19.03.14, 09:47
Mam 37 lat, jestem spokojnym, kulturalnym mężczyzną. Wysoki, normalnej budowy ciała, zadbany. Chciałbym poznać kobietę z którą uda mi się nawiązać znajomość na dłuższy okres czasu, opartą na wzajemnym zrozumieniu, wspólnych zainteresowaniach, bliskości i dyskrecji. Jestem w związku w którym niestety nie układa się tak jak powinno, ale nie mogę go zakończyć - z różnych powodów. Dlatego jeśli jesteś również w związku w którym nie czujesz się do końca dobrze - napisz może uda nam się razem znaleźć jakąś radość z bycia razem.
Proszę o poważne odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: PoprostuJA Re: Mar IP: *.play-internet.pl 19.03.14, 12:41
      Cześć.
      Skąd jesteś?
      Ja z Wawy:-)
      • mario905 Re: Mar 19.03.14, 13:36
        Ja również :-)
        Jeśli chcesz porozmawiać to proszę o wiadomość na: marul@onet.pl
        • Gość: pattiaa0O21 Re: Mar IP: *.play-internet.pl 16.06.14, 14:12
          ale poważne ogłoszenie :) brzmi jak gdybyś szukał drugiej żony ,a nie kochanki :)
          • Gość: Ja, po prostu ja Re: Mar IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.06.14, 01:55
            Ależ jesteś zasadnicza, pattiaa0O21;) - wszakże każdy kit jest dobry, byleby przynęta chwyciła...;)
            A poważnie, dobra kochanka ma być jak żona, tylko lepsza...
            W sumie smutne to...
      • Gość: Ja, po prostu ja:) Re: Mar IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.06.14, 01:51
        @PoprostuJA,
        PRzepraszam, Mario, za swego rodzaju pasożytnictwo w Twoim wątku;)
        PoprostuJa, jeśli Mario nie spełnił Twoich oczekiwań to zapraszam do mnie- burzaigrad@gazeta.pl, też z W-wy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka