mixxxer12 14.05.07, 14:24 Witam! Czy ktoś stosuje dietę makaronową? Jakie daje efekty? Czy naprawdę jest aż tak skuteczna (1,5-2kg w tydzień)? Link Zgłoś Obserwuj wątek
wesolutkixl Re: dieta makaronowa 15.05.07, 19:47 Jeśli chodzi o mnie to zależy co ma się na myśli mówiąc dieta.Jeśli ma się tylko na myśli schudnąć szybko,lub w ogóle schudnąć - to takie diety jedzenie czegoś na umiar tylko jednego rodzaju składniki pokarmowe np.makaron z warzywami odpowiednio przygotowany może dać efekt w odchudzaniu.Zachodzi jedynie pytanie ile się wytrzyma na takiej diecie,co później jeśli zacznie się jeść łapczywie co innego,bo w końcu organizm się zacznie domagać,co ze zbilansowaną dietą ,która ma dostarczyć podstawowych składników do prawidłowego funkcjonowania organizmu,a co będzie jeśli wpadnie się w jakąś chorobę bo na przykład brakło żelaza w organiźmie.Ja jestem surowo przeciwny wymyślonym idiotycznym dietom. które mają jedynie na celu odchudzić ,a reszta jest mało ważna.Dla mnie najważniejsze jest zdrowie i samopoczucie,czego wszystkim serdecznie życzę.Pozdrawiam Link Zgłoś