Dodaj do ulubionych

Nakarm psa!!! akcja trwa do 19 grudnia

12.12.11, 02:47
tablica.pl/nakarm-psa/
wystarczy tylko kliknac na te strone i postapic zgodnie z instrukcja. wszytsko za darmo, tylko klikamy nakarm psa . niektore psy maja juz zapelnione kosci w 100 %, ale te pod koniec listy jeszcze nie. Wybierzcie sobie psa i kliknijcie nakarm psa .
Obserwuj wątek
    • damiri Re: Nakarm psa!!! akcja trwa do 19 grudnia 12.12.11, 20:34
      Nakarmilam :)
      • rogatadusza Re: Nakarm psa!!! akcja trwa do 19 grudnia 12.12.11, 21:07
        Dzieki Damiri. Ja nakarmilam Dziadzio, juz ma pelna kosc teraz wypelniam kosc Maksowi.
        • damiri Re: Nakarm psa!!! akcja trwa do 19 grudnia 15.12.11, 03:13
          Hopperek zostal nakarmiony dzis 2 razy: z pracy i z domu :) Sliczny psiak, szkoda, ze nie moge go zaadoptowac. Mam nadzieje, ze ktos mu da dom...
          • edytkus Re: Nakarm psa!!! akcja trwa do 19 grudnia 15.12.11, 03:36
            Moj juz nakarmiony. Kliknelam na innego, ktory mial pusta kosc, a po kliknieciu okazalo sie ze jest prawie pelna. Czuje sie zawiedziona, moglam kliknac na psa ktorego nikt nie wybral, w koncu zostaly tylko cztery dni. A moze juz nie ma takich psow?
            • damiri Re: Nakarm psa!!! akcja trwa do 19 grudnia 15.12.11, 03:55
              Jezeli nie ma niekarmionych psow to chyba dobrze?
              • edytkus Re: Nakarm psa!!! akcja trwa do 19 grudnia 15.12.11, 05:09
                damiri napisała:

> Jezeli nie ma niekarmionych psow to chyba dobrze?

nie twierdze ze nie :)
            • edytkus Re: Nakarm psa!!! akcja trwa do 19 grudnia 15.12.11, 15:00
              edytkus napisała:

> Moj juz nakarmiony. Kliknelam na innego, ktory mial pusta kosc, a po kliknieciu
              > okazalo sie ze jest prawie pelna.

ale jaja, okazalo sie ze tego psa karmi juz moja siostra, razem na pewno naklikamy cala miske
    • aniutek up n/t 15.12.11, 02:58

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka