Dodaj do ulubionych

Warszawski Maraton

24.04.16, 11:23
Kto z Was biegł? Podzielcie się emocjami!
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: Warszawski Maraton 24.04.16, 15:48
      maratonu nie biegłam w tym roku, tylko dyszkę.
      obudziłam się o 4 rano, lało jak z cebra i pomyślałam sobie, że to był świetny pomysł zrezygnować z maratonu.
      przed startem było zimno jak stopińdziesiont, wiało i ogólnie było do dupy.
      na starcie nieco mnie zazdrość skręciła, że jednak tylko dyszkę biegnę.
      ustawiłam się za nieco szybszym zającem, niż miałam plan biec i żeby nie korek zaraz po starcie, gdzie straciliśmy prawie dwie minuty, to bym piękny wynik razem z zającem dowiozła.
      a tak to dwie minuty w plecy.
      jakieś 800 metrów przed metą ratownicy robili masaż serca jakiemuś człowiekowi, który najprawdopodobniej biegł w trupa - w przenośni i dosłownie, krew mu z nosa leciała, masaż serca, sztuczne oddychanie, karetka na sygnale.
      nie wiem, jakie były jego dalsze losy.

kocham OWM za atmosferę, za rozmach, za tą całą oprawę, to już trzecia edycja w której biegnę.
      maraton w przyszłym roku polecę, żeby nie wiem co!
      • bidaazpiszczy Re: Warszawski Maraton 25.04.16, 14:26
        Czytalam w prasie,że warszawiacy byli okrutnie oburzeni na ograniczenia w ruchu ulicznym, na zamknięte parkingi wokół stadionu i generalnie psioczyli na biegaczy i ze to szopka, że kto to słyszał takie utrudnienia tylko z powodu jakiegoś tam biegu.....

Odniosła wrażenie, że mało kto tak naprawdę docenia wysiłek organizatorów, ba uczestników nawet.....z jednej strony tyle się mówi o konieczności ruchu,zdrowego trybu życia, zagrożeniu otyłością i plaga chorób z tym związanych, a z drugiej strony sama bezsensowna krytyka, bo trzeba brać pod uwagę objazdy! Trudno jest ludzi uszczesliwic- prawda?

Cieszę się tym bardziej,że są tacy jak Ty,którzy co roku cieszą się na to wydarzenie. Będę zatem trzymać kciuki za rok:)
    • pisaneczka011 Re: Warszawski Maraton 26.04.16, 09:50
      za długi dystans dla mnie, ale pierwszy raz w tym roku biorę udział w biegu Konstytucji 3 Maja, ktoś bieg?
      • doral2 Re: Warszawski Maraton 27.04.16, 19:24
        ja biegnę, jak co roku, to już moja trzecia edycja :)
        fajny bieg, szybki, z ostrym podbiegiem na agrykoli.
        bardzo lubię ten bieg :)
    • kbibi Re: Warszawski Maraton 10.05.16, 21:37
      www.ebadania.pl/5ef1918ca3e5e0af

Moi Drodzy!

Bardzo potrzebuję Waszej pomocy - wystarczy wypełnić kwestionariusz i będę mogła ruszyć dalej z pisaniem pracy magisterskiej.

Badanie dotyczy sponsoringu biegowych imprez masowych.

Z góry dziękuję za okazaną pomoc :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka