wesolutkixl
25.04.07, 22:51
Nigdy nie brałem żadnych środków odchudzających ,a schudłem na razie 31 kg i utrzymuję wagę i dalej chudnę.Zadnych środków nie
polecam.Zanim coś weźmiesz do ust skonsultuj się z lekarzem.Powodów jest kilka.Nie ma skutecznego środka na odchudzanie są tylko
pomocne.Pomocne ale w czym?.Większość tych środków uzależnia na dalsze branie,niszczy organy po kolei jak nie od razu to
później,mądrzejsze leki wypisywane są przez lekarzy pod ścisłą kontrolą i po dokładnym badaniu i kupowane w aptece a nie od babci
Zosi samosi.Czemu lekarz wypisuje takie lekarstwa.Wypisuje - bo jeśli jesteś już tak gruby to mniejszym złem jest pozbycie się
dzięki nim kilku kilogramów, bo znaczna otyłość jest sama w sobie ciężką chorobą.Czy stać kogoś na lekarstwo co miesiąc od 70 -
200 zł,bo chyba nie wierzysz, że jak przestaniesz brać to utrzymasz wagę.Z podniszczonymi organami przytyjesz jeszcze więcej
(jojo).Dieta musi zacząć się w głowie,trzeba ćwiczyć, mniej jeść,wyeliminować cukier,sól,białą mąkę,tłuste mięsa zamienić na
rybę,jeść 5 razy na dziennie,trzymać się pokarmów do 1200 kcal,niedojadać,wybierać zdrowe pokarmy,prawidłowo je łączyć,zadbać w
pokarmach o błonnik,zero chemicznego żarełka puszek,konserw,fast fudów,krakersów,paluszków,drożdżówek,coca coli i innych
gazowanych kolorowanek.Zadbać o dietę bogatą w warzywa,owoce,oliwę jako jedyny tłuszcz.Nie smażyć potraw TYLE wystarczy na
początek.Waga zleci ani się nie spostrzeżesz i zdrowie wróci i uśmiech i wszystko po kolei.Zyczę Wszystkim by Wam się udało bez
prochów w naturalny sposób,a może nowa twarz i sylwetka zostanie do końca życia z nową zdrową dietą.Pozdrawiam