tamsin 02.04.07, 02:06 Dzisiaj sa w Polsce! zobaczymy jakie wrazenia beda mieli z Warszawy.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytkus oh god, let me get out of this country! 02.04.07, 04:22 piekny kraj tylko ludzie do dupy... w Warszawie :(, bo dalej juz bylo spoko. Ogolnie Polska nie wypadla zle, ale mogli ciekawsze miejsca wybrac i pokazac je w dzien, a nie noca. jakos nie rzucily mi sie w oczy te piekne eleganckie Polki o ktorych tak czesto sie czyta na forum, jak na narod wybrany uprzejmoscia oraz inteligencja Polacy tez zbytnio nie grzeszyli, ani znajomoscia angielskiego. Odpowiedz Link
rhodeisland Re: oh god, let me get out of this country! 02.04.07, 04:24 Sama jestes Polka.. Ludzie sa rozni jak wszedzie. Odpowiedz Link
inka26 Re: oh god, let me get out of this country! 02.04.07, 06:45 > jakos nie rzucily mi sie w oczy te piekne eleganckie Polki o ktorych tak czesto sie czyta na forum, jak > na narod wybrany uprzejmoscia oraz inteligencja Polacy tez zbytnio nie grzeszyl > i, ani znajomoscia > angielskiego. Edytkus sie dowartosciowuje.... Odpowiedz Link
edytkus Re: oh god, let me get out of this country! 02.04.07, 07:02 inka26 napisała: > Edytkus sie dowartosciowuje.... ?! najpierw musialabym miec kompleksy, a te ktore juz mam bynajmniej nie dotycza mego wygladu, sposobu ubierania, bycia czy angielskiego :) Odpowiedz Link
rhodeisland Przykro czytac takie rzeczy o Polsce i Polakach 02.04.07, 08:44 zwlaszcza jesli pisze to Polka. Dziwne. Odpowiedz Link
tamsin Re: oh god, let me get out of this country! 02.04.07, 16:23 tez wydaje mi sie, ze Polska nie wypadla najgorzej, chociaz jak na poczatku zobaczylam ten zepsol z akordeonem to troche niedobrze mi sie zrobilo. Nawet jedzenie tej kielbasy nie bylo najgorsze, chociaz troche szkoda ze wiecej Krakowa nie pokazali, no i rzeczywiscie wszystko odbywalo sie po ciemku.. Odpowiedz Link
ania_2000 amazing race 02.04.07, 17:56 kielbasa byla ok, ale te typy, co to dawaj 100 albo spieprzaj???? co za chamy.. tzw. ulica tez wypadla nie najlepiej - nikt nie pomoze, wszystko leb zwiesza i ucieka, nawet policjanci! swojskie klimaty, nie ma co.. :( Odpowiedz Link
tamsin Re: amazing race 02.04.07, 19:42 moze teraz ten mit o wspanialej goscinnosci nad Wisla upadnie ;-) Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Amazing Race !! 03.04.07, 18:17 A co oznacza "amazing race"? Zanim otworzylam post myslalam, ze chodzi o wyscig. Przeciez Polacy sa roznych ras! Popatrzcie na Kayah, Anne Dymna, Edyte Gorniak. Odpowiedz Link
ania_2000 Re: Amazing Race !! 03.04.07, 18:52 rhodeisland napisała: > A co oznacza "amazing race"? Zanim otworzylam post myslalam, ze chodzi o wyscig > . > Przeciez Polacy sa roznych ras! Popatrzcie na Kayah, Anne Dymna, Edyte Gorniak. _________________________________________________ :)) you made my day:))) Odpowiedz Link
aneta05 Re: Amazing Race !! 03.04.07, 19:06 ania_2000 napisała: > rhodeisland napisała: > > > A co oznacza "amazing race"? Zanim otworzylam post myslalam, ze chodzi o > wyscig > > . > > Przeciez Polacy sa roznych ras! Popatrzcie na Kayah, Anne Dymna, Edyte > Gorniak. > _________________________________________________ > > :)) you made my day:))) to samo sobie pomyslalam...juz nawet nie bede tego w zaden sposo komentowac... Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Amazing Race !! 04.04.07, 04:06 Nie rozumiem co masz na mysli. Nie pamietam jak jest z Gorniak, ale Kayah i Dymna sa mieszanej rasy, nie jest to zadna tajemnica i burzy stereotyp Polaka-Slowianina. Odpowiedz Link
kisiulak Re: Amazing Race !! 04.04.07, 07:58 Rhodeisland czy musisz absolutnie odpowiadac na kazdy post? Nawet jak nie wiesz o co chodzi? Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Amazing Race !! 05.04.07, 03:13 Wydawalo mi sie to zabawne (podwojne znaczenie slowa "race"). Takie mam poczucie humoru. Odpowiedz Link
kisiulak Re: Amazing Race !! 05.04.07, 06:49 Takie poczucie humoru ze wyszlo jakby to powiedzial white supremacist. Rzeczywiscie smieszne. Odpowiedz Link