aniabuzuk Re: Ipod nano 03.11.06, 20:49 Myslisz, ze cudo? Posiadasz? Wedlug mnie poza tym, ze wygladaja ladnie, to nie sa zbyt uzyteczne. Ile tam wchodzi piosenek -1000? Odpowiedz Link
marxx Re: Ipod nano 04.11.06, 01:54 Posiadam ...na razie, ale kupilem na prezent, ciezko mi idzie z Itunes :) A co do objetosci to masz spory wybor, dla kazdego cos dobrego, Ipod z maxem na twardzielu to przeciez 80GB , a to juz sporo piosenek i to w najlepszej jakosci. Odpowiedz Link
ubukrool Re: Ipod nano 04.11.06, 05:10 Mialem nano rok temu, ale mnie ukradli. Teraz mam Ipoda z dyskiem 30 Gb, ten z 80 jakis taki duzy jest. Urzadonko calkiem przyjemne, tylko sluchawki inne kupilem, bo te biale jakies takie nie bardzo, A co do Itunes to nie mam i nie mialem zadnych problemow Odpowiedz Link
marxx Re: Ipod nano 04.11.06, 14:57 A to nawet niewiedzialem ze mozna wgrywac bez Itunes, chociaz ten program jest dosc OK, cala plyte wgrywa ok 3 min. , sciaga okladki, no i tylko przez niego mozna wgrywac patche na ipoda a to juz jest dosc wazne. Tradi dzieki za info o ajpadowym forum. m Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Ipod nano 06.11.06, 19:06 Ubu, ja z tymi sluchawkami tez mialam problem mam chyba niewymiarowe uszy ;) Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Ipod nano 04.11.06, 03:46 Mam ale nie nano tylko ten wiekszy, nie wiem jak sie zwie. Wiem ze jest forum na gazecie -ipod-, jak masz pytania zerknij tam. Odpowiedz Link