marxx 14.09.05, 13:51 znalazlem! :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12786&w=5549847&a=5549847 nawet wiem gdzie jest moj pierwszy post! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bar_nata Re: Pierwszy watek Forum Chicago 14.09.05, 14:12 Zajrzałam ......troszkę poczytałam.......przyznaję gorąco było .......chyba jeszcze tam wócę. Czy możesz zaspokoić moją ciekawość .....Bolek71 to Ty?? Odpowiedz Link
bar_nata Re: Pierwszy watek Forum Chicago 14.09.05, 14:31 marxx napisał: > nie to dlaczego teraz nazywają cię szefem? Odpowiedz Link
marxx Re: Pierwszy watek Forum Chicago 14.09.05, 14:35 nazywaja bo tak chca :) plus dlatego , ze Bolek dal mi uprawninienia administratora forum, np.moge zmieniac wszystko co jest nad watkami (te linki, nazwa forum itp) plus moge ustanawiac moderatorow (osoby ktore maja mozliwosc kasowania postow/watkow) Nie moge tylko zamknac forum... to moze tylko Bolek Ale kto chce zamykac takie fajne forum? m Odpowiedz Link
bar_nata Re: Pierwszy watek Forum Chicago 14.09.05, 14:38 marxx napisał: > nazywaja bo tak chca :) > plus dlatego , ze Bolek dal mi uprawninienia administratora forum, np.moge > zmieniac wszystko co jest nad watkami (te linki, nazwa forum itp) plus moge > ustanawiac moderatorow (osoby ktore maja mozliwosc kasowania postow/watkow) > > Nie moge tylko zamknac forum... to moze tylko Bolek > Ale kto chce zamykac takie fajne forum? > m a i pewnie.....teraz to już nikt by się chyba nie odważył .....już ja sobie wyobrażam ten krzyk co by się podniósł w necie:) Odpowiedz Link
marxx Re: Pierwszy watek Forum Chicago 14.09.05, 14:31 z ta goraczka to juz normalne, co jakis czas jest jakas mniejsza lub wieksza "awantura" na forum , jak w zyciu Odpowiedz Link
bar_nata Re: Pierwszy watek Forum Chicago 14.09.05, 14:35 marxx napisał: > z ta goraczka to juz normalne, co jakis czas jest jakas mniejsza lub > wieksza "awantura" na forum , jak w zyciu > tylko forum ma tę zaletę ( lub wadę )że po łbach uczestnicy bić sie nie mogą Odpowiedz Link
bar_nata Re: Pierwszy watek Forum Chicago 14.09.05, 14:30 To już mięło kawałek czasu.....niedługo jakby mała rocznica 2,5 roku.....no gratuluję Odpowiedz Link
marxx Re: Pierwszy watek Forum Chicago 14.09.05, 14:44 dzieki, ze "starych" w tym momencie pisze tylko ja (wpadlem na forum po miesiacu z groszem od zalozenia) i Tenzinn ktory moze wpadl moze po kolejnych dwoch. Czyli tak naprawde forum to same nowe osoby, i najciekawsze jest to ze w tym tworzeniu maja swoj ogromny udzial osoby piszace z Polski...a tego to juz sie nie spodziewalem m Odpowiedz Link
bar_nata Re: Pierwszy watek Forum Chicago 14.09.05, 15:01 A mnie to akurat nie dziwi bo jak moje dziecko postanowiło jechać do Stanów to godzinami siedziałam przy internecie i szukałam różnych informacji o Chicago......co prawda na żadne fora nie trafiałam .....Forum Chicago znalazłam przez przypadek w pracy jak mi informatycy ustawili gazetę jako stronę podstawową. Ciemna baba nawet nie wiedziałam wcześniej że jest coś takiego w internecie, chociaż Gazetę papierową czytałam ba nawet gdzieś mam egzemplarze już można powiedzić archiwalne od pierwszego numeru. No i jak tu zajrzałam to już chyba zostanę....chyba że mnie siła wyrzucicie, ale i tak bym wróciła..... dzięki Wam Chicago a w nim moje dziecię jest mi bliższe Baśka Odpowiedz Link
bar_nata Re: Pierwszy watek Forum Chicago 14.09.05, 15:30 A jeszcze...... dzieki forum zaczynam rozumieć co syn do mnie mówi, jak sie zagalopuje i zacznie mówić przez telefon po "belmoncku"-chodzi mi o wątek "słowotwórczy" .....co ciekawe w mail-ach i sms-ach pisze normalnie.... i jak widzisz jesteście potrzebni ......(a może mogę napisać jesteśmy?) a co do wyżej wymienionego wątku ciągle czekam na ciąg dalszy..... Pozdrawiam B Odpowiedz Link
marxx Re: Pierwszy watek Forum Chicago 14.09.05, 15:41 moj pierwszy post :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12786&w=6118386 Odpowiedz Link
w5w7 Re: Pierwszy watek Forum Chicago 14.09.05, 16:12 Dzieki marxx. Sama bym tego napewno nie znalazla:) I fajnie,że czytasz posty dokładnie:) Odpowiedz Link
tenzinn Re: Pierwszy watek Forum Chicago 15.09.05, 01:59 znalazlem i swoj pierwszy watek, stary nick, lza sie w oku kreci forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12786&w=8219237&a=8219237 Odpowiedz Link
and.polboy Re: Pierwszy watek Forum Chicago 15.09.05, 04:18 Gratuluje Marxx'owi i Tennzin'owi. Przepraszam Tenzinna on wie za co. Niesmialo melduje swoj powrot. Moze nieco dojrzalszy i mniej zawziety i pewnie mniej piszacy. Jeszcze raz gratuluje. Odpowiedz Link
irenkap Re: Pierwszy watek Forum Chicago 15.09.05, 16:50 I ja Wam gratuluje. I Tobie - powrotu :)))) to dobrze ... Odpowiedz Link
w5w7 marxx. 17.09.05, 12:05 Poczytalam wreszcie dokladnie te pierwsze wątki i jestem pelna podziwu dla Twojej wiedzy na temat historii Chicago. Jak to miło, znalezc sie wsród ludzi, którzy widzą w życiu cos wiecej niz tylko $ :))) Odpowiedz Link
marxx Re: marxx. 17.09.05, 14:54 no wlasnie , czy mozesz pozyczyc mi 5,000$ Mam do zrobienia zakupy nie cierpiace zwloki, pluszowe obicie na kanapy do samochodu, buty z krokodylej skory i tel. kom. z z prysznicem :) m Odpowiedz Link
w5w7 Re: marxx. 17.09.05, 17:03 marxx...gdybym dzisiaj miala 5000$ to pierwszą rzeczą (po zalatwieniu tego co mnie tu jeszcze trzyma), byłby zakup biletu i lada moment moglibysmy sie spotkac na piwku w Chicagowie:))) A że nie mam, to niestety...Ale co sie odlecze...a wtedy pogadamy:) A póki co dowcipnisiu..miłego dnia:-) Odpowiedz Link