marxx 03.08.05, 23:34 Dzisiejszy obrazek z ulicy Chicago. Samochod towingowy :) jechal juz z zaczepionym innym autem, a na dachu tego auta.... lezacy facet , pewnie wlasciciel. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evek Re: Auto 04.08.05, 16:46 moze maja jakis specjalny serwis - promocje ;O) zwiedzanie Chicago na dachu wlasnego samochodu. a ze nie mozna wtedy prowadzic... ;O) Odpowiedz Link
evek Re: Auto 05.08.05, 15:45 albo inna wersja: wiatr we wlosy dla ochlody! ale nie wiem czy ten na dachu byl lysy czy nie ;O) (bez aluzji ;O)))))))) Odpowiedz Link
iwa23 Re: Auto 05.08.05, 20:49 evek napisała: > albo inna wersja: wiatr we wlosy dla ochlody! A moze to bylo auto po wypadku i towing mial po drodze do warsztatu samochodowego zatrzymac sie w domu pogrzebowym? Odpowiedz Link
evek Re: Auto 05.08.05, 21:55 jakis kiepski nastroj macie i takie czarne scenariusze tu piszecie! to ja mam depresje a prosze jakie wesole watki wymyslam... wiatr we wlosach... ;O) to na pewno bylo cos optymistycznego. np. z cyklu: ... no nie wiem. skonczylo mi sie natchnienie ;O) Odpowiedz Link