jot-es49
29.06.11, 21:53
Nie wiem czy ona biała czy na żółtych papierach...
Jedno wiem - AM bredzi zaprzeczając swojej własnej prezentacji!
"Za "puentę prezentacji" poseł PiS uznał oświadczenie prezydenta Rosji Dmitrija Miedwiediewa po grudniowym spotkaniu z prezydentem Bronisławem Komorowskim, stwierdzające - jak mówił - że "wyniki polskiego śledztwa i działania polskiej komisji mają się dostosować do stanowiska rosyjskiego"."
A na ostatniej stronie prezentacji, nad przecudnej urody fotką Miedwiediewa treść:
"Nie dopuszczam możliwości, by w sprawie katastrofy smoleńskiej śledczy polscy i rosyjscy doszli do różnych ustaleń. Odpowiedzialni politycy, przywódcy struktur śledczych powinni wyjść z obiektywnych danych. Należy uczynić wszystko, aby wyjaśnić całą sprawę, żeby nie pozostawało żadnych niejasności, dlatego porozumieliśmy się odnośnie kontynuowania pracy w tym kierunku pod naszą wspólna (Miedwiediewa i Komorowskiego - przyp. mój) kontrolą.
Dmitrij Miedwiediew,
Prezydent Federacji Rosyjskiej
Warszawa, 6 grudnia 2010 r. "
Innych kwiatków komentował nie będę - szkoda czasu...
I tylko tak na marginesie:
" В лaбoрaтoрии Межгocyдaрcтвеннoгo aвиaциoннoгo кoмитетa прoдoлжaютcя рaбoты пo oчиcтке зaшyмленнoй зaпиcи бoртoвoгo мaгнитoфoнa caмoлетa Тy-134 RA-65691 и cocтaвлению прoтoкoлa перегoвoрoв. Зaкoнченa cинхрoнизaция пaрaметрoв пoлетa caмoлетa c рaдиoперегoвoрaми экипaжa. Сoвмеcтнo c инcпекцией aвиaкoмпaнии зaвершaетcя идентификaция гoлocoв. Выпoлненa идентификaция 30 минyт зaпиcи из 38 минyт oбщей зaпиcи."
Szczegóły na stronie MAK.
Znowu za długa taśma???