Dodaj do ulubionych

zrobilem uzytek !!!

23.10.01, 18:18
zrobilem uzytek z propozycji Gazety i prosze - oto wynik!

Wasz geniusz - lucki
Obserwuj wątek
    • Gość: leszek Re: zrobilem uzytek !!! IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.01, 19:03
      ...no dobra, a jak ktos sie podszyl i ukradl Twoj nick???
      Ale Twoich wypowiedzi nikt nie podrobi i wszyscy tutaj to wiedzą.

Raczej zaplanuj sobie teraz wolne, bo nie nadazysz z odpowiedziami na maile.
      Pozdrawiam serdecznie
    • Gość: barabasz Re: zrobilem uzytek !!! IP: *.pppool.de 23.10.01, 19:30
      winszuje szczerosci, lucki !!!
      -b.
    • raisa Re: zrobilem uzytek !!! 23.10.01, 23:06
      lucki,ja raczej nie czytam twoich postow,ale nie wiem czy zauwazyles,ze duzo
      szumu zrobilo sie ostatnio wokol ciebie..zwlaszcza na forum'kobieta'...:-)))
    • Gość: lucki Re: TO JA JESTEM LUCKI, A NIE TEN CO ZAŁOŻYŁ WĄTEK IP: *.*.*.* 24.10.01, 08:37
      Wybaczcie koledzy i kolezanki z Forum, ale ktos w moim imieniu sobie z Was
      drwi. Dlaczego? Nie wiem. Autorem tego wątku nie jestem ja i nie mam żadnej
      poczty w domenie gazeta.pl. Swoj adres poczty kiedys podawałem w wątku o seksie
      analnym i nie zmienił się on do dzisiaj.-------
      • lucki Re: Ktos sie pode mnie podszywa 24.10.01, 08:45
        Oczywiscie, ze rezerwowalem moj nick w Gazecie i mialem moja skrzynke od
        poczatku.
        Nie wiem, kim jest ow rzekomy "lucki" (przedmowca), ale nie ulega watpliwosci,
        ze prawdziwego "lucki", tzn. tego, ktorego znacie i (niektorzy z Was) cenicie
        od dawna, poznawac bedziecie po w i d o c z n y m a d r e s i e.

pzdr
        lucki
        • barabasz Re: do prawdziwego lucki 24.10.01, 08:50
          jesli prawdziwy jest ten bez poczty:

powinno byc: proba zawladniecia m o i m n i c k i e m.

prawdziwy b. (jak widac po adresie)
        • Gość: lucki Re: TO JA JESTEM LUCKI, TEN Z GWIAZDKAMI W IP IP: *.*.*.* 24.10.01, 09:07
          Nie wiem co powoduje Tobą, że uwziąłeś się na moją osobę i próbujesz podszyć
          się pode mnie. Wszystkich kolegów i koleżanki z forum informuję, że tak jak
          ZAWSZE MAM WYGWIAZDKOWANE IP i nie zamierzam zakładać sobie żadnych skrzynek w
          portalu Gazety.------
          • barabasz drogi Przedmowco ("lucki"), 24.10.01, 09:14
            "gwiazdki w IP" dorobic sobie moze kazdy; to naprawde zadna sztuka.
            komplement, owszem, byl dla znanego mi "lucki", m i m o truizmow.
            fakt, ze cos przeczytales, nie swiadczy jeszcze o tym, ze jestes tym, za kogo
            sie podajesz. (dlaczego autentyczny lucki, do ktorego palam nieklamana
            sympatia, nie mialby rezerwowac swojego nicka ?).
            pozdrawiam
            -b.
            • Gość: lucki Re: drogi Barabaszu IP: *.*.*.* 24.10.01, 09:38
              barabasz napisał(a):

> "gwiazdki w IP" dorobic sobie moze kazdy; to naprawde zadna sztuka.
              > komplement, owszem, byl dla znanego mi "lucki", m i m o truizmow.
              > fakt, ze cos przeczytales, nie swiadczy jeszcze o tym, ze jestes tym, za kogo
              > sie podajesz. (dlaczego autentyczny lucki, do ktorego palam nieklamana
              > sympatia, nie mialby rezerwowac swojego nicka ?).
              > pozdrawiam
              > -b.
              -------

Zawsze poznasz mnie po stylu. Bo tego on nie bedzie w stanie mi ukrasc.-----
              • lucki Re: drogi Uzurpatorze 24.10.01, 10:13
                Masz racje, stylu mi nie ukradniesz, chocbys pisal jeszcze WIEKSZYMI LITERAMI.
                Pozdrawiam
                Wasz lucki
    • Gość: smyk Re: zrobilem uzytek !!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.10.01, 09:19
      Super ! mamy na forum jeszcze jednego Luckiego
    • Gość: mysz Który jest prawdziwy? IP: 192.168.1.* / *.slp.pl 24.10.01, 11:18
      Myślę, że prawdziwy Lucky to ten z gwiazdkami. Rzeczywiście łatwo poznać po
      stylu, sugeruje to również sformułowanie "wasz geniusz - Lucky", użyte przez
      pseudo-Lucky'ego. O ile mnie pamięć nie myli, prawdziwy Lucky nie podpisuje się
      w podobny sposób.
      Pozdrawiam
      • Gość: mysz Do lucki IP: 192.168.1.* / *.slp.pl 24.10.01, 11:23
        Przepraszam za przekręcenie Twojego nicka.
        • lucki Re: Do lucki 24.10.01, 12:10
          nic nie szkodzi, Myszko, nie gniewam sie ! "Wasz geniusz" byl oczywiscie
          zartem. Mam nadzieje, ze nie odmawiasz mi poczucia humoru.
          Pozdrawiam
          lucki
        • Gość: lucki Re: Do Myszy IP: *.*.*.* 24.10.01, 12:18
          Jak widzisz ten dzieciak bawi sie dobrze i caly czas podszywa sie pode mnie.
          Masz racje, ze wlasciwy lucki to ten z gwiazdkami. Zawsze tak bylo, jest i
          bedzie.-----

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka