Gość: mery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.12, 23:42 szukam P.zbroja15 ktoś wie ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: 1 Re: zbroja15 IP: *.204.79.249.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.07.12, 04:58 MOŻE URLOP? okres urlopowy - proponuje przeczekać! Link Zgłoś
Gość: andzia2719 Re: zbroja15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.12, 13:08 Ja także poszukuje p. zbroja15 !! Trzeciego lipca zamówiłam u niego tabletki za 272zł. dostałam od niego maila zwrotnego z potwierdzeniem. wpłaciłam pieniądze i od tamtej pory nie ma tabletek i nie odpowiada na maile. zaczynam się denerwować, a taki podobno uczciwy dlatego zrobiłam przedpłatę. wcześniej też tak zrobiłam u niego i było ok Link Zgłoś
Gość: awe Re: zbroja15 IP: *.204.40.229.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.07.12, 13:12 Więc skoro było wcześniej ok to nie siej paniki. Sama napisałaś , że wczesniej ok a teraz itp. Może warto się troche zastanowić?!! dlaczego taka przyczyna? Niedługo wszystko , łącznie z waszymi danymi bedziecie podawać w necie. Link Zgłoś
Gość: andzia2719 Re: zbroja15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.12, 13:40 wcześniej raz kupiłam i po 3 dniach były a teraz po prawie dwóch tygodniach nic. na jego stronie też pustki to co mam myśleć???? a wystarczy maila wysłać że są problemy z wysłaniem!!!! ja sie nie czepiam tylko prosze o kontakt !! Link Zgłoś
Gość: awe Re: zbroja15 IP: *.204.43.155.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.07.12, 14:29 wiele osób czeka i nie krzyczy. skoro tak jest to tak musi być. gdyby tak wszytskie osoby tak reagowały to by net przepięcia nie wytrzymał, nie jesteś w kręgu 3-4 osób w takiej sytuacji .......A że nerwy co niektórych zjadaja to normalne , ja też czekam , zalezało mi na czasie i co? nic, czekam cierpliwie bo nigdy się nie zawiodłam na rzetelności . Czy wszystko trzeba kawe na ławe wywalać!!! Myślenie nie boli!! Takich osób jest o wiele wiele więcej i nie głosują - tylko zaufanie odgrywa role. Moje R dojdzie :) pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: andzia2719 Re: zbroja15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.12, 14:48 ciesze się że pani jest pewna i wierzy że przesyłka dojdzie bo to znaczy że i moja dojdzie !! ja nie znam tego pana tak dobrze i zaczełam się denerwować.to jest pierwsza osoba której zaufałam i zależało mi żeby nie przerywać kuracji!!!!!!!!!!! a od kilku dni nie mam już leku. Link Zgłoś
Gość: awe Re: zbroja15 IP: *.204.123.6.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.07.12, 16:31 po pierwsze nie jestem panią:) po drugie, nie znam człowieka, ale wiem , że zawsze się wywiązywał z tranz. i jest rzetelny przerywac kuracji nikt by nie chciał, ale czasami sytuacja zmusza i nie jest zależna od grona ludzi do których ma się zaufanie. Link Zgłoś
Gość: juka Re: zbroja15 IP: *.204.21.30.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.07.12, 18:55 LUDZIE JUŻ NIE KUPICIE SIBUMAXU U ZBROI 15 , HEHE !! OGŁOSZENIE TYPU SPRZEDAM SLIMEX 15 , SIBUSLIM 15 , REDUCE 15 JUŻ NIE WAŻNE . STRONKA OK BO JUŻ ZABLOKOWANA . SZEF WIEŚNIAK OSZUST , ŁOTR I DRAŃ KTÓREMU ŚIĘ WYDAJE ŻE JEST SUPER SPRZEDAWCZĄ ,A TAK NAPRAWDĘ TO CWEL I PODPIERDALACZ !! NIE ODDAŁ KASY BO GO ZŁAPALI !! A TE KOMENTARZE WYŻEJ TO PISAŁ ON SAM BO JEST ŻYDEM I SKNERĄ , TERAZ TO BEDZIĘ RYSOWAŁ KRESKI NA MURZE W CELI A NIE ZAJMOWAŁ SIĘ ODDAWANIEM WAM KASY . Link Zgłoś
Gość: jolcia_123 Re: zbroja15 IP: *.31.6.217.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.07.12, 20:19 ty przynajmniej wiesz co te słowa znaczą!!! czego bulwersuje cie cos , co ciebie nie dotyczy! to innych problem czy dostaną awrot czy nie, a tobie nic do tego. inni się nie rzucają tylko taki "nikt" wrzeszczy na forach jakby ci ..... inetpretacja dowolna- czytając twoją wypowiedź widać że jesteś w temacie i to dobrze "osadzonym" , więc wedle twoich upodoban , chcesz masz " cw.....u" przyjemnosci Link Zgłoś
azal9 Re: zbroja15 18.07.12, 18:32 szkoda miałam u faceta jeszcze zamówic , takie brednie nie na te forum Link Zgłoś
Gość: lol Re: zbroja15 IP: *.181.134.240.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.07.12, 19:21 jakie brednie? Link Zgłoś
Gość: lol Re: zbroja15 IP: *.181.134.240.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.07.12, 19:39 jakie? pisze sie roznie. negatywne i pozytywne Link Zgłoś
Gość: g. Re: zbroja15 IP: 109.197.41.* 20.11.12, 21:00 Kto przelewał Zbroi na konto, będzie wzywany jako świadek, na komisariacie dowiecie się, jak rzekomy K.Z. nazywa się naprawdę i skąd jest. No i jeszcze uzyskacie status osoby pokrzywdzonej przez tego pana. Kto trzęsie gaciami, niech pyta, odpowiem, czego chcieli. Nic wam nie grozi. To na niego zbierają dowody, nie na was. Nazywa się Maciej G. Link Zgłoś
6mona Re: zbroja15 20.11.12, 21:24 juz wiele osób przesłuchano, a tylko jeden debil tak krzyczy na forum weź sie walnij w łeb jak nie masz co robić! a nie krzyczysz na forum o tym co kazdy normalny człowiek wie nie jestes pierwsza , ale za to jedyna nie obyta i bez kultury Link Zgłoś
Gość: g. Re: zbroja15 IP: 78.9.50.* 21.11.12, 16:26 ej, debilko, hamuj troszkę! Jesteś rzeczniczką złodzieja czy jak? Może ciebie nie okradł, bo mnie tak i będę sobie pisała, co mi się podoba. Link Zgłoś
6mona Re: zbroja15 21.11.12, 19:52 ładnie ci na imie- debilka:) no cóż , widocznie i w takich nazwach ludzie gustują Link Zgłoś
Gość: sli Re: zbroja15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.12, 12:55 szukasz zbroi! to nalepa Link Zgłoś
Gość: andzia2719 Re: zbroja15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.12, 17:14 Do mnie kilka dni temu przyszła wiadomość od Pana Zbroja15 że wszystkie ogłoszenia są nieaktualne i kto wpłacił a nie odstał paczuszki żeby podał na maila dane konta i dowód wpłaty to pieniądze zostaną zwrócone. Podałam dane i czekam na zwrot .Myślę że będzie ok. zobaczymy... Link Zgłoś
Gość: mma zbroja oszust!!!!!!!!!!!! IP: 78.9.48.* 08.08.12, 14:27 Jestem jedną z wielu oszukanych przez Zbroję... Wkurzające to. Niczego nie odzyskam, bo jakby miał litościwie się rozliczyć, to juz by to zrobił, napisałam do niego maila i odpisał, że odda kasę. Od tego czasu minęło juz chyba ze 3 tygodnie, nie licze na cud. Mogłam zamawiac za pobraniem i sprawdzeniem zawartości, powiecie mi? No tak zamówiłam pierwszy raz i wszystko było ok, to drugi raz zaufałam i wpłaciłam na konto. Ciekawe gdzie Zbroja sie bawi za moja kasę? Seszele? Mauritius? Metoda ala Amber Gold- Zbudować siatkę, na początku ładnie wysyłać, rozsławić się na forach, wszyscy chwalą... krok drugi, zawijamy kasę frajerów i luuuuz.... W tym kraju zawsze złodzieje będą górą... I ci przy korycie, w sejmie I ci omijający prawo Wreszcie tacy jak Zbroja... nabrać jak najwięcej osób i ulotnić się z ich kasą! Link Zgłoś