03.01.06, 23:23
Byl kiedys taki facet....mial jaja chociaz miec inne zdanie i to poparte
argumentami...
a teraz go nima....moze wrocil do Polski?

Kto widzial Tenzinna po raz ostatni proszony jest o zgloszenie sie na
najblizszy posterunek Milicji Obywatelskiej

Jedyne, Prawdziwe, Doskonałe, Ciekawe, FORUM CHICAGO!!!!! Wejdź, zobacz, napisz...poznaj nowych przyjaciół! Zapraszamy!
Obserwuj wątek
    • bar_nata Re: Tenzinn 04.01.06, 00:10
      Bez podania przez poszukującego wysokości nagrody, nie podejmuję trudu
      szukania;))
      a poza tym jak się zorientuje że mu źle bez foruma to się przywlecze na
      kolanach:)
      • marxx Re: Tenzinn 04.01.06, 00:22
        Pewnie masz racje.....no to zycze ob. Tenzinowi aby mu bylo cholernie zle, aby
        zgaga go palila , aby w kosciach go lupalo i aby mial kaca non stop...i zeby te
        wszystkie plagi egipskie skonczyly sie w momencie kiedy wpadnie na FCh
        czyli na razie zycze wszystkiego najgorszego
        • adamkoltowski Re: Tenzinn 04.01.06, 00:56
          a ja tam sie nie dziwie, ze Damian sie nie udziela :) i nie sadze, zeby
          takie 'slowne prowokacje' sklonily go do zmiany swojego postepowania :)

kazdy robi co chce :)
          • marxx Re: Tenzinn 04.01.06, 00:58
            Czyli masz jakies tajne informacje...to dawaj!
            Ciekawe co sie moglo stac ...pewnie ktos go okradl!

PS: jeszcze tego by brakowalo zeby kazdy robil co chce....to bylaby
            najzwyklejsza anarchia
          • marxx Re: Tenzinn 04.01.06, 01:02
            a tak serio.......to nie pisz ze sie nie dziwisz ze on nie pisze, masz info i
            chcesz cos zapodac to zapodawaj
            :-)
            • sorbet5 Re: Tenzinn 04.01.06, 01:36
              Ale na spotkaniu u Ani byl.
              • marxx Re: Tenzinn 04.01.06, 01:43
                Czyli Adam cos sciemnia...albo ma taka sama teczke z informacjami jak Tyminski
                Tenziiiiiiiiiiinn
                • evek Re: Tenzinn 04.01.06, 03:18
                  ja nie rozumiem dlaczego tak bardzo ci na Tenzinie zalezy???? ;O) coz to za
                  przywiazanie, panie adminie :O) tylko pozazdroscic Tenzionowi ;O))))
                  • rysunkowapostac Re: Tenzinn 04.01.06, 04:39
                    Nic nie powiem...

Zdaje sie zniknal z powodu konfliktow z Adminem Wszechmocnym....
                    • marxx Re: Tenzinn 04.01.06, 04:42
                      Ty tez?
                      :)
                      • tradycja1 Re: Tenzinn 04.01.06, 04:44
                        A za mna nikt nie tesknil kurdeee.
                        Czego nie mam co ma tenzinn ? ;) ;]
                        • marxx Re: Tenzinn 04.01.06, 04:45
                          Teskni ...tylko latasz niewiadomo gdzie i trafic Ciebie postem jest cholernie
                          trudno
                          • marxx Re: Tenzinn 04.01.06, 05:02
                            Ale jak staniesz tu na dluzej to i latwiej bedzie Ci post wyslac
                        • sorbet5 Re: Tenzinn 04.01.06, 06:09
                          No wlasnie, a co on ma, czego my tu obecni nie mamy, ze go tak pozadasz?
                          • evek Re: Tenzinn 04.01.06, 06:35
                            to juz tylko Wszechmocny wie ;O)
                            • marxx Re: Tenzinn 05.01.06, 00:35
                              Npisze najdelikatniej jak tylko potrafie aby nikogo nie urazic...jakbym mial
                              teraz wybierac Tenzinna lub Was ..oczywiscie ze wybral bym Was! Wszystkie razem
                              i kazda z osobna! A coo!

• sorbet5 Re: Tenzinn 05.01.06, 00:38
                                A stoisz przed takim wyborem?
                                • marxx Re: Tenzinn 05.01.06, 00:41
                                  eee nie :)
                                  spoko
                          • evek Re: Tenzinn 04.01.06, 06:35
                            to juz tylko Wszechmocny wie ;O)
                            • mika_1 Re: Tenzinn 04.01.06, 12:53
                              No to koniec - Adminowi woda sodowa uderzyła do głowy! To ściema z Tenzinnem
                              była.
                              A tak btw - Tenzinn chyba nawet teraz siedzi w necie, czyli ma dostęp do
                              cywilizacji - ŻYJE!! Niech się Admin nie denerwuje!!
                              • anyaw73 Re: Tenzinn 04.01.06, 17:26
                                Tak potwierdzam ze Tenzinn zyje i pod czytuje nasze forum, a co jego czynnego
                                braku na naszym forum to ja na Pana miejscu, Panie adminie zastanowilabym
                                osobiscie.
                    • marxx Re: Tenzinn 04.01.06, 04:46
                      RP..za Admina Wszechmocnego masz piwo...bo jak rozumiem chodzilo o mnie a nie o
                      tego drugiego admina
                      :))))
                      • tenzinn Re: Tenzinn 04.01.06, 23:33
                        no to zycze ob. Tenzinowi aby mu bylo cholernie zle, aby
                        zgaga go palila , aby w kosciach go lupalo i aby mial kaca non stop...

Osiagnales swoj cel.
                        A racji nikomu nieprzyznawalem.
                        Tyle z mojej strony.
                        • marxx Re: Tenzinn 04.01.06, 23:37
                          No to sie z tego autentycnzie ciesze ze jestes!
                          serio!
                          :)))
                          m
                          Nie chodzilo mi kto ma racje , bo mam to w dupie...w tym wypadku chodzilo mi o
                          to aby moj Kolega Tenzinn wpadl chociaz na moment , min. dlatego, ze znam sie z
                          nim juz trzy lata, i wlasnie przez TO forum sie poznalismy a nie przez fora
                          polonia4, Kełk7, czy transwestyciwszikago !

Nie boj, sie racji nie musisz przyznawac bo to nie o to chodzi.....
                          Tyle z mojej strony
                          nara
                          m
                          ;-)
                          • tenzinn Re: Tenzinn 04.01.06, 23:40
                            A ja sie nie ciesze i dlugo sie nie bede cieszyl ze kiedys Cie tam poznalem.
                            • marxx Re: Tenzinn 04.01.06, 23:49
                              OK...chcesz teraz publicznie zalatwiac sprawy ...OK , lubie to :)
                              Nie wiem o co Ci chodzi , wiem tylko ze adrenalina poszla do gory...to akurat
                              normalne.

-Damian..jak przyjdzie przesylka ze sklepu, od razu Ci ja przekaze!
                              -Jesli masz sprawy do zalatwienia -juz nie do mnie
                              -Jesli chcesz pogadac-jestem do zlapania, moze nie od razu ale na pewno

Oprocz zalu ja do Ciebie nic nie mam......trzym sie i kiś się
                              marek
                              • rysunkowapostac Re: Tenzinn 05.01.06, 01:21
                                No Wszechmocny to tak bylo lekko ironicznie...
                                • marxx Re: Tenzinn 05.01.06, 02:32
                                  RP chyba nie watpisz w moje poczucie humoru......spoko co jak co ale humor i
                                  autoironia mnie nie opuszcza tak jak niektorych
                                  • marxx Re: Tenzinn 05.01.06, 02:58
                                    oczywiscie piwo przepadlo
                                    • rysunkowapostac Re: Tenzinn 05.01.06, 03:05
                                      Uuu... Szkoda tego piwa...
                                      • marxx Re: Tenzinn 05.01.06, 04:16
                                        zrobimy uklad...jak sie pojawisz na nastepnym spotkaniu masz piwko...i zapodam
                                        je z przyjemnoscia
                                        • sorbet5 Re: Tenzinn 05.01.06, 04:42
                                          A jak inni sie pojawia na nastepnym spotkaniu, to tez dostana piwo?
                                          • marxx Re: Tenzinn 05.01.06, 04:47
                                            zalezy kto....no i prosze przygotowac czesc artystyczna!
                                            cos za cos
                                            • sorbet5 Re: Tenzinn 05.01.06, 04:51
                                              no problem. Any special requests?
                                              • marxx Re: Tenzinn 05.01.06, 05:09
                                                pozniej , pozniej....teraz mi wszystko miga
                                                • adamkoltowski Re: Tenzinn 05.01.06, 09:41
                                                  kurcze adminie :) dziewczyny gotowe na wszystko a ty mowisz: pozniej... nie
                                                  wierze :) to moze ja w imieniu admina, bo mu teraz miga wszystko zaproponuje :)

tance swawolne z akcentami 'dozwolone od lat 18' :)
                                                  • agakoza1 Re: Tenzinn 05.01.06, 10:12
                                                    Adam, jestes na GG? nudzi mi sie...
                                                  • anyaw73 Re: Tenzinn 05.01.06, 16:58
                                                    no to sie narobilo :) Panowie a mowia ze to kobiety zadziorne i obrazalskie.
                                                  • marxx Re: Tenzinn 05.01.06, 23:26
                                                    ta to prawda, kobiety i Tenzinn
                                        • rysunkowapostac Re: Tenzinn 06.01.06, 01:48
                                          Hym... To nie takie proste jak sie wydaje... Ale nie mowie, ze nie...
    • evek :O| 05.01.06, 06:26
      to mial byc zabawny post, a wyszlo co wyszlo! wyluzujmy! szkoda naszego Forum!
      chyba, ze.... wykorzystamy to do nabicia wiekszej ilosci postow! bo taki jeden
      w berecie ma problem, ze nas przescignie niedlugo ;O)))))
      to moze zalozymy po kolei watki z naszymi nikami??? Tenzin juz byl.... teraz
      moze byc... ;O)
      3majcie sie pokojowo i cieplo!
    • agakoza1 Re: Tenzinn 05.01.06, 10:10
      ja co prawda jaj nie mam, ale tez pisze, co mysle:)

teraz mysle, ze bym chetnie poszla spac, ale nie moge...;)
      • sylwiaa3 Re: Tenzinn 18.01.06, 09:50

• evek Re: Tenzinn 19.01.06, 22:06
          ale jak to sie ma do tenzina, ew. do naszych nickow - to znaczy postow z
          nickami?!???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka