wdzięczna . Dziękuję i pozdrawiam serdecznie
          • marzenafiorka Re: Sibumax 12.08.12, 21:47
            marzenafiorka napisała:

> Witajcie, czy mógłby mi ktos pomóc i podać sprawdzony kontakt do sprzedającego
            > sibumax? nie mogę nigdzie dostać, a poleciła mi ten lek znajoma, która już ni
            > e ma kontaktu ze sprzedającym.
            > Będe bardzo wdzięczna . Dziękuję i pozdrawiam serdecznie

marzenafiorka@gazeta.pl
            • marzenafiorka Re: Sibumax 15.08.12, 11:02
              na innym forum znalazłam "ogłaszającego się" sprzedawce, ale co do wiarygodności mam wielkie zastrzeżenia. W taki sposób nie uzyskuje się wiarygodności.

Może jednak toś się pojawi życzliwy? dziękuję
      • Gość: paula Re: Sibumax IP: *.ip.netia.com.pl 20.07.12, 14:58
        Witam
        Czy mogła bym dostać namiar na tą osobę bo już dwa razy kupowałam i da razy trafiłam na oszusta . Dziś kolejną przesyłkę odebrałam a tam papiery . Była bym wdzięczna .Pozdrawiam
        • Gość: sylwia Re: Sibumax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.12, 15:14
          witam!czy ktoś zna dokładnie zna link do pana K.Z.?
          • Gość: madzik Re: Sibumax IP: *.205.115.22.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.07.12, 15:19
            KZ juz nie sprzedaje
      • Gość: madzik Re: Sibumax IP: *.205.115.22.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.07.12, 15:22
        pół tabletki tylko jak ją podzielic
      • Gość: gola Re: Sibumax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.13, 13:11
        witam od kogo kupiłaś proszę o namiary
    • dasia020 Uwaga na oszusta Marinara i nnych 27.07.12, 14:29
      Uwaga na oszusta pod pseudo np. MARINARA . Ogłoszenia typu sprzedam 30 tabletek za 100 ZŁ!!!! wysyłka gratis za pobraniem. TO OSZUST wysyła potargane kartony po chipsach.
      zamawiacie za pobraniem to tylko z opcją sprawdzenia zawartości, która jest dodatkowo płatna 5 zł. Lepiej stracić 5 zł niz tak jak ja 200 zł.
      NIE DAWAJCIE SIĘ OSZUKIWAĆ TAKICH SKUR....... TRZEBA TĘPIĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: nova Re: Uwaga na oszusta Marinara i nnych IP: *.play-internet.pl 07.08.12, 20:17
        witam!!! własnie niedawno wróciłam z komendy , bo też zostałam oszukana przez MARINARA. na szczęście jutro odzyskam kasę. dziewczyny donoście na oszustów. dla nas to nie problem ale dla takich debili to dopiero będzie problem:) pozdrawiam!!!!
        • Gość: mma Re: Uwaga na oszusta Marinara i nnych IP: 78.9.48.* 08.08.12, 14:30
          to ciekawe, i co powiedziałaś na komendzie? Kupuję prochy nielegalne i mnie oszukano? Policja sie chyba ubawiła, co?
          Mnie oszukał słynny już tu Zbroja, też chyba się wybiorę na pały...
          • Gość: nova Re: Uwaga na oszusta Marinara i nnych IP: *.play-internet.pl 10.08.12, 22:59
            a wlasnie nie.zglosiłam policji oszustwo . a powiedzialam ze zamawiałam suplementy , odzywki. z resztą ich nie obchodzi moje zdrowie ,i co biorę ,tylko im chodzi o handlarzy i oszustów. zle mnie zrozumiałaś, pieniadze nie doszly do oszusta ,tylko poczta mi je zwróciła , po moim zgłoszeniu na policję. a dlatego poszłam to zgłosić żeby odzyskać kasę. inaczej się nie da. niestety.
            • 6mona Re: Uwaga na oszusta Marinara i nnych 11.08.12, 05:33
              Gość: nova 10.08.12, 22:59 Odpowiedz
              a wlasnie nie.zglosiłam policji oszustwo . a powiedzialam ze zamawiałam suplementy , odzywki. z resztą ich nie obchodzi moje zdrowie ,i co biorę ,tylko im chodzi o handlarzy i oszustów. zle mnie zrozumiałaś, pieniadze nie doszly do oszusta ,tylko poczta mi je zwróciła , po moim zgłoszeniu na policję. a dlatego poszłam to zgłosić żeby odzyskać kasę. inaczej się nie da. niestety.

co ty za głupoty wypisujesz, poczte mało obchodza oszustwa. Maja dostarczyc wpłate do wysyłającego i tyle. A policja za ręke cie nie wzieła i nie poszła z tobą na poczte mówiąc ze mają zwrocic kase, he he he . żedana i dziecinada
              • 6mona Re: Uwaga na oszusta Marinara i nnych 11.08.12, 05:35
                jeszcze jedno , ta marinara czy jak jej tam , nic nie wysyłają wiec jakie pieniądze zapłaciłas za kartony potargane? zresztą co to za stwierdzenie- potargane
        • 6mona Re: Uwaga na oszusta Marinara i nnych 08.08.12, 16:52
          nova
          witam!!! własnie niedawno wróciłam z komendy , bo też zostałam oszukana przez MARINARA. na szczęście jutro odzyskam kasę. dziewczyny donoście na oszustów. dla nas to nie problem ale dla takich debili to dopiero będzie problem pozdrawiam!!!!

O jakim zwrocie pieniędzy mówisz?
          Policja oddała pieniądze? kurcze, też tak muszą wszyscy robić- słuchajcie - zebrać się i każde na swoją komendę marsz:) po kase
      • Gość: mma zbroja oszust!!!!!!!!!!!! IP: 78.9.48.* 08.08.12, 14:32
        Jeszcze Zbroja, przewał jeden!!! Ktoś miał doświadczenia z policją w takiej sprawie?> Zgłaszać to?
      • 6mona Re: Uwaga na oszusta Marinara i nnych 08.08.12, 16:47
        dziwne, zamawiałam i nic n ie dostałam - takich ogłoszen jest pełno. Nic nie wysyłają, więc nie wiem skąd taki pomysł
        • 6mona Re: Uwaga na oszusta Marinara i nnych 08.08.12, 16:49
          dasia020 27.07.12, 14:29 Odpowiedz
          Uwaga na oszusta pod pseudo np. MARINARA . Ogłoszenia typu sprzedam 30 tabletek za 100 ZŁ!!!! wysyłka gratis za pobraniem. TO OSZUST wysyła potargane kartony po chipsach.
          zamawiacie za pobraniem to tylko z opcją sprawdzenia zawartości, która jest dodatkowo płatna 5 zł. Lepiej stracić 5 zł niz tak jak ja 200 zł.
          NIE DAWAJCIE SIĘ OSZUKIWAĆ TAKICH SKUR....... TRZEBA TĘPIĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TO BYŁA ODP. NA TEN POST
    • Gość: anka88 Re: xenical sprzedam IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.13, 13:41
      Sprzedam 2 opakowania leku na odchudzanie XENICAL zakupione w aptece na receptę w Irlandii. Cena za opakowanie 280zł.
      • haneczka42 Re: xenical sprzedam 29.07.14, 08:28
        Czy Pani ogłoszenie jest nadal aktualne?
    • kastrator33 Re: Sibumax 29.07.14, 11:16
      ja osobiście tych tabletek nie brałam. Zażywała je moje znajoma, ale z tego co wiem, to nie bardzo był z nich zadowolona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka