evek 15.06.06, 17:22 dla mojego krolika Luisa! i to pilnie! jak ktos ma zwierze i zaufanego weterynarza, to niech sie podzieli informacja! bede wdzieczna! bo moj futrzak cierpi i musze go szybko zabrac do lekarza :O( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ladybug Re: WETERYNARZ potrzebny!!! 15.06.06, 18:02 Wprawdzie daleko od Ciebie ale szczerze polecam: Ambasador Animal Hospital Dr. Donna Novak 2501 Army Trail Road Hanover Park, (IL) USA 60103 Tel : 630-830-9555 Fax : 630-830-9629 Specjalizuja sie miedzy innymi w malych zwiarzatkach wiec jesli nie znajdziesz nikogo innego godnego polecenia wybierz sie z Louisem tam wlasnie:) www.myvetonline.com/website/ambassadoranimalhospital/#animals Odpowiedz Link
evek Re: WETERYNARZ potrzebny!!! 15.06.06, 19:19 dzieki. ale to za daleko dla mnie zeby tam dojechac. nie mam samochodu. a poza tym Luis jest chory i skazywanie go na kolejny stres podrozy jakimis pociagami nie wchodzi w gre. chce mu oszczedzic meki podrozy. jego wszystko stresuje! szukam raczej weterynarza w Chicago. Odpowiedz Link
iwa23 Re: WETERYNARZ potrzebny!!! 17.06.06, 16:37 evek napisała: > Luis jest chory Co z Luskiem? Czy znalazlas weterynarza? Odpowiedz Link
ladybug Re: WETERYNARZ potrzebny!!! 15.06.06, 23:15 Moze wrzuc pytanie na "Polki"... Mam wrazenie, ze zaglada tam wiecej szikagowian (ek). Odpowiedz Link
bar_nata Re: WETERYNARZ potrzebny!!! 16.06.06, 22:06 Biedny futrzak:-( mam nadzieję że szybko znajdziesz wterynarza Pozdrawiam Chicago......to niefutrzaste też;) Odpowiedz Link
nanuk24 Re: WETERYNARZ potrzebny!!! 18.06.06, 01:54 Pewnie juz za pozno zajrzalam:-( Ja mam swietnego weterynarza, ktory wyleczyl mojego prawie na smierc skatowanego kota. przyjmuje o kazdej godzinie w naglych wypadkach. Elmwood - Grove Animal Hospital 8035 W. Grand Ave. River Grove Numer tel. 708 456 6700 Mowia w jezyku angielskim Odpowiedz Link
evek LUIS juz OK! :O) 19.06.06, 00:26 dzieki za wszystkie posty. odwiedzilismy z Luisiem pania weterynarz Dr. Beth Ellen McNamara w River Forest Animal Hopital - czyli w miejscu skad Luis zostal wziety przeze mnie ;O) Luis byl bardzo dzielny! nawet nie nasikal pani weterynarz na stol ;O) a ja widzialam przeswietlony jego zadek! ;O) prawdopodbnie to byla infekcja. najgorsze bylo podejrzenie kamieni, ale to przeswietlenie pokazalo, ze zadnych kamieni nie ma! takze Luis jest OK! tutaj najwieksze podziekowania naleza sie adminowi MARXX'owi za sympatyczny transport i gmeranie Luisowi w uszkach - co Luis polubil akurat ;O) jesli ktos z was ma egzotyczne zwierze lub gryzonia to polecam dr. McNamara! swietna kobita! pozdrawiamy was cieplo! Evek & Ten Co Skacze (a dzis ma spadek bo cisnienie niskie ;O) Odpowiedz Link