lucjola 04.08.12, 06:12 Witam, Dawno mnie tu nie było ale wpadlam się pochwalić, że dukam i mam sukcesy. Obecnie na Dukanie od czerwca. Właśnie zrzuciłam 4 kg, przy czym kilogram, który wydawał mi się nie do ruszenia. BMI : 24,8 Link Zgłoś Obserwuj wątek
lucjola Re: Z sukcesem 04.08.12, 06:28 Dwa tygodnie temu zmodyfikowałam dietę o 2 wspomagacze i chcę Wam polecić. Po pierwsze zainwestowałam w suplement diety Simpiq www.venavita.pl/simpliq-120-tabletek .Proszę Sobie doczytać skład - jest całkowicie bezpieczny dla organizmu i naprawdę działa. U mnie odchudzanie to już raczej kosmetyka i na dodatek mam 45 lat, więc jest mi dużo trudniej. Kupiłam Simpliq w aptece - kosztuje 45-50zł/120tabl. i jest wart każdej wydanej złotówki. Dzięki niemu podjadam sobie mniej dozwolone rzeczy na diecie jak kilka garści Zdrowego Błonnika ( doskonale zastępuje chrupki - ale ma w sobie mąkę ) Po drugie piję siemię lniane ( napar ) w ilości 3 razy dziennie po pol szklanki. I choć stosuję siemię z innej okazji i mialam początkowo opory, że mnie utuczy - jest dokładnie na odwrót. Doskonale zastępuje część posiłków i nie chce się po nim jeść ale dodatkowo zaczęłam się bardzo regularnie wypróżniać. Pozdrawiam. I przypominam - każdy organizm reaguje na wszystko w sposób indywidualny, więc przemyślcie moje sugestie najpierw, zanim zaczniecie je stosować. Link Zgłoś