kompotzsushi 25.02.07, 14:12 www.picturetrail.com/gallery/view?p=999&gid=13947599&uid=3085182 do tego jeszcze dorzucam wyszpreane zdjęcia potraw...:) www.picturetrail.com/gallery/view?p=999&gid=9142485&uid=28590 ach! życie jest piękne! Link Zgłoś Obserwuj wątek
kompotzsushi Re: JESZCZE RAZ WKLEJAM DLA INSPIRACJI 25.02.07, 14:15 Tak na marginesie tych potraw - wiecie gdzie kupić ten kabaczek makaronowy (spaghetti squash)? Fajne przepisy są na niego w książce, chyba trochę słodkawe... To chyba nie sezon na kabaczki makaronowe, ale czy w sezonie bywa u nas ta odmiana? Link Zgłoś
kropka1005 Re: JESZCZE RAZ WKLEJAM DLA INSPIRACJI 25.02.07, 17:43 Nie mam pojęcia ale za to mam pytanie odnośnie żurawiny. Kupujesz w makro, prawda?Czy mogłybysmy sie jakoś umówić, ze jak bedziesz jechała znów któregoś dnia to kupisz i mnie tez i byśmy sie spotkały i oddałabym Ci pieniądze? Link Zgłoś
kompotzsushi Re: JESZCZE RAZ WKLEJAM DLA INSPIRACJI 25.02.07, 19:27 Ok, kropka, powiedz, kiedy będziesz chciała. Za tydzień? Link Zgłoś
kropka1005 Re: JESZCZE RAZ WKLEJAM DLA INSPIRACJI 25.02.07, 20:08 ja się dostosuję, włoże je do zmrażarki, ale myslę ze tak za tydzień bedzie ok.Napisz mi jeszcze ile to kosztuje, na ile stracza i co jeszcze w tym makro można dokupić, (no i jaka cena) musze kaskę skombinować:) Link Zgłoś
kompotzsushi Re: JESZCZE RAZ WKLEJAM DLA INSPIRACJI 25.02.07, 20:32 ale jesteś wymagająca ;) żurawiny 600g po 8,15zł (chyba), z tego wychodzi soku sporo - prawie 4 litry, starcza na ponad tydzień w 1 fazie kupuję w makro jeszcze te jajka, nie pamiętam po ile, oprócz tego mrożone ryby, mrożone warzywa, cytryny, sałatę, rukolę, czasem krewetki... nic szczególnego, to nie są regularne zakupy, tylko co 1-2 tygodnie, głownie chodzi o te żurawiny Link Zgłoś
kropka1005 Re: JESZCZE RAZ WKLEJAM DLA INSPIRACJI 26.02.07, 09:39 aha, no ok.tak sobie pomyślałam, ze jeżeli wybierasz sie sama do makroi, to może udałoby mi się córeczkę komuś wcisnąć na trochę i mogłabym wybrac sie Tam z Tobą...tylko muszę czekac do wypłaty,bo na razie mam niewiele na koncie:) Link Zgłoś
kropka1005 Re: JESZCZE RAZ WKLEJAM DLA INSPIRACJI 25.02.07, 17:46 Wcześniej gdzies już wklejałaś ten linkzmotywował mnie nie ma co:)Natomiast jedzonko wygląda smakowicie, tylko przydałby sie przepis po polsku...czy w tej książce kucharskiej sa takie? Link Zgłoś
apapon Re: JESZCZE RAZ WKLEJAM DLA INSPIRACJI 05.03.07, 20:23 dziewczyny zaczęłam, ale ja tępa jestem, czy to makro o którym mówicie to makro cash? Link Zgłoś
kompotzsushi Re: JESZCZE RAZ WKLEJAM DLA INSPIRACJI 06.03.07, 10:50 "Tępa jestem"? Nigdy nie mów o sobie w taki sposób!!! Tak, kilka lat temu "makro cash & carry" zmieniło nazwę na samo "makro". Witaj w klubie :) Link Zgłoś
apapon Re: JESZCZE RAZ WKLEJAM DLA INSPIRACJI 06.03.07, 16:24 dzięki:) nie mam karty, ale mają znajomi, pozdrawiam Link Zgłoś