klapooouszek 14.07.08, 15:52 Witam czy w szczecinie dostane gdzies meska bizuterie JOOP! ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hmm Re: JOOP! IP: *.chello.pl 14.07.08, 16:13 W Galaxy jest sklep Bossa i JOOP, ale nikt o zdrowych zmyslach nie bedzie przeplacal, jesli mieszka godzinke drogi do Berlina. Nie wiem, czy maja tam bizuterie, raczej nie zagladam w zwiazku z opisana wyzej kwestia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: JOOP! IP: *.chello.pl 14.07.08, 16:17 Swoja droga - bizuteria/ zegarki firm robiacych perfumy i od biedy troche ciuchow to ... przesada, nie uwazasz? Od ubran jest Prada, od perfumerii Dior, od zegarkow Patek, ale wartosc wyrobow jubilerskich to kruszec, nie branding. Odpowiedz Link Zgłoś
klapooouszek Re: JOOP! 14.07.08, 17:12 w galaxy nie maja bizuteri joopa z tego co wiem w schwedt tez nie:( Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: JOOP! 14.07.08, 17:14 po pierwsze-skoro wiesz,to po co pytasz? po drugie- męską i damską biżuterię joopa dostaniesz w schwedt, w dużym wyborze, w największym jubilerskim na środku ( narożny sklep) Odpowiedz Link Zgłoś
klapooouszek Re: JOOP! 14.07.08, 17:16 pytam bo moze ktos wie wiecej niz ja, a do schwedt pisalam @ do tego centrum i pisali ze nie maja, a wiesz jak nazywa sie ten skelp? Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: JOOP! 14.07.08, 17:21 ufff! powtarzam raz jeszcze: oder center,najwięszy jubilerski sklep.narożny.pośrodku.byłam w sobotę.widziałam.a nawiasem mówiąc,te męskie ozdóbki joopa trochę szmirowate.no,ale de gustibus.... Odpowiedz Link Zgłoś
klapooouszek Re: JOOP! 14.07.08, 17:25 nigdy nie bylam w schwedt dlatego chcialam wiedziec dokladnie, dzieki za pomoc bede musiala sie tam przejechac, a co do gustu to ma byc prezent dla znajomego ktoremu sie to podoba a nie mi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aysy Re: JOOP! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 18:50 hey bezmózgu!ona wie, że nie ma a pyta gdzie jest.czy twój móżdzek jest w stanie pojąć tę nierskomplikowaną dla kilkuletniego dziecka różnicę? > po pierwsze-skoro wiesz,to po co pytasz? zakompleksiony śmieć jesteś anamar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: JOOP! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 21:36 A tak w ogóle to o co chodzi? Kiełbaska nie musi być zaraz od jełopa, bo kto się ogranicza ten dobrego nie będzie miał. Odpowiedz Link Zgłoś