Dodaj do ulubionych

Telefony komorkowe

25.04.13, 17:59
Mieszkam w okolicach Chicago i musze koniecznie zmienic firme telefoniczna na inna. Sprawdzam oferty roznych firm. Zaciekawil mnie Boost Mobile, ale niestety nie znam nikogo, kto korzystalby z ich uslug. Ciekawi mnie jakosc polaczen i zasieg. Potrzebuje uslug dobrej jakosci - wazne jest, abym mogla korzystac z telefonu w basemencie czy w sklepie, a to wlasnie czasem bywa problematyczne. Prosze o wskazowki, jesli ktos spotkal sie z komorkami tej firmy. Dziekuje.
Obserwuj wątek
    • miskidomleka Re: Telefony komorkowe 25.04.13, 18:27
      Sprawdź mapę zasięgu Sprint, Boost Mobile chodzi na sieci Sprinta
      • jawi71 Re: Telefony komorkowe 25.04.13, 18:49
        No to chyba nic z tego. Z tego, co wiem Sprint nieszczegolnie dobrze dziala w mojej okolicy.
    • amelka75 Re: Telefony komorkowe 27.04.13, 11:25
      ja ma boost mobile i bardzo sobie chwale... ale faktycznie zasieg maja ograniczony. glownie maja zasieg w miastach i wiekszych miejsowosciach... ale jak chcesz miec zasieg gdzies w lesie to moze byc problem... mi to nie przeszkadza, bo moge sie obejsc bez telefonu jak gdzies wyjade. mialam att przez bardzo dlugi okres ale stwierdzilam ze nie chce im placic $80 miesiecznie zwazywszy ze glownie uzywam funkcji SMS. ostatnio moj chlopak przerzucil sie na ATT prepaid ktora jest tansza, moze sobie sprawdz, bo oni maja zasieg prawie wszedzie
      • marcysiaw1 Re: Telefony komorkowe 28.04.13, 04:59
        2 miesiace temu przenisoslam sie z T-mobile do AT&T na prepaid plan (H2O to sie nazywa), bardzo sobie chwale, zasieg mam wszedzie bez problemu, place $50 co miesiac i moge dzwonic nawet na stacjonarne tel. do Polandu i chyba co miesiac daja 2 h na komorki do PL. Smsy do Pl i Usa, tylko chyba internet jest ograniczony ale ja i tak w telefonie go nei uzywam . Z T-mobile zrezygnowalam bo zaczeli kaszane odstawic, tak jak wczesniej serwis w domu mialam ok, tak od jakiegos czasu go nie mialam a kasowali jak za zboze, teraz jest ok, nie narzekam na serwis
        • jawi71 Re: Telefony komorkowe 30.04.13, 15:41
          T-mobile mialam kilka lat temu i nie popelnie tego bledu. Rozwazam wlasnie oferte Boost Mobile i H2O (swoja droga dowiedzialam sie, ze ta firma ma z AT&T tyle tylko wspolnego, ze wynajmuje ich lacza). Dziekuje za podpowiedzi:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka