Dodaj do ulubionych

szukam dobrych rad

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.10, 17:34
WITAM! Jestem młodą kobietą i zawsze miałam problem z wagą(tzn jestem za chuda, 165cm i 48 kg). Chciałabym przytyć.... Wiem, że to chyba nie miejsce na takie pytania...ale kto pyta nie błądzi. A więc chciałabym dowiedzieć się czy są jakieś szybkie sposoby na przytycie oraz w co powinnam si e ubierać aby wyglądać sexi ale żeby nie wyglądać za chudo(dodam ze mam małe piersi i dość płaski tyłek). Prosze o radę.
Obserwuj wątek
    • ewa.zeromska Re: szukam dobrych rad 13.12.10, 19:02
      No rzeczywiście, to nie jest moja domena. Z tego co wiem osobie za chudej, dobrze robi kaloryczne podjadanie. a co do stroju. Przypuszczam, że każdy ciuch ( byle nie zbyt obcisły0 wygląda na tobie dużo lepiej niż na osobie z nadwagą.

Masz doskonałą wagę - jak modelka. Zle będziesz wyglądać wtedy, gdy będziesz kulić się w sobie, zakladać maskujące ciuchy, bez fasonu, bez koloru, byle się za nie schować.
      Wiesz mi, ty nie masz problemu. Problem mają dziewczyny, które powinny 30 kg schudnąć, a nie mogą.
      Pozdrawiam i zazdroszczę
    • taki_sobie_ludzik jesteś moim marzeniem 13.12.10, 21:13
      jak w temacie. Lubię takie kobiety
      • Gość: JAAA Re: jesteś moim marzeniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.10, 22:33
        A co do ludzika;) to ciesze się, że lubisz takie;)
    • coelka Re: szukam dobrych rad 13.12.10, 21:22
      Ja mam 162 i waże od 46 do 49 , przytyc jest raczej trudno , natomiast bardzo łatwo schudnąc, ja zeby przytyc to bym musiała siedziec przez caly rok i nic nie robić, piersi mam za to średnie 70, C,D do mojej sylwetki pasują optymalnie nie za duze ale i nie za małe, mnie to nie przeszkadza ze tak wygladam, jeszcze kiedyś przytyjemy i wtedy bedziemy płakać
      • coelka Re: szukam dobrych rad 13.12.10, 21:24
        coelka napisała:

> Ja mam 162 i waże od 46 do 49 , przytyc jest raczej trudno , natomiast bardzo ł
        > atwo schudnąc, ja zeby przytyc to bym musiała siedziec przez caly rok i nic nie
        > robić, piersi mam za to średnie 70, C,D do mojej sylwetki pasują optymalnie ni
        > e za duze ale i nie za małe, mnie to nie przeszkadza ze tak wygladam, jeszcze k
        > iedyś przytyjemy i wtedy bedziemy płakać
        acha dobra rada nie szukaj dziury w calym tylko sie ciesz póki mozesz
        • Gość: JAAA Re: szukam dobrych rad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.10, 22:32

Nie chce szukać dziury w całym ale chciałabym ważyć nie 47-48kg a 54-55. To moje marzenie. Mam małe piersi(75A) ale wiadomo, że przy takiej wadze mało prawdopodobne żeby były większe... Chciałabym znać przepis na szybkie przytycie... ale masz racje z tym, że schudnąc jest bardzo łatwo(przynajmniej nam szczupłym)- ja w ciagu 2-3 dni mniej jeedząc potrafie shudnąć nawet 2 kilo a żeby przytyć kilo to musze z miesiac nic nie robić tylko jeść...;/ ehhh
          • Gość: agugu-only Re: szukam dobrych rad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.10, 09:48
            zapoznaj się z książkami P. Anny Ciesielskiej " Filozofia zdowia " oraz " Filozofia życia". Genialna literatura na dzisiejsze czasy. Warta Nobla.Tam znajdziesz rozwiązanie swojego problemu. Naprawdę. Ja bez najmniejszego wysiłku, jedząc pyszności schudłam 21 kg. Wiem, nie chodzi Ci o schudnięcie :) znajdziesz tam również rozwiazanie Twojego problemu a także receptę na zdrowe, spokojne, radosne życie. Otworzy się przed Tobą zupełie nowa perspektywa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka