foxie777 20.10.07, 23:47 Czy mozna zamowic ksiazki bezposrednio z Polski, a jesli tak, to jak najlepiej. Marzy mi sie to od dluzszego czasu, ale dotychczas nie bylo to mozliwe. Ja zamawiam z Chicago. pozd Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gocharynka2 Re: wysylka ksiazek 21.10.07, 01:41 mozna ja ostatnio chcialam zamowic ksiazke z ksiegarni europejskiej w warszawie www.ksiegarnia-europejska.pl/ z tym ze liczyli sobie drogo sama wysylke 90 zl a ksiazka kosztowala 30 zl wiec poprosilam siostre aby mi kupila i wyslala poczta za 30 zl. Odpowiedz Link
aniutek Re: wysylka ksiazek 21.10.07, 06:07 mozna np w merlinie www.merlin.com.pl/frontend/browse/home.html wysylka jest droga, ale szybka. jesli moge czekac zamawiam z dostawa do rodzicow a Ci wysylaja mi poczta ( uprzednio przeczytwaszy :) Odpowiedz Link
foxie777 Re: wysylka ksiazek 21.10.07, 21:41 Dziekuje za informacje, rzeczywiscie dosc drogo, wejde na strone i zobacze jakie maja ksiazki.Jak bylam w Polsce to sobie zawali;am walizki ksiazkami.Zawsze moge poprosic Rodzinke, ale wole sama to zalatwiac. pozdr Odpowiedz Link