rhodeisland 24.05.08, 03:43 Dla lubiacych smak piwa, ale nie jego kalorie. Tylko 64 kalorii w 12 uncjach. Polecam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ladybug Re: Miller Genuine Draft Light 64 kalorie 24.05.08, 05:08 MGD nie ma smaku piwa. Skonsultuj z pierwszym lepszym piwoszem- smakoszem. Odpowiedz Link
edytais Re: Miller Genuine Draft Light 64 kalorie 24.05.08, 07:03 Moj maz smakosz tego nie wezmie do ust, bez znaczenia kalorie :) Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Miller Genuine Draft Light 64 kalorie 29.05.08, 02:11 Pije i jem to, co mi smakuje. Nie musze sie w tej kwestii z nikim konsultowac. Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Miller Genuine Draft Light 64 kalorie 24.05.08, 07:51 Ja lubie piwa o pelnym smaku jak i takie light. To wyjatkowo mi smakuje, zwlaszcza bardzo zimne. Odpowiedz Link
ladybug Re: Miller Genuine Draft Light 64 kalorie 26.05.08, 20:44 Nigdy nie powiedzialabym ze MGD ma pelny smak. Moze sprecyzuj pojecie " pelny". Odpowiedz Link
reninka72 Re: Miller Genuine Draft Light 64 kalorie 27.05.08, 02:10 > Nigdy nie powiedzialabym ze MGD ma pelny smak. Ani jakikolwiek inny smak. Fuj, fuj, fuj. Nawet moj hamerykanski malzonek po czterech latach w Polsce juz tego swinstwa do ust nie wezmie. Odpowiedz Link
reninka72 Re: Miller Genuine Draft Light 64 kalorie 27.05.08, 02:11 > Tylko 64 kalorii w 12 uncjach. Polecam! Polecam wode. Zero kalorii! Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Miller Genuine Draft Light 64 kalorie 27.05.08, 03:30 Pisalam, ze lubie piwo o pelnym smaku, ale takze takie niskokalorczne, nie ze to MGD 64 ma pelny smak Piszecie, ze ktos do ust tego nie wezmie, czyli wnioskuje, ze Wy ani osoby, o ktorych piszecie nawet nie daly temu piwu szansy. Jest nowe na rynku i uwazam, ze smakuje lepiej od jakiegokolwiek light. Trzeba najpierw sprobowac zanim sie bedzie krytykowac. Odpowiedz Link
ladybug Re: Miller Genuine Draft Light 64 kalorie 27.05.08, 15:29 A ja wnioskuje, ze u kolezanki RI z logika na bakier. Ze swojej strony proponuje podstawowy podrecznik z przedmiotu logika przeanalizowac i wtedy wnioskowac. Uniknie wtedy kolezanka RI bledow we wnioskowaniu. MGD do ust(niestety) wzielam i stad moja pogardliwa opinia. Odpowiedz Link
alicjamiodek Re: Miller Genuine Draft Light 64 kalorie 27.05.08, 16:24 Rondel znowu za mala dawke tranqualizers wzial i zaczepia. Dostal baty, ale widac za male bo tylko pare dni byl spokoj. Znowu nie daje ludziom odetchnac. Czekamy na dalsze rewelacje Rondel z twojego smutnego i zalosnego zycia. Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Miller Genuine Draft Light 64 kalorie 29.05.08, 02:10 Ty, alicjo czekasz na "rewelacje" i jesli moje zycie jest takie zalosne i smutne, to czemu Ciebie tak pasjonuje. Nikogo nie zaczepiam, o "batach" tez nie slyszalam. Dobrze sie czujesz probujac mi dogryzc? Uwazasz siebie, alicjo, za dobrego czlowieka? Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Miller Genuine Draft Light 64 kalorie 28.05.08, 21:32 lady, nie czytasz mnie chyba uwaznie, wiec zarzucasz brak logiki. Lubie piwo o pelnym smaku, ALE ROWNIEZ wersje light. Lubie bardzo rozne piwa. Co jest dla Ciebie nielogiczne? Odpowiedz Link
ladybug Re: Miller Genuine Draft Light 64 kalorie 28.05.08, 21:43 Moze to: rhodeisland napisała: > Piszecie, ze ktos do ust tego nie wezmie, czyli wnioskuje, ze Wy ani > osoby, o ktorych piszecie nawet nie daly temu piwu szansy. Jest nowe > na rynku i uwazam, ze smakuje lepiej od jakiegokolwiek light. > Trzeba najpierw sprobowac zanim sie bedzie krytykowac. Myslisz, ze jest szansa, ze ktos sprobowal i nie ma juz wiecej na to ochoty, czy nadal wnioskujesz po swojemu? Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Miller Genuine Draft Light 64 kalorie 29.05.08, 02:08 lady, wiem tylko tyle ile ktos napisal, a nikt nie napisal: "probowalam TEGO piwa/maz probowal i nie smakowalo nam". Zalozylam watek by polecic piwo light osobom, ktore takie lubia lub chca sprobowac. Jak widac do kazdego watku mozna sie przyczepic. Odpowiedz Link
ladybug Re: Miller Genuine Draft Light 64 kalorie 29.05.08, 02:14 Sorry RI mam dejavu i juz sie nie czepiam. Odpowiedz Link
godiva1 Re: Miller Genuine Draft Light 64 kalorie 27.05.08, 20:29 Nie wiem czym Rhodeisland zasluzyla sobie na takie niegrzeczne odpowiedzi. Moj maz MGD pija, raczej sie nim nie rozsmakowujac, co prawda, ale tez i nie narzekajac, wiec nie jedna RI kupuje to piwo. Odpowiedz Link
rhodeisland godivo i nie tylko, w alicji jest duzo agresji 28.05.08, 21:40 Reszta odpowiedzi byla na zasadzie "nie lubie, choc nie sprobowalam". Twoj maz pije wersje MGD 64 kalorie? Oprocz mniejszej ilosci kalorii, ma tez mniej alkoholu, tylko 3%! W polaczeniu z iloscia kalorii i tym, ze jest zupelnie naturalne, mozna powiedziec, ze jest to zdrowe piwo. www.millerbrands.com/products.html#MGDlight Ciekawe jest to, ze piszecie o mezach. Kobiety nie pija piwa? Tylko wino, hard liquor albo nic? Wnosze toast za forum zimnym piwkiem 64 kalorii, 3% alkoholu. Poleccie je mezom jesli maja problem z "piwym brzuchem", oczywiscie jesli nie beda go pili 2 razy wiecej, niz normalnego piwa. Odpowiedz Link
edytais Re: godivo i nie tylko, w alicji jest duzo agresj 29.05.08, 02:49 > Ciekawe jest to, ze piszecie o mezach. Kobiety nie pija piwa? Tylko > wino, hard liquor albo nic? Ja piwa nie cierpie dlatego pisze o mezu. Moje trunki to wino (wytrawne czerwone lub biale). Nie lubie slodkiego i nie lubie hard liquor. Odpowiedz Link
rhodeisland do edytais 29.05.08, 04:12 A probowalas ice wine albo Tokaj? To naturalnie slodkie wina. Pierwszy rodzaj powstaje z soku wyciskanego z zamrozonych (na krzaku) winogron, drugi z winogron, ktore slonce zasuszylo prawie na rodzynki, tez na krzaku. Pyszne wina deserowe. Odpowiedz Link