Dodaj do ulubionych

Wielka prośba

05.03.08, 15:20
Witam Was serdecznie. Jestem tutaj nowy. Chciałbym Was prosić o pomoc. Moim
koszmarem jest moja waga. przy wzroście 171cm warzę 79kg. Widać to po mnie bo
mama nawet mi mówi że jestem ubity. Sam też widzę a najwięcej na brzuchu bo
mój bandzich jest dośc duży. Bardzo chcę schudnąć ale jakoś nie mogę. Gram w
piłkę mam treningi 3 razy w tygodniu po 1.5h do tego 4 razy w tygodniu chodzę
na siłownię prowadzę aktywny tryb życia. proszę was pomóżcie mi!!! pliz...
czekam na waszą pomoc mój e-mail bialy34123@o2.pl albo na gg916003 pzdr
Obserwuj wątek
    • dandidandi Re: Wielka prośba 26.03.08, 22:26
      > mój bandzich jest dośc duży.
      :D dobre dobre

Zacznijmy od piłki!! Fajnie ze grasz ale na jakiej pozycji?? Bramkarz??:P:P:P zarty zartami ale napisz :)
      po drugie-Siłownia!! powiem ci ze tez kiedys "chodzilem na siłownie" ale wiecej bylo popychania pierdół niż ćwiczenia :D napisz jakie ćwiczenia robisz i z jakimi ciężarami!

A propo diety bo domyslam sie ze tez byc chcial przeczytac cos nie cos, to powiem ci na swoim przykładzie. Jak zacząłem łazić po tych różnych stronach i forach to nie wiedzialem juz co stosować :P tyyyyle tego jest ze szok!! A jak juz zobaczyłem jak ludzie ważą mniej wiecej składniki i liczą te białka, węgle i tłuszcze to zwątpiłem! ja tam sie nie bawie w takie rzeczy!! fakt faktem patrze mniej wiecej na kalorie ale bez przesady:/:/:/ PRZEDEWSZYSTKIM MUSISZ ODRZUCIć SSSSŁŁŁŁOOOOODDDDYYYYCCCCCCCZZZZZZZEEEEEE :P zadnych kluchów , makaronów tradycyjnych, zero alkoholu, zero białego chleba, nie jedz smażonego tylko gotowane np mięso!! i przedewszystkim nie stosuj żadnych głodówek bo to chu... warte!! Posiłki co ok 2-3 godziny ok 5 posiłków. MNIEJ A CZĘSCIEJ!! nie przejadaj sie i pij duuuuuużo wody!!
      No i uprawianie sportu przedewszystkim!!
      Podobno skakanie na skakance jest spoko ale to nie dla mnie bo zbytnio nie mam gdzie a pozatym stawy cierpią!! Ja sobie biegam i czasami na basen chodzę!!
      ehhhh ale sie rozpisałem :) pozdrawiam serdecznie i zycze wytrwałości!!
      • joanna221 Re: Wielka prośba 28.03.08, 08:19
        zacznij liczyć kalorie, ogranicz je do mmaksimum np. 1500/dziennie -
        jesli prowadzisz aktywny tryb życia, jeśli zas nic byś nie robił -
        dieta 1000 kal.No i nie jedz po 18-stej.
        • dandidandi Re: Wielka prośba 28.03.08, 14:00
          myślisz ze przy aktywnym trybie życia jakie prowadzi 1500 mu wsytarczy??:/ mysle
          ze to troszku za mało :/ a jesli chodzi o te 1000 kalori to uwazam ze to tez za
          malo na mało aktywny tryb zycia :/ ale to tylko moje zdanie!
          • zuza_130 Re: Wielka prośba 30.05.08, 18:00
            i sprawa umilkła... Jak Ci idzie, Drogi Odchudzaczu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka