07.09.03, 14:49
...bylem wczoraj na takowym...mialem okazje posluchac kilkoro aktorow
z "Bociana"....musze przyznac ze milo mnie zaskoczyl ich
poziom...lekko "szpanuja" ale cos w nich jest....najciekawszy jest chyba Malec
Obserwuj wątek
    • tradycja1 Re: Jubileusz 07.09.03, 20:52
      Do mnie ich repertuar jakos nie przemawia.
      Nie moglam sie jakos odnalezc z ich humorem,klimatem jaki wytwarzaja.

Wczoraj bawilam sie na weselu kolegi,cala oprawa slubu i wesela byla cudowna...
      Szukam meza;)
    • jerry008 Re: Jubileusz 07.09.03, 21:12
      ...nie pozostaje mi nic innego jak zyczyc powodzenia!
      • tradycja1 Re: Jubileusz 08.09.03, 02:27
        nie dziekuje;)zebym potem jednak nie zalowala bo to w zyciu roznie jest...
        • eve817 Re: Jubileusz 08.09.03, 16:35
          Czy moge zapytac gdzie bylas na weselu? Przyjaciolka wychodzi za maz i szuka
          dobrych miejsc na przyjecie weselne.
          • tradycja1 Re: Jubileusz 08.09.03, 21:29
            Ja bylam ostatnimi czasy na kilkunastu weselach i jesli chodzi o sale to moge
            wiele doradzic :)
            W sobote bawilam sie w Royalty West Banquest Hall
            8675 S.Archer w Willow Springs.
            Piekny lokal wzorowany na zamek,dwie cudowe sale,jest to chyba najladniejsza
            sala bankietowa jaka znam w okolicy Chicago.Znajomi u ktorych bylam na weselu
            sale rezerwowali uwaga...17 miesiecy wczesniej!!,moze w sezonie zimowym jest
            luzniej...trzeba rozmawiac z menagerem.
            Jedzenie zadawalajace(jadlam lepsze po weselach),wystroj tak jak pisalam
            cudowny,ogromny parking co tez nie jest bez znaczenia.
            Jesli kiedys zmienie stan cywilny to bardzo chcialabym miec wesele w Lamirage
            w hotelu Sheraton(chyba obecnie taka ma nazwe)przy Irving Park i Mannheim
            ladne sale bankietowe,dobre jedzienie ,polska obsluga(przewaznie)mozliwosc
            noclegu w hotelu po nizszej cenie i dla panstwa mlodych i dla gosci( nie kazdy
            przeciez chce/musi wracac do domu i byc czesto ograniczony w spozyciu %)
            Co do zespolu muzycznego to nie doradze nikogo moge jedynie odradzic kilka...

• eve817 Re: Jubileusz 09.09.03, 16:38
              W tym zameczku w Willow Springs bawilam sie na zabawie noworocznej 2 lata temu.
              Bylo super - do 5:30 rano. Jeden z najlepszych Sylwestrow jakie pamietam... O
              Lamirage tez slyszalam duzo pozytywnych uwag... Ostatnio moja siostra byla w
              Crystal Palace w Park Ridge na Dempster i ???. Mowila ze tez bylo dobrze tylko
              maly parking. Mnie sama czekaja jeszcze 3 wesela w tym roku wiec sie rozgladne.
              • tradycja1 Re: Jubileusz 09.09.03, 23:48
                Tez bylam tam na weselu faktycznie parking malutki,ale sale ladne nawet jest
                mozliwosc zamowienia dodatkowego jedzenia z innej restauracji i wlasciciele
                lokalu nie maja nic przeciwko.
                Znajomi kilka lat temu robili wesele ale chyba nic sie w tych zwyczajach nie
                zmienilo,po polnocy mieli podanego dzika albo barana juz nie pamietam.
                Zamowili go z polskich deli.

Jak ktos robi male wesele takie na 40-60 osob to polecam sale Marewa w Chicago
                przy Milwaukee i Division.Valet parking.
    • badfable Re: Jubileusz 10.09.03, 01:19
      To Wy lubicie taaaakie imprezy? Ja to bym chcial inaczej ,tak troszke
      przewrotnie.Grand Canyon -stolik za 5,20$ na samym brzezku takiego fajnego
      miejsca ,czerwone wino i upieczony ptak lub usmazona ryba i pytanie --Wchodzisz
      w to??? Kochanie --ma sie rozumiec... Pozniej tylko nasze kroki ,olbrzymi
      ksiezyc ,kazde wiele mysli i chce byc zawsze i na zawsze ...Pozniej moze
      standart ale ten moment zostanie i :)) rozwod tez taaam na Grand Canyon.. Ale
      rozwodu nigdy nie bedzie bo Kocham Cie Kochanie Moje .. etc Maanam ...
      Wykluczam wszelkie szalenstwa typu spadochron,pod woda,42 pietro Palacu
      Kultury ;) , itd itp.Kto z Was lubi auta Corvette ? Za dwa tygodnie zlot
      niedaleko bo 250 mil od Chicago ---ponad 1200 aut ...To historia USA... Mysle
      ze Harley Dv na pierwszym miejscu ale to bylo dwa tygodnie temu w WISCONS..
      pozdrawiam i zachecam do dyskusji ;)) bf
      • tradycja1 Re: Jubileusz 10.09.03, 15:26
        Do tego ptaka czy tez ryby to zdecydowanie bardziej pasuje wino biale...
        Za dwa tygodnie to ja bede w PL wiec nie mam szans na "zlotowanie"a z
        samochodow wole te nie amerykanskie ,ale co sie tam znam;)
        Wakacje w gorach to piekna sprawa,a gronie fajnych znajomych oczywiscie.
        • badfable Re: Jubileusz 11.09.03, 01:10
          Hi..kwestia pierwsza wino--musi byc w takim razie dwie butelki czerwone i biale
          bo ja bialego nie przelykam nawet ---zadnego.Mi czerwone do wszystkieeeego
          pasuje-nawet do budyniu czekoladowego.Biale to nawet boje sie w rekach butelke
          trzymac.
          Auta wole zdecydowanie euro lub japan ale Corvette to co innego --cos jak
          Harley "trzesidupa" --taki kultowy wozeczek i nawet ladny troche..Mam zamiar
          kupic sobie czerwona Corvette z czerwona skorzana tapicerka ,naturalnie
          manualna skrzynia biegow ,rocznik 1968 ,idealny stan,naturalnie cabrio w
          najblizszych dniach ....

skala 1:24 w WalMart --widzialem jest cudowna...

A wakacje w gorach no coz.... :((( pozdr.bf
          • tradycja1 Re: Jubileusz 11.09.03, 03:52
            A ta Corvetta to dla przyjemnosci jako dodatkowy samochod czy tak na kazda
            okazje?Lubisz widze czerwien, czerwone auto,tapicerka,wino czerwone...
            Ja mam czerwona torebke;)
            • badfable Re: Jubileusz 11.09.03, 04:12
              Eeee..skala 1:24 czyli model --i ja model chyba jestem ;)) Czerwona torebka ...
              bardzo mi sie podoba... A ja dzis wystepowalem w czerwonym T-shircie ale i tak
              jestem "niebieski" ...Czerwien --jak najbardziej ,jak zawsze.I co slychac?
              drnnn,drnnn --nic. Teraz jestem krytykiem --i film sobie
              ogladam...piekny..polski..prawie nowy... jest niesamowity...drnnn pozdr bf. :\
              • tradycja1 Re: Jubileusz 11.09.03, 04:44
                Walmart? no chyba niedocenialam tego sklepu.
                A jaki ten polski film ogladasz?
                Ja wlasnie wmawiam sobie ze nie jestem glodna i walcze z pozna kolacja.
                No pewnie ze jestes modelem,fura,skora i komora...drnnn
                • badfable Re: Jubileusz 11.09.03, 04:56
                  Pieknie i coraz piekniej ---fura,skora i komora..Z kolacja nie nalezy
                  walczyc...kolacji nalezy wytracic z reki bron i pozrec ja w calosci i nie
                  wspominac..Co tez uczynilem nie zwazajac na skutek.Film --jest piekny i juz sie
                  skonczyl.Ale mam go na wlasnosc i bede ogladal raz jeszcze.Zapraszam do
                  skrzynki.bf
                  • tradycja1 Re: Jubileusz 11.09.03, 05:14
                    Oj skrzynka czerwonego wina i dobrych polskich filmow.Czy mozna chciec cos
                    wiecej dzisiejszej nocy?

"To bylo loze w kolorze czerwonym"Wlasnie sobie slucham Sztywny Pal Azji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka