irenkap 07.07.07, 11:00 miłego i ciekawego dnia zyczę:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gdansk70 Re: 7.07.07. 07.07.07, 13:43 a przy okazji mozna obejrzec koncerty Live Earth z calego swiata liveearth.msn.com/ Odpowiedz Link
bolek2006 Re: 7.07.07. Kopia z Expatpol'uuu 08.07.07, 02:08 07. 07. 07 .... [ Odpowiedz ] '~Anonym' o 2007-07-07 23:59:33 [ Zgłoś ] Brales slub 7.7.7. i dopatrywales sie szczescia w ukladzie cyferek ???. 7.7.7 to kolejna data-okazja do szalenstw. Czy ci wszyscy zeniac sie / wychodzac za maz 7.7.7. robia to z milosci, z rozsadku czy dla zabawy i poklasku ? ... to proznosc i zadza sensacji, wynikajaca wylacznie z pychy... Z tym dziwnym fenomenem mielismy i nadal mamy do czynienia nie tylko u nas w USA ale na calym swiecie. Trzy siodemki - podobno zapowiedzi szczescia a przyslowie mowi "Szczescie stworzmy sobie sami, a dobrze bedzie miedzy nami" " kazdy jest kowalem swojego losu" /za rok trzy osemki/ ... zycie to wielka tajemnica czlowiek jest tylko pylem na tym swiecie, w pewnym sensie tylko przejazdem ... W tego typu przesady i zabobony wierza ludzie slabi wewnetrznie nie majacy pomyslow na zycie. Szukaja pocieszenia w numerkach, liczbach, czarach i przesadach. A jak sie nie uda najlepiej wszystko zwalic na cyferki, znaki zodiaku itd... Serdecznie wspolczuje tym ktorzy probuja dopatrzec sie szczescia w tych ukladach bo szczescie mozna napotkac kazdego dnia nawet 13-go w piatek /dzien, jak co dzien/ i nie wazne gdzie i kiedy, ale z kim i czy z pelnego milosci serca. Dla mnie osobiscie najwazniejsze sa slowa wazniejsze od wszystkich dat, symboli, przesadow ... sa slowa: "Ze Cie nie opuszcze az do smierci" chyba kazdy wie co znacza. A dzis mam ucieche z licznej i modnej glupoty nasladowczej ale mimo to mlodym parom bez wzgledu czy jest to siodmego czy osmego dnia zycze wszystkiego dobrego oraz przesylam garsc pylu gwiezdnego z mojego szczesliwego blekitnego kawalka nieba bo warto zyc dla innych, ale z wielka zyczliwoscia i miloscia w przeciwnym razie stosunki miedzy ludzmi stana sie nie do zniesienia. Tym ktorym do tej pory nie wyszlo niech spojrza na odlatujace mysli i po katach pochowane pragnienia, wszystkie marzenia zatopione w granacie nieba kiedys sie spelnia ... posluchajcie slow swego serca w melodii sitowia kolysenego przez wiatr ... /nie odrazu Krakow zbudowano/ . ps. prosze tej kopii nie brac do siebie Pani IrencjoPe. Odpowiedz Link
bolek2006 Re: 7.07.07. Kopia z Expatpol'uuu 08.07.07, 02:13 Dzis mamy 7.07.2007- feralny dzien? [ Odpowiedz ] '~Anonim' o 2007-07-07 12:37:21 [ Zgłoś ] Nie zapomnijcie wziąść na ślub czarnego kota, przed wyjściem splunąć przez lewe ramie a najlepiej zaraz po ślubie odwiedzić psychiatrę. 7.07, 1977 [ Odpowiedz ] '~Anonim' o 2007-07-07 12:39:23 [ Zgłoś ] Brałem ślub 07.07.1977 Z perspektywy czasu - fiasko!!!! Kompletne fiasko. Ps. mimo wszystko polecam www.expatpol.com Odpowiedz Link
aniabuzuk Re: 7.07.07. Kopia z Expatpol'uuu 09.07.07, 01:01 Jeden z bardziej pechowych dni ostatnio - ktos zarabal rower mezowi. Odpowiedz Link
marxx Re: 7.07.07. Kopia z Expatpol'uuu 09.07.07, 05:12 Mam nadzieje ze zlodziej sie na nim wylozy Odpowiedz Link