goldennwomenn6 20.04.10, 23:16 Naprawdę NIKT nie bierze tej wersji wydarzeń pod uwagę? NIKT się głośno nie zastanawia nad tym terminem? aż tak jesteśmy zastraszeni?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzecikot Re: Zamach-temat tabu. 20.04.10, 23:22 Goldi, zamach był już dawno. Ktoś się zamachnął bejsbolem i jednym precyzyjnym ciosem wycisnął ci mózg przez ucho lewe. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 [...] 20.04.10, 23:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
obcy464 Re: Zamach-temat tabu. 20.04.10, 23:24 Przecież gdyby się głośno przyznali ,to by tusek stanąć musiał przed trybunałem stanu . Odpowiedz Link Zgłoś
icek.goldberg Re: Zamach-temat tabu. 20.04.10, 23:29 Popierdoliło ci się!!! Przecież teraz zwala się na Komorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Zamach-temat tabu. 20.04.10, 23:25 goldennwomenn6 napisała: > Naprawdę NIKT nie bierze tej wersji wydarzeń pod uwagę? NIKT się głośno nie > zastanawia nad tym terminem? aż tak jesteśmy zastraszeni?! Ja się normalnie tak zestrachałem, że tylko przez proxy piszę, a ze znajomymi o tej sprawie tylko poprzez TOR. O mediach już nie wspomnę, tylko antena ojca Tadeusza się nie boi. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 A co to tenTOR? Tadeusz Ojciec Rydzyk? 20.04.10, 23:31 boblebowsky napisał: tylko poprzez TOR. tylko antena ojca Tadeusza Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Zamach-temat tabu. 20.04.10, 23:25 goldennwomenn6 napisała: > Naprawdę NIKT nie bierze tej wersji wydarzeń pod uwagę? NIKT się głośno nie > zastanawia nad tym terminem? aż tak jesteśmy zastraszeni?! No jak to, nikt? Przecież TY się zastanawiasz i bierzesz tę wersję wydarzeń pod uwagę. Dla inteligentnie myślącego, to w zupełności wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
alamakota.pl Re: Złociutka zgadzam sie z Toba 20.04.10, 23:37 tylko nie chce dac wiary temu, zeby Bracia nie mogli sie po prostu dogadac ...Myslisz serio , ze ten Rodzinny spor musial kosztowac az tyle ofiar? ... Wybacz ale to zarzut ludobojstwa...i myslisz, ze mimo to mozna rozwazac kandydowanie? alicja o normalnosci nie zaswiadcza nic , a o innym stanie swiadomosci jednak byle co. Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re:Niech mędzynarodowi eksperci zbadają też 20.04.10, 23:51 tą katastrofę! Odpowiedz Link Zgłoś
wpacanowiekozykuja Re: Zamach-temat tabu. 20.04.10, 23:57 Im więcej czasu upływa tym częściej biore to pod uwagę. Szok i zaskoczenie mija, a szare komórki zaczynają pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
zlopacz.kawy stRRRach pomyśleć 21.04.10, 03:53 Ja to się normalnie tak boję, że aż zrobiłem sobie druciany berecik Faradaya, żeby nie namierzyli pelengiem moich fal mózgowych. Widziałem właśnie, że stał taki samochód, niby to konserwacja sieci trakcyjnej, ale na pewno skanują każdemu fale alfa, wyłapią wszystkich po kolei i na obowiązkowe wycieczki do Smoleńska będą wozić. Goldi, zrób sobie lepiej operację plastyczną i usuń swoje DNA z klawiatury, bo jesteś już na pewno na krótkiej liście. Odpowiedz Link Zgłoś