jerry008 07.09.03, 14:49 ...bylem wczoraj na takowym...mialem okazje posluchac kilkoro aktorow z "Bociana"....musze przyznac ze milo mnie zaskoczyl ich poziom...lekko "szpanuja" ale cos w nich jest....najciekawszy jest chyba Malec Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tradycja1 Re: Jubileusz 07.09.03, 20:52 Do mnie ich repertuar jakos nie przemawia. Nie moglam sie jakos odnalezc z ich humorem,klimatem jaki wytwarzaja. Wczoraj bawilam sie na weselu kolegi,cala oprawa slubu i wesela byla cudowna... Szukam meza;) Odpowiedz Link
jerry008 Re: Jubileusz 07.09.03, 21:12 ...nie pozostaje mi nic innego jak zyczyc powodzenia! Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Jubileusz 08.09.03, 02:27 nie dziekuje;)zebym potem jednak nie zalowala bo to w zyciu roznie jest... Odpowiedz Link
eve817 Re: Jubileusz 08.09.03, 16:35 Czy moge zapytac gdzie bylas na weselu? Przyjaciolka wychodzi za maz i szuka dobrych miejsc na przyjecie weselne. Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Jubileusz 08.09.03, 21:29 Ja bylam ostatnimi czasy na kilkunastu weselach i jesli chodzi o sale to moge wiele doradzic :) W sobote bawilam sie w Royalty West Banquest Hall 8675 S.Archer w Willow Springs. Piekny lokal wzorowany na zamek,dwie cudowe sale,jest to chyba najladniejsza sala bankietowa jaka znam w okolicy Chicago.Znajomi u ktorych bylam na weselu sale rezerwowali uwaga...17 miesiecy wczesniej!!,moze w sezonie zimowym jest luzniej...trzeba rozmawiac z menagerem. Jedzenie zadawalajace(jadlam lepsze po weselach),wystroj tak jak pisalam cudowny,ogromny parking co tez nie jest bez znaczenia. Jesli kiedys zmienie stan cywilny to bardzo chcialabym miec wesele w Lamirage w hotelu Sheraton(chyba obecnie taka ma nazwe)przy Irving Park i Mannheim ladne sale bankietowe,dobre jedzienie ,polska obsluga(przewaznie)mozliwosc noclegu w hotelu po nizszej cenie i dla panstwa mlodych i dla gosci( nie kazdy przeciez chce/musi wracac do domu i byc czesto ograniczony w spozyciu %) Co do zespolu muzycznego to nie doradze nikogo moge jedynie odradzic kilka... Odpowiedz Link
eve817 Re: Jubileusz 09.09.03, 16:38 W tym zameczku w Willow Springs bawilam sie na zabawie noworocznej 2 lata temu. Bylo super - do 5:30 rano. Jeden z najlepszych Sylwestrow jakie pamietam... O Lamirage tez slyszalam duzo pozytywnych uwag... Ostatnio moja siostra byla w Crystal Palace w Park Ridge na Dempster i ???. Mowila ze tez bylo dobrze tylko maly parking. Mnie sama czekaja jeszcze 3 wesela w tym roku wiec sie rozgladne. Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Jubileusz 09.09.03, 23:48 Tez bylam tam na weselu faktycznie parking malutki,ale sale ladne nawet jest mozliwosc zamowienia dodatkowego jedzenia z innej restauracji i wlasciciele lokalu nie maja nic przeciwko. Znajomi kilka lat temu robili wesele ale chyba nic sie w tych zwyczajach nie zmienilo,po polnocy mieli podanego dzika albo barana juz nie pamietam. Zamowili go z polskich deli. Jak ktos robi male wesele takie na 40-60 osob to polecam sale Marewa w Chicago przy Milwaukee i Division.Valet parking. Odpowiedz Link
badfable Re: Jubileusz 10.09.03, 01:19 To Wy lubicie taaaakie imprezy? Ja to bym chcial inaczej ,tak troszke przewrotnie.Grand Canyon -stolik za 5,20$ na samym brzezku takiego fajnego miejsca ,czerwone wino i upieczony ptak lub usmazona ryba i pytanie --Wchodzisz w to??? Kochanie --ma sie rozumiec... Pozniej tylko nasze kroki ,olbrzymi ksiezyc ,kazde wiele mysli i chce byc zawsze i na zawsze ...Pozniej moze standart ale ten moment zostanie i :)) rozwod tez taaam na Grand Canyon.. Ale rozwodu nigdy nie bedzie bo Kocham Cie Kochanie Moje .. etc Maanam ... Wykluczam wszelkie szalenstwa typu spadochron,pod woda,42 pietro Palacu Kultury ;) , itd itp.Kto z Was lubi auta Corvette ? Za dwa tygodnie zlot niedaleko bo 250 mil od Chicago ---ponad 1200 aut ...To historia USA... Mysle ze Harley Dv na pierwszym miejscu ale to bylo dwa tygodnie temu w WISCONS.. pozdrawiam i zachecam do dyskusji ;)) bf Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Jubileusz 10.09.03, 15:26 Do tego ptaka czy tez ryby to zdecydowanie bardziej pasuje wino biale... Za dwa tygodnie to ja bede w PL wiec nie mam szans na "zlotowanie"a z samochodow wole te nie amerykanskie ,ale co sie tam znam;) Wakacje w gorach to piekna sprawa,a gronie fajnych znajomych oczywiscie. Odpowiedz Link
badfable Re: Jubileusz 11.09.03, 01:10 Hi..kwestia pierwsza wino--musi byc w takim razie dwie butelki czerwone i biale bo ja bialego nie przelykam nawet ---zadnego.Mi czerwone do wszystkieeeego pasuje-nawet do budyniu czekoladowego.Biale to nawet boje sie w rekach butelke trzymac. Auta wole zdecydowanie euro lub japan ale Corvette to co innego --cos jak Harley "trzesidupa" --taki kultowy wozeczek i nawet ladny troche..Mam zamiar kupic sobie czerwona Corvette z czerwona skorzana tapicerka ,naturalnie manualna skrzynia biegow ,rocznik 1968 ,idealny stan,naturalnie cabrio w najblizszych dniach .... skala 1:24 w WalMart --widzialem jest cudowna... A wakacje w gorach no coz.... :((( pozdr.bf Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Jubileusz 11.09.03, 03:52 A ta Corvetta to dla przyjemnosci jako dodatkowy samochod czy tak na kazda okazje?Lubisz widze czerwien, czerwone auto,tapicerka,wino czerwone... Ja mam czerwona torebke;) Odpowiedz Link
badfable Re: Jubileusz 11.09.03, 04:12 Eeee..skala 1:24 czyli model --i ja model chyba jestem ;)) Czerwona torebka ... bardzo mi sie podoba... A ja dzis wystepowalem w czerwonym T-shircie ale i tak jestem "niebieski" ...Czerwien --jak najbardziej ,jak zawsze.I co slychac? drnnn,drnnn --nic. Teraz jestem krytykiem --i film sobie ogladam...piekny..polski..prawie nowy... jest niesamowity...drnnn pozdr bf. :\ Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Jubileusz 11.09.03, 04:44 Walmart? no chyba niedocenialam tego sklepu. A jaki ten polski film ogladasz? Ja wlasnie wmawiam sobie ze nie jestem glodna i walcze z pozna kolacja. No pewnie ze jestes modelem,fura,skora i komora...drnnn Odpowiedz Link
badfable Re: Jubileusz 11.09.03, 04:56 Pieknie i coraz piekniej ---fura,skora i komora..Z kolacja nie nalezy walczyc...kolacji nalezy wytracic z reki bron i pozrec ja w calosci i nie wspominac..Co tez uczynilem nie zwazajac na skutek.Film --jest piekny i juz sie skonczyl.Ale mam go na wlasnosc i bede ogladal raz jeszcze.Zapraszam do skrzynki.bf Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Jubileusz 11.09.03, 05:14 Oj skrzynka czerwonego wina i dobrych polskich filmow.Czy mozna chciec cos wiecej dzisiejszej nocy? "To bylo loze w kolorze czerwonym"Wlasnie sobie slucham Sztywny Pal Azji Odpowiedz Link