aneta05 12.02.06, 15:04 Wstalam i patrze przez okno a tu tony sniegu...wszedzie pieknie bialutko i mam nadzieje, ze bedzie padac caly dzien, nie zdaza odsniezyc i jutro bede pracowac z domu!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marekatlanta71 Re: ala sypie... 12.02.06, 15:31 U nas tez pada i co dziwne nie topnieje. Wszystko leciutko posypane sniegiem :) Odpowiedz Link
claudia207 Re: ala sypie... 12.02.06, 15:33 Marek, kiedy ostatnio widziales snieg w swojej okolicy? Odpowiedz Link
marekatlanta71 Re: ala sypie... 12.02.06, 16:06 W zeszlym roku bylo troszke, a w 2002 to nawet dwa dni lezal... Odpowiedz Link
claudia207 Re: ala sypie... 12.02.06, 15:34 Przeslicznie jest :-) Probuje wyciagnac M na spacer i sesje fotograficzna, ale jak na razie nie chce sie obudzic z zimowego snu ;-) Odpowiedz Link
mamaagnieszka Re: ala sypie... 12.02.06, 16:08 Nooo, jest jak w bajce, okna wymalowane sniegiem, ledwo przez nie widac. A snieg sypie poziomo doslownie! Ja tam nosa nie wytykam. Odpowiedz Link
aneta05 Re: ala sypie... 12.02.06, 16:28 ja juz sporo zdjec zrobilam i jeszcze pojde na dluzszy spacer tylko stroj narciarski zaloze bo sniegu jest po kolana Odpowiedz Link
anima Re: ala sypie... 12.02.06, 18:42 mnie sie chyba nie uda z domu w ogole wyjsc, nawet jakbym bardzo chciala. snieg chyba po kolana, nasza ulica kompletnie zasypana, przez okna ledwo co widac... tym razem alarm snow emergency byl uzasadniony... Odpowiedz Link
rogatadusza Re: Pada , pada snieg bialy............... 12.02.06, 19:13 Sniegu po kolana, tylko sklepy otwarte. Wyruszylam wlasnie , zeby cos zalatwic w Agencji i zadna nie jest otwarta. Za to wypozyczalnie kaset Video dzialaja. Psy maja ucieche w parku, a wszedzie bialo, bialo bialo.... Odpowiedz Link
edytkus Re: ala sypie... 12.02.06, 20:22 U nas tez wciaz sypie i sypie i konca nie widac, maz dwa razy odsniezal i w koncu zrezygnowal, ja jutro chyba zostane w domu - do mojego auta nie mozna sie dostac, za to Alexandra nie chciala wracac do domu pomimo zasp po pas ;)), teraz spi wyczerpana, na pewno po przebudzeniu znowu zacznie spiewac "holiday season" :)) Odpowiedz Link
aneta05 Re: ala sypie... 12.02.06, 21:39 my wlasnie skonczylismy odsniezac, nie bylo tak zle ale jutro ostaje w domu bo mi sie nie chce do biura jechac... Odpowiedz Link
claudia207 Re: ala sypie... 13.02.06, 01:30 Uff, pracuje jutro z domu. :-) Siedze sobie sama w domu, wiec probowalam zamowic sobie film, ale Movies on Demand wysiadlo w wiekszej czesci NYC, a do wypozyczalni nie bede sie przedzierac przez zaspy. Musze odkurzyc domowa filmoteke. Odpowiedz Link
edytkus Re: ala sypie... 13.02.06, 01:35 claudia207 napisała: > Movies on > Demand wysiadlo w wiekszej czesci NYC, ja mam film z Netflix :), a wczoraj bylismy na Final Destination 3 (taki sam jak poprzednie) za to mamy zalana piwnice Odpowiedz Link
edytkus Re: ala sypie... 13.02.06, 20:05 edytkus napisała: > ja mam film z Netflix :), akurat obejrzalam, pekniety dysk :(, ale Saw 2 mam w kategorii shipping today :) Odpowiedz Link
edytkus Re: ala sypie... 15.02.06, 04:30 edytkus napisała: > Saw 2 mam w kategorii shipping today pierwszy zdecydowanie lepszy, w drugim od poczatku mozna sie domyslic ze... ;) Odpowiedz Link
claudia207 Mamy rekord w NYC 13.02.06, 01:35 Nie wiem, czy juz slyszeliscie, ale mamy w NYC rekord opadu sniegu. www.cbsnews.com/stories/2006/02/11/national/main1307699.shtml Odpowiedz Link
bozena73 Re: ala sypie... 13.02.06, 15:26 A ja jakos dotarlam do pracy..oczywiscie samochodu nie bralam, ale autobus jechal w miare sprawnie..za to na Manhattanie zdziwilam sie ze jeszcze duzo sniegu lezy na ulicach a chodniki sa czyste.. traffic jest straszny...no ale juz siedze sobie w biurze i nie bede stad wychodzic a lunch sobie zamowimy :-)) Odpowiedz Link
ania_2000 Re: ala sypie... 13.02.06, 20:20 troszke wam wspolczuje - nie calkowicie, bo pieknie macie:) ale tego odsniezania to nie zazdroszcze. ja wczoraj w ogrodku wachalam zonkile - calkiem juz rozwniete i na drzewach niektore kwiatki zaczynaja sie pokazywac pozdrawiam slonecznie:) Odpowiedz Link