aniutek 24.01.05, 05:13 jakie sa wasze? przez wiele lat byly nimi jeansy z guessa ale juz tego modelu nie produkuja :( teraz levisy, damskie maja lekko rozszerzane nogawki, biodrowki, miekkie i strasznie wygodne. szukam kolejnych :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytkus Re: ulubione jeansy 24.01.05, 08:03 Przez lata Levi's 501, potem rozne typu "boot cut," a teraz... zadne (mam jedna pare do zalozenia jak "nie mam co na siebie wlozyc"). Odpowiedz Link
kiki4 Re: ulubione jeansy 24.01.05, 16:03 Przez lata byly 501 potem i do dzisiaj Gap. Jakos najbardziej mi pasuja! Odpowiedz Link
bozena73 Re: ulubione jeansy 24.01.05, 16:52 Moimi ulubionymi sa jeansy z Expresu..bardzo kobiecy kroj i naprawde dobrze w nich sie czulam.. teraz narazie wstrzymalam kupno spodni gdyz ciagle mam nadzieje ze schudne po ciazy wiec jeansy dopiero bede kupowac przed latem.. :-)) Odpowiedz Link
jaga_nj Re: ulubione jeansy 24.01.05, 20:34 Ja rowniez kilka lat nosilam guessy, ale ostatnio bardzo zdziadzialy(moim zdaniem).Teraz lubie gap bo uszyte w sam raz na moj tylek:). Koniecznie musza byc biodrowki i najlepiej boot cut. Na lato lubie capris w roznych kolorach. Nie wyobrazam sobie zycia bez dzinsow;) Odpowiedz Link
tradycja1 Re: ulubione jeansy 24.01.05, 21:26 A ja ciagle nie znalazlam...mam wszelakie jeansy ale tak naprawde zadnych nie uwazam za #1 :( szukam jenasow ktora maja nie tak duze kieszenie z tylu ( ale jednak maja) bo kazde jakos jak dla mnie za nisko sa.Nie umiem dobrac / znalezc odpowiedniego kroju. W ogole to wlasnie z pupie sa nie tego ;) Odpowiedz Link
eve77 Aniutek.... 25.01.05, 00:05 mozesz podac model? z opisu Twojego cos w moim rodzaju:-) EDzieki za info. Pozdrawiam Odpowiedz Link
aniutek Re: Aniutek.... 25.01.05, 00:46 te levisy? he mam je na tylku, uno momento ::)) kurcze na metce wewnatrz nie ma zadnej nazwy ino numerki i sklad sorowcowy :( i na tej na zewnatrz naszytej levis strauss san francisco CA maja domieszke lycra pewnikiem dlatego takie wygodne przypomnialyscie mi o express- mialam jedne ulubione, chyba odwiedze oba sklepy, czas na nowe jeansy ;) Odpowiedz Link
claudia207 Re: ulubione jeansy 25.01.05, 05:07 TYlko raz udalo mi sie znalesc idealne jeansy. Zdarlam je dokumentie, a gdy wrocilam po nowa pare okazalo sie, ze Express zmienia fasony w kazdym sezonie. Nastepnym razem kupie kilka par. najwyzej poleza na polce. Na razie zadowalam sie Gapem, ale nie jestem do konca zadowolona. Nie jest bardzo wybredna, ale na JLo sylwetki nie szyja ciuchow. Czy ktos zamawial jeansy na miare z Levis na Manhattanie? Nie jest duzo drozej niz w sklepie. Odpowiedz Link
maruda78 Re: ulubione jeansy 25.01.05, 06:19 Jestem baaardzo wybredna jesli chodzi o jeansy. Z typowej masowki naprawde trudno mi ejst cos dla siebie znalezc - Gap, Banana Rep, Express etc. - wszystko albo zle lezy albo odstaje nie tam gdzie trzeba, albo rozmiar nie ten (w Banana Rep. rozmiar 0 byl na mnie za duzy!) Moja stara, ulubiona, juz solidnie zdarta para jest od Zary (lubie ta firme bo szyja dla dlugonogich chudzielcow ;-) szkoda tylko, ze z jakoscia bywa roznie)- ale jedna jedyna, bo od czasu kiedy je kupilam nie widzialam rownie fajnych. Mam tez swietne jeansy firmy Seven (for all mankind) i citizens of humanity - te ostatnie plasuja sie na zastepce moich ulubiencow :-)) A propos - pisalam juz o tym w Aniutkowym jeansowym watku na 30-tkach, ale na 60 Grand St (miedzy Wooster i W Broadway) jest niezla jeansowa sample sale. Maja jeansy Citizens of humanity, Joe's, Joie, AG, Blue Cult etc. Rozmiarowka 23-32 bodajze. Cash only. I tylko do czwartku. Odpowiedz Link
sociopata Re: ulubione jeansy 25.01.05, 21:30 dobrze opiete na pupie, nigdy na pierwszej randce... Odpowiedz Link