Dodaj do ulubionych

Mam dość...

23.12.04, 14:49
Te różne migające reklamy kawusi i innych p. Mikołajków trochę mnie tu
dżaźnią. Jest to męczące.
Obserwuj wątek
    • monie_pl Zgadzam sie... 23.12.04, 19:19
      ...w calej rozciaglosci!
      Monia
      • roza2004 Re: do Monie_pl. 23.12.04, 21:37
        Pisalas niedawno ,ze masz wezwanie do INS na 22 grudzien ,liczylas na prezent
        w postaci stempla do paszportu na pobyt staly.Czy otrzymalas ten prezencik??
        Podziel sie swoja radoscia.
        Wesolych Swiat i Wspanialego Nowego Roku 2005!!
        Roza
    • aniutek Re: Mam dość... 23.12.04, 21:49
      he na maca sie przerzuccie, mi nic tu nie mruga ani nie wyskakuje :P
      • edytkus Re: Mam dość... 24.12.04, 06:16
        aniutek napisała:

> he na maca sie przerzuccie, mi nic tu nie mruga ani nie wyskakuje :P

A mnie i owszem (pomimo ze zaznaczylam "block pop up windows") ale w zaleznosci od pory dnia czyli
        teraz jest spokoj.
      • edytkus Re: Mam dość... 27.12.04, 07:06
        aniutek napisała:

> he na maca sie przerzuccie, mi nic tu nie mruga ani nie wyskakuje :P

Aniutek, jaki browser uzywasz?
    • aputnam Re: Mam dość... 24.12.04, 10:49
      mi tez nic nie miga ,zainstaluj sobie Norton Internet Security Professional,
      • cmok_wawelski Nigdzie sie nie przerzucam... 27.12.04, 15:50
        ...a blokada "wyskoków" i "pop-upów" jest dosyć prosta.
        Wystarczy wejść we właściwości I.Explorera i pozaznaczać odpowiednie ptaszki.
        Ale ja nie o tym pisałem. Pisałem o tym, że tym razem gazeta.pl mocno przegięła
        z komercją mikołajkową.
    • mazurka313 Re: Mam dość... 27.12.04, 18:10
      a u mnie nic nie skacze a chcialabym :( bo podejrzewam ze przez to tez nie
      otwieraja mi sie zdjecia na forum zobaczcie
      • edytkus Re: Mam dość... 27.12.04, 18:58
        mazurka313 napisała:

> a u mnie nic nie skacze a chcialabym :( bo podejrzewam ze przez to tez nie
        > otwieraja mi sie zdjecia na forum zobaczcie

Czasem tak jest gdy sie ma firewall on.
        • aniutek Re: Mam dość... 28.12.04, 01:06
          Edyta- pytalas o browser- safari mam 1.2.4 i pantere
          poki co bardzo OK
          • edytkus Re: Mam dość... 28.12.04, 03:21
            aniutek napisała:

> Edyta- pytalas o browser- safari mam 1.2.4 i pantere
            > poki co bardzo OK

Aaa, u mnie to samo (tak z ciekawosci pytam, myslalam ze moze masz opere), program antywirusowy
            jaki masz? I jeszcze jedno pytanie: jaki fotelik w koncu nabylas? ;))
            U mnie nie ma pop ups przy wlaczonej firewall, ale wtedy mam czasem problemy np. z
            logowaniem na forum :O
            • aniutek Re: Mam dość... 28.12.04, 03:31
              moze to sprawa providera? my mamy RCN, chce ich zamienic na Time warner glownie ze wzgledu na
              lokalne wiad NY1\, no i tak sie zastanawiam czy to aby dobry ruch
              a fotelik.... kupilismy britaxa marathon, tak nas w sklepie namowili, panowie sprzedawcy byli Polakami i
              bardzo mili i pomocni ( zamontowali krzzeselko, wyjasnili wszystko) i bylobyu cacy gdyby nastepnego
              dnia nie ulamala sie wajha do zmiany pozycji, wybieram sie do sklepu wymienic czy reklamowac ale
              jakos zebrac sie nie moge... sieta, swieta
              masz juz swiateczen zdjecia Alexandry??? zawsze lubie poogladac. tak ladnie ja ubierasz :)
              • cmok_wawelski Gazeta wreszcie przystopowała z tą toną reklam... 28.12.04, 14:58
                ...pozostaje jednak inny CICHY problemik: POCZTA GAZETY. Nie wiem co się z nią
                dzieje ale dzieją się jakieś dziwne rzeczy. Prawdopodobnie jest tak spamowana i
                zaspamowana, że przypomina to internetowe tsunami.
              • edytkus Re: Mam dość... 03.01.05, 03:10
                aniutek napisała:

> moze to sprawa providera? my mamy RCN, chce ich zamienic na Time warner glownie
                > ze wzgledu na
                > lokalne wiad NY1\, no i tak sie zastanawiam czy to aby dobry ruch

Hmm, cikawe, ja mam Optimum z calym pakietem (kablowka, internet, telefon) ale chyba to nie ma
                znaczenia.

> a fotelik.... kupilismy britaxa marathon, tak nas w sklepie namowili, panowie s
                > przedawcy byli Polakami i
                > bardzo mili i pomocni ( zamontowali krzzeselko, wyjasnili wszystko) i bylobyu
                > cacy gdyby nastepnego
                > dnia nie ulamala sie wajha do zmiany pozycji, wybieram sie do sklepu wymienic c
                > zy reklamowac ale
                > jakos zebrac sie nie moge...

Pewnie trafiliscie na lemon ;) Ja tez mam problemy ze swoim Wizardem, juz czt´ry razy ulamalam sobie
                paznokiec przy zapinaniu Alexandry (pomimo ze mam paznokcie tak krotkei ze juz bardziej skrocic sie
                nie da). Nienawidze tego fotelika, nie da sie w nim regulowac pasow gdy dziecko jest w foteliku.

sieta, swieta
                > masz juz swiateczen zdjecia Alexandry???

Oj, zdjec mam zawsze cala mase, ale nie mam czasu pozmniejszac.

zawsze lubie poogladac. tak ladnie ja
                > ubierasz :)

Podziwiaj dziecko, nie ubrania ;)
                Na Zobaczcie chyba cos sie zmienilo, nie trzeba czekac na akceptacje postow?
                • aniutek Re: Mam dość... 05.01.05, 05:02
                  Edyta,
                  dziecko jest piekne bezdyskusyjnie!!!!!! a ladnie ubrane = starannie, pomyslowo etc ::)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka