ewuskaa92 26.06.12, 20:17 Witam wszystkich Czytalam dzisiaj na temat odchudzania w internecie i napotkalam sie na odchudzanie przez hipnoze podobno pomaga. Czy mial ktos z was z tym stycznosc? Pytam ogolnie z hipnoza Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: kii Re: odchudzanie hipnoza IP: *.free.aero2.net.pl 28.06.12, 14:48 :DDD Jesli takie odchudzianie byloby skuteczne, to by bylo znane powszechnie, a hipnotyzerzy byliby milionerami Link Zgłoś
jakub_mikus Re: odchudzanie hipnoza 02.07.12, 18:09 Na zachodzie jest powszechne. Jednak żyjemy w świecie gdzie ludzie chcą magiczną pigułkę na wszystko i spróbują wszystkiego byle tylko nie musieli się przyjrzeć swojemu wnętrzu i jak ono na nas wpływa. To trzeba chcieć zmian w swoim życiu, a nie udawać że ich się chce. A hipnoterapia przy odchudzaniu to praca którą trzeba wykonać. Skuteczni hipnotyzerzy nie mają problemów z pieniędzmi. Ewuśka a co byś chciała wiedzieć? Link Zgłoś
tetsuo2 Re: odchudzanie hipnoza 05.07.12, 07:23 Hej, bezpośredniej styczności nie miałem, ale słyszałem że to może zadziałać - jeśli hipnoterapia dotyczy wzbudzenia i podtrzymania motywacji do wykonywania ćwiczeń. A nie na zasadzie - czegoś sobie posłuchasz i Ci magicznie tłuszcz się spali... Czyli trzeba ćwiczyć tak czy inaczej ;-) Link Zgłoś
lajfentuzjast Re: odchudzanie hipnoza 16.07.12, 13:47 Chyba bym się na to nie odważyła... Wolę sprawdzone i skuteczne metody :) Zdrowa dieta, duuużo ruchu i ćwiczeń i odpowiednie zabiegi modelujące :) Link Zgłoś
Gość: Dietetyk Alicja Re: odchudzanie hipnoza IP: *.centertel.pl 06.08.12, 14:01 Witam, Jestem dyplomowaną dietetyczką, specjalizuję się w ukladaniu diet i planów żywieniowych oraz w analizie skladu ciała. Z doswiadczenia ze współpracy z moimi pacjentkami wiem, że jedyną dlugotrwała i efektywną metodą na pozbycie się zbędnych kilogamów jest jednak współpraca z profesjonalnym dietetykiem.Oprocz porad w gabinecie udzielam również pomocy drogą internetową. Aby uzyskać więcej szczegółów zapraszam serdecznie do napisania maila: mobilny.dietetyk@gmail.com Pozdrawiam, Alicja. Link Zgłoś
k1k2 Re: odchudzanie hipnoza 06.08.12, 18:45 Hipnoza nie odchudza sama w sobie, ale pomaga w sferze motywacji i redukcji stresu. Link Zgłoś