Dodaj do ulubionych

Nowy watek.

08.05.10, 17:50
Zalozylem ten watek z zazdrosci do jednego takiego,co watki plodzi ,jak
krolik.A co,ja gorszy? Ja tez moge.Otoz w tym watku chce ,zeby wszysci
pomysleli o tym,co zrobic,zeby oszolomy nie doszli do wladzy w Polsce? Ja
osobiscie,jako obywaciel Rzeczpospolitej Polski , ja osobiscie skorzystam z
prawa wyborczego i zaglosuje na Komarowskiego.Zeby nikt nie mowil,ze ten watek
nie jest na temat katastrofy,powiem tak-jest,to jest zabezpieczenie Polski
przed katastrofa.A takze,Komarowski ma zamiar leciec do Smolenska.
Obserwuj wątek
    • xemxija Re: Nowy watek. 08.05.10, 18:15
      Komarowski, powiadasz?:))
      A mozna w tym watku pisac nie na temat? Bo jak nie mozna to do widzenia.
      • igor_uk Re: Nowy watek. 08.05.10, 18:17
        xemxija,jak to zalezy odemnie,to pisz co chcesz,nawet o ciaze poza matycznej.
        • joanna_on-line Re: Nowy watek. 08.05.10, 18:21
          igor_uk napisał:

> xemxija,jak to zalezy odemnie,to pisz co chcesz,nawet o ciaze poza matycznej.

łał to śliczne - jednak dla niekumatych pozwolę sobie przetłumaczyć z igorowego
          na polski: ciąża poza matyczna = ciąża pozamaciczna ;)))
          • joanna_on-line Re: Nowy watek. 08.05.10, 18:21
            hehe chyba żebym się myliła ;)))
            • xemxija Re: Nowy watek. 08.05.10, 18:23
              Ale ja nic nie wiem o ciazy pozamatycznej. A moze enzymatycznej? A moze wrecz
              enigmatycznej. To moge zostac? Bo jak nie to do widzenia.
              • igor_uk Re: Nowy watek. 08.05.10, 18:24
                xemxija,mozesz zostac sie,jak nawet wogole nie rozumiesz mojego belkotu.
            • igor_uk Re: Nowy watek. 08.05.10, 18:23
              joanna_on-line ,czy przypadkiem nie posadzasz nas o cos? Co to znaczy twoje "hehe"?
              • joanna_on-line Re: Nowy watek. 08.05.10, 18:30
                igor_uk napisał:

> joanna_on-line ,czy przypadkiem nie posadzasz nas o cos? Co to znaczy twoje "he
                > he"?

hehe no comment ;)
        • vobo7 Re: Nowy watek. 08.05.10, 18:24
          Obywacielu Igor: Nikt taki jak Komarowski nie startuje.

I teraz wszyscy się mogą zastanawiać, jaka jest wymowa tego wątku :P
          • jot-es49 Re: Nowy watek. 08.05.10, 18:26
            vobo7 napisał:

> Obywacielu Igor: Nikt taki jak Komarowski ni
            > e startuje.
            >
            > I teraz wszyscy się mogą zastanawiać, jaka jest wymowa tego wątku :P

Ale za to jak lata i ląduje...
            • vobo7 Re: Nowy watek. 08.05.10, 18:34
              Słyszałem z kręgów władzy, że prawdziwego poznaje się po tym jak kończy.
              Oby się nie okazało, że marnie ;)
              • igor_uk Re: Nowy watek. 08.05.10, 18:38
                vobo7,sa tyace,ze czlowiek nie wie ,jak on konczy,a sa tacy,ze to z gory
                widac.Kaczynski zle konczy,to napewno.Mialem do Komorowskiego obojetny
                stosunek,ale ostatnio bardzo zyskal w moich oczach,On bedzie dobrym
                Prezydentem,a przeciez wiemy,ze w Polsce,zgodnie z konstytucja,Prezydent wiele
                nie moze zdzialac,ale pokazac inna twarz Polski ,jak najbardziej.
          • igor_uk Re: Nowy watek. 08.05.10, 18:29
            vobo7 ,wiem o co cie chodzi.Coz,jestem tylko niepisemnym
            Rosjaninem,wiadomo-Azja,a tak serio,dzieki za zwrocenie mnie uwagi na bledy.
            Oczewiscie ,ze glosowac bede na Komorowskiego,jako obywatel Polski.
            • vobo7 Re: Nowy watek. 08.05.10, 18:33
              Igor,

kiedy byłem małym chłopcem, hej, zauważyłem, że ojciec wozi w bagażniku
              samochodu taki krótki, gruby kij. Zapytałem go co to jest i okazało się, że -
              "tłumacz" :D
              • igor_uk Re: Nowy watek. 08.05.10, 18:34
                vobo7 ,to juz masz dla mnie "tlumacza"?
                • vobo7 Re: Nowy watek. 08.05.10, 18:36
                  No taż przed chwilą właśnie użyłem ;)
                  • igor_uk Re: Nowy watek. 08.05.10, 18:39
                    Tak?Wcale nie bolalo.
                    • vobo7 Re: Nowy watek. 08.05.10, 18:45
                      Bo zadziałała nasza polska gościnność:)
                      Ale skoro za mało bolało, to na drugi raz przemyślę moją skuteczność
                      dydaktyczną, albo zostanę mistrzem Zen i w posługiwaniu się kijem osiągnę
                      doskonałość.
                      • igor_uk Re: Nowy watek. 08.05.10, 18:50
                        vobo7,dzieki za uprzedzenie .Od teraz zadnego slowa bez sprawdzenia w slowniku
                        nie napisze. Ale cos mi sie wydaje,ze masz innego faworyta na prezydenta (chyba
                        nie Jarka?).Czy moge sprobowac zgadnac? Napieralski? Ja rowniez by chcial go
                        widziec jako Prezydenta,ale oddany na niego glos,to tak ,jak by zaglosowac na Jarka.
                        • vobo7 Re: Nowy watek. 08.05.10, 19:03
                          Igor,

PO nie jest moją "partią z wyboru". Ale też niczego lepszego na horyzoncie nie
                          widzę. Jeśli zaś chodzi o Jarka, to tak się zastanawiam ... gdyby się okazało,
                          że Komorowski miał babcię w GRU, samolot wybuchł od bomby, którą podłożył "Silny
                          Pedał" zaś Tusk z Putinem razem ubijali tuda, to kto wie;).

Nie zmienia to faktu, iż moje - w danej sytuacji konieczne - wybory polityczne,
                          nie przesłaniają mi większości świata.
        • ergief Igor_uk to Ruski szpion? 09.05.10, 21:00
          To i ja skorzystam. Ty Igor_uk jesteś podejrzany. Czemu Ty z pochodzenia
          Rosjanin tak sprawami Polski interesujesz się. To że masz żonę z Polski i w
          Polsce mieszkałeś tego nie tłumaczy. Emigrantów wielu z Polski wyjechało do UK a
          nie ma jakoś wielkiej ich aktywności na tym forum, czyżby prawie wszyscy już
          całkiem zdążyli zapomnieć o Polsce. Pewnie ktoś Ci za to płaci, wiadomo kto.
    • madameblanka Re: Nowy watek. 08.05.10, 18:26
      no ja tez glosuje na Komorowskiego, już jeden Kaczyński w tym stuleciu wystarczy.
      • vobo7 Re: Nowy watek. 08.05.10, 18:41
        madameblanka napisała:

> no ja tez glosuje na Komorowskiego, już jeden Kaczyński w tym stuleciu wystarczy

Wyjdzie to pewnie na czarny humor, ale co tam.
        Pamiętam, jak za czasów Kazimierza M. pewien człowiek na jednym z tutejszych forów miał w sygnaturce:

"Polska to jedyny kraj na świecie, który posiada kopię zapasową prezydenta oraz rząd sterowany radiem"
        • ingeborga.dapkunaite Re: Nowy watek. 08.05.10, 18:50
          Czyli okazuję się, że jest wróżbitą. Bo z małymi niescisłościami ale
          przepowiedział zdarzenie. Taka Scylia lub Harybda sie okazał. ;-)
    • jot-es49 Oj Igor, Igor... 08.05.10, 19:10
      Igor_uk! Powiedz czto Ty w miestie s Miedwiediewem pridumał? Miedwiediew
      przeciążył samolot ładując Komorowskiemu około tony akt. I teraz z takim
      obciążeniem Komorowski-łoszendgoł ma lecieć do Smoleńska? A piat'? Chyba, że
      poleci jako Marszałek Sejmu a nie łoszendgoł bo możemy stracić kolejną głowę i
      mogą się nam zostać tylko doopy.
      • igor_uk Re: Oj Igor, Igor... 08.05.10, 19:17
        jot-es49,nie martw sie,teczki poleca IL-76.Wszystko przemyslano.
        • jot-es49 Re: Oj Igor, Igor... 08.05.10, 19:28
          No to mnie uspokoiłeś!!! Bo Komorowski kopi bezpieczeństwa nie posiada o ile PO
          nie kłamie (bo wiesz - w tych lochach BBN różne rzeczy mogą być przechowywane -
          a wiewiórki donosiły, że na Bronka też się coś znajdzie).
          • igor_uk Re: Oj Igor, Igor... 08.05.10, 19:35
            jot-es49 ,nic nie znajda na Bronka.To czlowiek w porzadku,jak do tej
            pory,najwieksze oszolomy nawet nie probowali zaatakowac go. Ogladalem dzis jego
            spotkanie w Moskwie z Miedwiedziewym,bardzo mnie spodobal sie (nawet troche
            zaczel rozumiec tych,nu wiesz - kochajacych inaczej). Gdzies czytalem,ze smoking
            dobrze lezy dopiero w czwartym pokoleniu,patrzac na Komorowskiego,wydaje sie
            mnie,ze on wlasnie ztych,ktory smoking nie musza uczyc sie nosic.
            • vobo7 Re: Oj Igor, Igor... 08.05.10, 20:36
              Oj, Igor, Igor. To Ty nie wiesz, że niedawno przyjęliśmy nową ustawę, na
              podstawie której wszędzie będzie napisane: "No smoking!"

Upijając się przy użyciu znalezionej flaszki i powodu, oglądałem wiadomości na
              TVP1 (bo mi mało było powodu). I tam usłyszałem coś takiego mniej więcej:
              "Kandydaci szukają poparcia. No i dla JarKacza pokazano, jak to jakaś Polska
              Plus go popiera i inne takie. Potem był Komorowski - i jego zdjęcia... w Moskwie".

Nic nie mają, no to tworzą;)
              • xemxija Re: Oj Igor, Igor... 08.05.10, 20:40
                "No smoking!"

Only frak.
                • joanna_on-line Re: Oj Igor, Igor... 08.05.10, 20:48
                  xemxija napisała:

> "No smoking!"
                  >
                  > Only frak.

piękne!!! ale sygnaturka jeszcze piękniejsza...
                  hehe jakoś tej wypowiedzi nowego forumowego'idola' nie zauwazyżłam ;)
              • igor_uk Re: Oj Igor, Igor... 08.05.10, 20:48
                vobo7 ,a sam upil sie,czy miales towarzystwo?
                • vobo7 Re: Oj Igor, Igor... 08.05.10, 20:54
                  Ja cały czas mam towarzystwo i ono ma do mnie coraz większe pretensje o to, że
                  zamiast się zajmować pracą (oraz towarzystwem) wypisuję jakieś głupoty na forach.
                  • joanna_on-line Re: Oj Igor, Igor... 08.05.10, 20:56
                    vobo7 napisał:

> Ja cały czas mam towarzystwo i ono ma do mnie coraz większe pretensje o to,
                    że zamiast się zajmować pracą (oraz towarzystwem) wypisuję jakieś głupoty na
                    forach.

powiedz towarzystwu, żeby też coś gupiego popisało (na forach oczywista) - to
                    czasami dobrze robi ;)))
                    • vobo7 Re: Oj Igor, Igor... 08.05.10, 22:08
                      joanna_on-line napisała:

> powiedz towarzystwu, żeby też coś gupiego popisało (na forach oczywista) - to
                      > czasami dobrze robi ;)))

Towarzystwo pisuje, choć nie tu akurat. Niemniej ono się stara zachować umiar:)
                  • igor_uk Re: Oj Igor, Igor... 08.05.10, 21:12
                    vobo7 ,mnie sie wydaje ze nie o forum maja do ciebie pretenzji,a o to ze jednej
                    flaszki bylo zdecydowanie zamalo.
                    • joanna_on-line Re: Oj Igor, Igor... 08.05.10, 21:27
                      igor_uk napisał:

> vobo7, mnie sie wydaje, ze nie o forum maja do ciebie pretensje, a o to ze
                      jednej flaszki bylo zdecydowanie za malo.

i tu już nikt nie powinien mieć żadnych wątpliwości - Rosjanin na bank! :D

mam znajomego lekarza Rosjanina - zalecił mi kurację pt. codziennie jeden drink
                      wieczorkiem - na co ja zrobiłam duże oczy i zaoponowałam: ależ panie doktorze po
                      pół roku wpadłabym w alkoholizm, na co pan dr spojrzał na mnie jak na istotę z
                      innej planety i rzekł: od jednego drinka??? niemożliwe!
                      • jot-es49 Re: Oj Igor, Igor... 08.05.10, 22:03
                        I słuszni Ci Joanno pan doktór powiedział, bo jak wiesz pół litra na dwóch nie
                        znaczy nic, litr na dwóch to akurat, dwa litry na dwóch to za mało...
        • vobo7 Re: Oj Igor, Igor... 08.05.10, 19:28
          To nie jest dobry pomysł. Na Iłach-76 latają piloci, którzy nie umieją lądować i
          w popłochu uciekają do Moskwy. Teczki nie dolecą i Seremet będzie się jeszcze
          bardziej pocił. W ogóle będzie źle. I z tą myślą idę się upić.
          • igor_uk Re: Oj Igor, Igor... 08.05.10, 20:00
            vobo7 ,ale czemu sadzisz ze ILy-76 pilotuja tchorze i nieuki? Jak w Warszawie
            nie bedzie mgly i pttakow na lotnisku,to wyladuje bez zadnych problem. I jeszcze
            jedno,jak ja mam chec upic sie,to nie szukam powodu,a tylko flaszke.
            • xemxija Re: Oj Igor, Igor... 08.05.10, 20:28
              Igor, to ja. Nowa sygnaturke sobie probuje tylko:)
              • igor_uk Re: Oj Igor, Igor... 08.05.10, 20:46
                xemxija napisała:

> Igor, to ja. Nowa sygnaturke sobie probuje tylko<

Czytalem ta wypowiedz CEPesza,nic nie odzywal sie,tylko podziewialem cie za
                cierpliwosc.W innym watku ingeborga.dapkunaite z nim meczy sie,a w jeszcze
                jednym kora3 jemu probuje udowodnic,ze biale jest biale.A pozatym wszystko jest OK.
                • xemxija Re: Oj Igor, Igor... 08.05.10, 21:56
                  Nie, no cepesz racje mial... Forum powazne jest przeciez, specjalistyczne.
                  osmielam sie stwierdzic...waza sie tu losy sledztwa, bylo nie bylo. Tak wiec,
                  pretensji nie mam wcale, a nawet za obywatelska postawe w obronie szarganego
                  watku, postanowilam, w ramach pokuty rozslawic panacepeszowa mysl w szerokim
                  swiecie:)
            • state.of.independence Re: Oj Igor, Igor... 08.05.10, 22:32
              igor_uk napisał:

> jak ja mam chec upic sie,to nie szukam powodu,a tylko flaszke.

No to ze mną jest już beznadziejnie - mam flaszki a nawet nie chce mi się ich
              otwierać. Ot, bez towarzystwa jakoś źle się pije :-(
              • igor_uk Re: Oj Igor, Igor... 08.05.10, 22:37
                state.of.independence,o co cie chodzi?Przeciez proponowal cie wczoraj sarkofag
                double bed,wlasnie pod tym katem.
                • igor_uk Re: Oj Igor, Igor... 08.05.10, 22:40
                  A czemu nikt nie deklaruje swoich preferencji wyborcze?Przejzel wpisy i okazuje
                  sie,ze tylko ja z tym wyglupilem sie.
                  • state.of.independence Re: Oj Igor, Igor... 08.05.10, 22:50
                    Nie wygłupiłeś się. Już pisałam kiedyś, że głosuję na Bronka... czyli
                    Komorowskiego. Nic mi się od czasu tamtej deklaracji nie zmieniło :-)
                    • igor_uk Re: Oj Igor, Igor... 09.05.10, 00:33
                      dobrze ze chociasz ty mnie pociesyla,bo naprawda zaczl myslec,ze z tym
                      Komorowskim,palnal glupote,ale kto zamiast niego?Napieralski,dosc madry
                      facet,ale bez szans,tylko Komorowski.
                      • state.of.independence Re: Oj Igor, Igor... 09.05.10, 00:46
                        Napieralski rzeczywiście niegłupi, tylko głos oddany na niego zmarnuje się przy
                        takim małym poparciu jakie facet ma. Tu się nie ma co rozdrabniać w tej
                        sytuacji. Ja na początku Komorowskim zachwycona nie byłam, ale po tej
                        katastrofie dwie rzeczy mi przyszły do głowy: że na obecną chwilę i tak nie ma
                        lepszej opcji, a po drugie - że może się facet "wyrobi" z czasem i mnie jeszcze
                        pozytywnie zaskoczy.
                        • igor_uk Re: Oj Igor, Igor... 09.05.10, 00:55
                          Nic dodac,nic ujac..Tylko jedno,mnie Komorowski juz milo zaskoczyl.
                          • state.of.independence Re: Oj Igor, Igor... 09.05.10, 01:08
                            Ot, widzisz, a czym Cię zaskoczył? Może za bardzo lubię blondynów, że go nie
                            doceniam :-)
                            • igor_uk Re: Oj Igor, Igor... 09.05.10, 01:18
                              Wiewsz,po gwiazdie Wawelu,zaskoczyc nie tak trudno,Wystarcze byc normalnym.
                              • state.of.independence Re: Oj Igor, Igor... 09.05.10, 01:24
                                No tak, rzeczywiście. Normalność to w tej chwili w Polsce rzadka cecha. Tylko
                                nie przyszło mi nigdy do głowy, że jest aż tak źle, że normalność zaskakuje.
                                • igor_uk Re: Oj Igor, Igor... 09.05.10, 01:33
                                  Wszystko poznaje sie w porownaniu.
                • state.of.independence Re: Oj Igor, Igor... 08.05.10, 22:48
                  Oj, jakbym miała w takie propozycje wierzyć to bym zimą boso biegała... Ale
                  swoją drogą przypomniał mi się kawał:

Mąż zdradzał żonę na prawo i lewo, kobieta wkurzyła się i otruła go. Ale żeby
                  się całkiem zemścić to postanowiła pochować go bez żadnego ubrania. No i
                  oczywiście tak zrobiła, tyle że jak przyszła zima to jej coś po domu łazić o
                  północy zaczęło i powtarzać "ziiiimnooo, ziiiiimnooooo".

Kobieta przestraszyła się, że to duch męża, złapała jakieś ubrania i poszła
                  zanieść mu do trumny. Poprosiła o pomoc grabarza, wyciągnęli trumnę,
                  otwierają... a tam ciała nie ma, jest tylko nabazgrana kartka "Kochana żono,
                  poszedłem się ogrzać u tej rudej z grobu obok".
                  • igor_uk Re: Oj Igor, Igor... 09.05.10, 00:34
                    he,he.babiarz i po smierci babiarz.
                    • state.of.independence Re: Oj Igor, Igor... 09.05.10, 00:47
                      Ale to mi się z tym sarkofagiem double bed skojarzyło :-)))
                      • igor_uk Re: Oj Igor, Igor... 09.05.10, 00:56
                        fajne masz skojarzenia.
                        • state.of.independence Re: Oj Igor, Igor... 09.05.10, 01:11
                          Problem w tym, że ja mam tylko takie skojarzenia. Nawet gorzej - ja nie miewam
                          żadnych innych skojarzeń ;-)

Co gorsza dla odmiany wczoraj śnił mi się cały ten Karomczik, ale wstyd się
                          przyznawać co ja tam z nim wyprawiałam. Swoją drogą, może jak ta zakonnica się
                          na jakąś pielgrzymkę do Smoleńska wybiorę, w celach wiadomych ;-)
                          • igor_uk Re: Oj Igor, Igor... 09.05.10, 01:17
                            state.of.independence ,ale tam juz niema soldatow,tam teraz milicjanci pilnuja,a
                            to cie nie pomoze.Niestety,zakonnica cie wyprzedzila.
                            • state.of.independence Re: Oj Igor, Igor... 09.05.10, 01:21
                              Ale może ten Karomczik gdzieś tam niedaleko mieszka. Całkiem w moim guście ten
                              facet. Zaproponowałabym mu coś ciekawszego niż zakonnica proponowała sołdatom.
                              Chociaż z drugiej strony to ja nie wiem jakie w Rosji są zwyczaje i kto pierwszy
                              powinien takie rzeczy proponować ;-)
                              • igor_uk Re: Oj Igor, Igor... 09.05.10, 01:35
                                state.of.independence,teraz juz wiem o co cie chodzilo z tym blondynem,w
                                rozmowie o Komorowskim.Przeciez Karomczik jest blondynem.Pamjetasz jak wyglada.A
                                glos ma sexi,nawet na mnie podzialal.
                                • state.of.independence Re: Oj Igor, Igor... 09.05.10, 01:44
                                  A nie, w rozmowie o Komorowskim to ja o Tusku myślałam (stara miłość nie
                                  rdzewieje) - kiedyś nawet był całkiem atrakcyjny.

A co do Karomczika - ja nie muszę pamiętać jak wygląda. Ja w kółko ten filmik
                                  oglądam w którym on między drzewkami łazi. To chyba jakaś obsesja. Kurcze muszę
                                  wyłączyć tego laptopa bo resztką sił gadam z Tobą, do tego z nosem w tym
                                  filmiku. Już mi się literki mylą :-(

Gute Nacht, herr Igor :-)
    • polzkik komArowski? to jakiś nowy? 09.05.10, 08:24
      chcesz głosować a nawet nie wiesz jak się gość nazywa.
      Jak się ożenię z rosjanką i będę miał prawo wyboru to wybiorę fjutina żeby wzmocnić demokrację w rosji.
      • igor_uk Re: komArowski? to jakiś nowy? 09.05.10, 09:31
        polzkik ,po pierwwze napisalem nazwisko mojego favoryta z duzej litery,jak ty go
        nie szanujesz,to nie znaczy ze w tym wypadku ty mozesz lamac zasady gramatyki.Po
        drugie,poprawilem to"A" na "O" juz dawno,po co te czepiania sie. A po
        trzecie,zal mnie cie,zyjez w nienawisci,w smiertelnej powadze.Dlugo nie
        pociagniesz,serdce cie nie wytrzyma.Wiesz co,jak by nie znal bardzo wielu
        Polakow,a tylko ciebie,to narod polski wygladal by w moich oczach bardzo
        smutnym,ale wiem jaki jest naprawda,tak co daruj sobie swoi uwagi pod moim
        adresem,ty ich kierujesz tylko z nienawisci do Rosji i Rosjan.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka