Gość: Klararm Re: Slim Forever IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.12, 13:59 Czy to znowu jakiś blef ? Mogę powiedzieć że nie .Stosowałam ten srodek jak nie był jeszcze dostępny i tak popularny w Polsce.Schudłam na nim 7 kg może to nie spektakularna utrata wagi.Dla mnie najważniejsze było to że weszłam w spodnie z przed ciąży. Link Zgłoś
feilundbogen Re: Slim Forever 28.11.12, 14:39 witam, jesli macie te tabletki prosze o zamieszczenie ich składu. na oficjalnych stronach nie można się dowiedzieć niczego poza reklamą. Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Slim Forever IP: *.play-internet.pl 30.11.12, 18:45 ja napisałam emiala z prosba o podanie składu do tej firmy co sprzedaja te tabletki niestety do dzisiaj nie dostalam odpowiedzi:( Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Slim Forever IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.12, 08:11 Kupiłam ......nie działa! znowu nabierają ludziu Link Zgłoś
Gość: sing Re: kawa Forever IP: 89.171.136.* 01.12.12, 23:30 Kawa na odchudzanie jest najlepsza. Ja piję ją codziennie, tylko musiałam kupić sobie dobry ekspres HLF. Link Zgłoś
kleo15243 Re: kawa Forever 29.06.13, 17:40 takie odchudzanie to nie odchudzanie, spala sie tluszcz to wtedy sie chudnie a nie.. Link Zgłoś
Gość: margo_79 Re: Slim Forever IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.13, 23:35 Witam Chętnie odkupię.Podam Pani maila jeżeli oferta jest nadal aktualna to proszę o kontakt i ustalimy szczegóły przesyłki firstguga@wp.pl Link Zgłoś
Gość: Smyczek Re: Slim Forever IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.13, 21:41 Pierwsze tabletki które w ogóle na mnie zadziałały.Efekty może nie piorunujące bo w miesiąc tylko cztery kilo ale lepsze to niż zero efektów. Link Zgłoś
Gość: tola Re: Slim Forever IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.14, 23:10 Teraz mogę potwierdzić skuteczność Foreverslimu.Minął już pewien czas od kiedy skończyłam go brać.Waga spadła i co ważne u mnie efekt jo-jo się nie pojawił.Cieszę się na tegoroczne wakacje po raz pierwszy nie będę się czuła skrępowana na plaży. Link Zgłoś
Gość: malwwiniako Re: Slim Forever IP: *.rev.sprindatacenter.pl 22.05.14, 07:19 Na mnie nie działały żadne tabletki. U mnie problem polegał na tym że za szybko się poddawałam i efekt był taki że wracałam do przyzwyczajeń sprzed diety. Pomogło mi zamawianie cateringu dietetycznego, mieszkam w Katowicach i tu nie ma dużego wyboru, ale na szczęście moim zdaniem trafiłam na super dietę z Fit Diet, dostaję codziennie 5 zdrowych posiłków i systematycznie chudnę. A no i dodam że najpierw czekała mnie konsultacja z dietetykiem, który mi podpowiedział jaką dietę itp. Link Zgłoś