Gość: kasia Re: Praktyczne prezenty - nieeeee IP: *.xdsl.centertel.pl 04.04.11, 22:16 znalazłam.. www.facebook.com/#!/pages/Gadzeteopl/169276373121898 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: prezent dla chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 16:13 Kup mu szczelny kubek termiczny. Chłopaki szaleją teraz za takimi:))) Sa w różnych kolorach:))) Odpowiedz Link Zgłoś
strefa2a Re: prezent dla chłopaka 12.05.11, 20:02 Polecam kubki termiczne Contigo, które cieszą się wielkim powodzeniem. Nawet chłopaki mówią o nich "Boskie":))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonak Re: prezent dla chłopakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 19.05.11, 21:24 ja bym chciał taką DESKOROLKE.. w 2011 roku weszła do polski :) jest czadowa... zgina się i dostosowuje.. :P i taka wlasnie ma być.. Odpowiedz Link Zgłoś
mrukmrukmruk Re: prezent dla chłopaka 03.06.11, 11:26 A jaką kwotą dysponujesz? Jeśli lubi czytać, to świetnym prezentem jest zakup czytnika ebook, np.Pocketbook 360, bardzo fajny sprzęt, technologia oszczędzania energii, ekran oszczędzający wzrok, bardzo dobry pomysł na prezent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: prezent dla chłopaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.11, 14:01 Ja kupiłam swojemu facetowi świetną muchę! Muchy wracają do łaski i naprawdę jest z czego wybierać, np. w sklepie internetowym nostalgiadesign.pl mają ciekawe propozycje:) Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetqua Re: prezent dla chłopaka 07.06.11, 21:48 ja polecam gre komputerowa. nie ma to jak kawal porzadnej rozrywki. niekoniecznie jakies wyscigi czy bijatyki, tylko cos dla dwojga. moze cos z serii lego np: www.start2play.pl/lego-star-wars-the-complete-saga-cat-43-id-80.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
gafi55 Re: prezent dla chłopaka 06.08.11, 17:29 moze cos takiego www.abcliterki.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
a.jak.asia Re: prezent dla chłopaka 10.08.11, 19:02 z doświadczenia wiem ze chłopaki lubia takie rzeczy napewno.. :P -------------- NIECODZIENNY PILOT DO STEROWANIA MĘŻCZYZNĄ - GADA LUDZKIM GŁOSEM ! Odpowiedz Link Zgłoś
drugibobek Re: prezent dla chłopaka 05.10.11, 14:05 ja stawiam na prezenty z humorem i lubię takie dostawać - ostatnio dostałem mrjoy.pl/do/item/LICZNPODRYW/Licznik-Podrywacza i jestem jak Borys Szyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
alfaonline Re: prezent dla chłopaka 11.08.11, 11:58 zabawny gadżet 4you.shoper.pl/pl/p/Gadajacy-pilot-steruj-kobieta/120 albo 4you.shoper.pl/pl/p/KUFEL-LODOWY/184 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baji Re: prezent dla chłopaka IP: *.net.pbthawe.eu 25.02.12, 19:03 wszystko co z seksem zwiazane jest dobrym pomyslem :D jak chcesz cos fajnego i za darmo to skus sie na ten konkurs www.oswieconykochanek.pl/blog/konkurs/#idc-cover Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kondziu Re: prezent dla chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.12, 09:49 Co do takich prezentów to powiem tak: sztywne jak pałka mamuta. W życiu nie chciałbym odstać torby czy czegoś takiego. Jedyny raz kiedy dostałem na prezent jedną z wymienionych przez Ciebie rzeczy był: portfel z pulp fiction . A podoba mi się bo jest zajebisty, oryginalny i nie wyglądam z nim jak stary pierdziel. Ludziowie, nie kupujcie nudnych prezentów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ProstyPrezent Re: prezent dla chłopaka IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.12, 12:03 Jeśli chodzi o torby czy portfele, to znam facetów, którzy lubią sami sobie takie rzeczy kupować, ale znam też takich, co z radością przyjmą w prezencie każdy kawałek garderoby - bo sami nienawidzą wręcz łazić po sklepach :) Wszystko zależy od typu mężczyzny. Jeśli jest "wiecznym chłopcem", to spokojnie można mu kupić sterowany helikopter czy zabawny portfel. Ale jeśli to poważny biznesmen, to wtedy na pewno ucieszy się z jakiegoś markowego wizytownika czy ze spinek do mankietów. Prezenty trzeba dobierać do osobowości, a ogólne zasady i pomysły to powinny być tylko inspiracje. --------------------------- www.prostyprezent.blogspot.com/ (blog z prezentowymi inspiracjami) Odpowiedz Link Zgłoś
4szpila Re: prezent dla chłopaka 27.04.12, 16:39 Mój facet nie z tych, co chodzą w torbach. Portfel owszem, tyle tylko, że już ma kilka i chyba trzeba jakiś inny prezent wymyślić. W tym roku myślałam o czymś ze sprzętu komputerowego. W akcji x-kom pt. Agent wpadły mi w oko głośniki - myślicie, ze można mu je kupić (no chyba, ze wygram :P) Odpowiedz Link Zgłoś
mugliman Re: prezent dla chłopaka 29.01.15, 22:02 A co powiesz na torbę ale w wydaniu dla fana superbohaterów, czarna z logo Batmana? Portfel Julse'a z Pulp fiction w zestawie z breloczkiem, breloczek Carter Talk or I'll kill ya! lub portfel z Mr. T Quit your JIBBA JABBA. Interesujące? Można je znaleźć na www.mugli.pl Odpowiedz Link Zgłoś
1zbych Re: prezent dla chłopaka 18.05.12, 12:31 ja ostatnio dostałem i elegancko i na czasie - czarny krawat z logo mistrzostw europy :) w ogóle to jest teraz modny motyw Odpowiedz Link Zgłoś
asiamierz Re: prezent dla chłopaka 19.05.12, 12:07 Mam ! Nie uwierzysz jak oryginalny prezent można zaproponować dziecku np. na dzień dziecka, dodam, że nie jest to mój pomysł-jest to młynek do pieprzu, w tym celu obejrzyj krótki filmik aby zrozumieć . Zobacz jest reportaż redaktora Andrzeja Tomczaka dziennikarza śledzącego absurdy w TVP w Magazynie Ekspresu Reporterów szuka tych co nas oszukują. Poniżej podaje link , nic tylko boki zrywać co można dać dziecku na prezent . Nie tylko allegro wprowadza w błąd Link do filmiku: www.tvp.pl/publicystyka/magazyny-reporterskie/magazyn-ekspresu-reporterow/wideo/list-od-anny-09112010/3286152 Jak chcesz wiedzieć czy dzieciak dostał prezent to przeczytaj jeszcze krótki artykuł: www.sdp.pl/rozmowa-dnia-andrzej-tomczak2. Miłego oglądania . asiamierz@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fotonadruki Re: prezent dla chłopaka 21.05.12, 09:29 a ja polecam śmieszne i za razem praktyczne koszulki typu "Ne dotykać własność ..." + pakowanie w metalową puszkę typu flaczki, taki prezent dla chłopaka sprawił mu wielką radość i zabawę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: prezent dla chłopaka IP: *.189.34.230.lilou.pl 26.09.12, 13:41 ja ostatnio dostałem od dziewczyny spinki do mankietów z firmy Lilou. na spinkach wygrawerowano moje inicjaly, fajny pomysl i jest to prezent na lata. jestem bardzo zadowolony wiec polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Mirek Re: prezent dla chłopaka IP: *.icpnet.pl 02.11.12, 13:27 Ja jestem facetem i lubie bardziej praktyczne rzeczy nie jakies gadzety do wyrzucenia zaraz. Ostatnio narzeczona mi kupiła o taką wkrętarkę www.sklep.mizar.com.pl/wiertarkowkretarka-144v-2aku-15ah-35h-concept-p-4951.html Uważam, że to jest fajne jak dziewczyna interesuje się tym co ja lubię też :) Wie, że lubie czasem bawic sie w majstra to mi kupiła i jest git. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzejek Re: prezent dla chłopaka IP: *.icpnet.pl 02.11.12, 13:30 Masz w 100% racje Mirku! Ostatnio zona tez poprostu mi sie zapytala co chce dostac i powiedzialem jej ze narzedzial jakies. Dalem jej liste rzeczy mi potrzebnych, zeby wybrała i kupiła. I tak treż zrobiła i dostałem taką fajną pilarkę www.sklepal-ko.pl/ke-2200-40.html Odpowiedz Link Zgłoś
ewelcia01 Re: prezent dla chłopaka 13.11.12, 11:28 Przejrzałam tak z grubsza wątek bo sama szukam prezentu dla chłopaka. Pierwsze co wpadło mi do głowy coś do ubrania, jakaś koszula, bluza lub coś w tym stylu. Ale w sumie nie jestem do końca pewna czy będzie coś dobrze leżało, pasowało itd. A potem bawienie się w oddawanie, wymienianie, średnio mi się widzi. Potem wpadł mi do głowy pomysł z portfelem. Co myślicie? Swój ma jakiś tam byle jaki, więc może by mu się spodobał. Tylko czy to nie taki banalny pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raster Re: prezent dla chłopaka IP: *.internetia.net.pl 13.11.12, 19:46 scyzoryk, szwajcarski koniecznie. taki jak ten: www.militaria.pl/victorinox/scyzoryk_victorinox_handyman_p585.xml bądź tańszy jeżeli Cię nie stać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raster Re: prezent dla chłopaka IP: *.internetia.net.pl 13.11.12, 19:48 a jak nie scyzoryk to może multitool, tego każdemu w skrzynce brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelcia01 Re: prezent dla chłopaka 15.11.12, 15:29 multitool, a co to jest?? scyzoryk raczej nie bo do czego mu? ma jakieś dwa w swojej skrzyneczce z narzędziami i i tak jakoś nie widziałam za bardzo żeby używał. wolałabym pozostać przy portfelu chyba. no chyba że ktoś jeszcze ma jakiś pomysł lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
o.l.a32 Re: prezent dla chłopaka 15.11.12, 16:47 Moim zdaniem ten pomysł z portfelem jest całkiem ok. Jeśli wiesz, że będzie się z tego cieszył to czemu nie. Tylko kup coś w jego guście, tak żeby chciał go nosić, jakiś porządny. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelcia01 Re: prezent dla chłopaka 16.11.12, 11:26 Nie no myślałam o jakimś porządnym skórzanym, coś w tym stylu allegro.pl/elegancki-portfel-pierre-cardin-p507-328-c-braz-i2780284860.html myślicie że mu się spodoba? Tylko nie wiem czy lepiej brązowy brać czy klasyczny czarny..? Odpowiedz Link Zgłoś
zmywaczun Re: prezent dla chłopaka 05.02.13, 13:15 No a może coś takiego? allegro.pl/listing/user.php?us_id=4951880 mi się podoba i zamówiłam mojemu pod choinkę, szybko przyszło i ładnie wykonany jest ten album Odpowiedz Link Zgłoś
tommason Re: prezent dla chłopaka 07.02.13, 07:39 anastazzjaa napisała: > Mi właśnie w oko rzucił się fajny pomysł na ciekawy o oryginalny pomysł: spinki do koszuli w kształcie talii kart do gry, świetnie wyglądają: allegro.pl/eleganckie-spinki-w-super-cenie-karty-i2983212824.html może ktoś zna jakiegoś "hazardzistę" ;-) w końcu jakiś kreatywny pomysł na prezent! Sam bym chciał takie spinki! Więc chyba sam je sobie zamówię ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
trusiunia Re: prezent dla chłopaka 15.02.13, 11:06 Wydaje mi się, że najbardziej praktycznym prezentem dla chłopaka jest zegarek. Możesz zawsze wybrać ciekawy sportowy wzór. Znam stronę, która ma bardzo duży wybór jeśli chodzi o markę i mechanizm działania, zobacz sama . Mam nadzieję, że Ci pomogłam. Odpowiedz Link Zgłoś
mmarku Re: prezent dla chłopaka 02.03.13, 22:25 Dam znać we wątku jak będę miał chwile.Hmm, jak będę mógł pomóc to wrócę do tego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
little-body Re: prezent dla chłopaka 04.03.13, 13:17 ja polecam vouchery prezentowe na www.centrum-prezentow.pl każdy znajdzie prezent na każdą okazję i dla kazdego, czy to masaż, czy jazda na quadach, czy wyjazd na tydzień - polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julenka Re: prezent dla chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.13, 18:13 ja często sprawiam mojemu narzeczonemu niespodzianki zupełnie bez okazji. Kupuję vouchery do restauracji, na masaż czy bilety do teatru na Gruperze i potem razem w taki sposób spędzamy czas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kazik143 Re: prezent dla chłopaka 05.03.13, 22:41 Zbliżają się imieniny mojego brata, który nie rozstaje się ze swoim Smartfonem. Postanowiłem kupić mu na gruperze fajny długopis touch pen w super niskiej cenie z wygrawerowanym imieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
irmin30 Re: prezent dla chłopaka 05.03.13, 22:58 Na cokolwiek się nie zdecydujesz polecam dodać do tego fajowy tort- np w kształcie czegoś co chłopak/facet lubi...będzie miło zaskoczony :) Ja korzystałam i sprawdziłam na sobie i mężu :) Camargo,robią tam prawdziwe cuda tortowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzenka79ckck Re: prezent dla chłopaka IP: *.play-internet.pl 09.03.13, 18:36 Super słodki! :) allegro.pl/gadajacy-chomik-powtarza-wszystko-co-powiesz-hit-i3089301900.html Odpowiedz Link Zgłoś
ronin113 Re: prezent dla chłopaka 14.03.13, 16:59 heloł! lubię prezenty, a jakże. dzięki mojej pięknej, w ostatni dzień chłopaka dostałem coś takiego., z bardzo osobistym tekstem :P nie wiem czy to stamtąd Generalnie robiąc prezent facetowi warto zadbać, by był w miarę funkcjonalny... chyba. kiedyś dostałem koszulkę z wycięciem na sutki, no śmiechu trochę było, ale poszła na szmaty, no bo ile mozna Odpowiedz Link Zgłoś
kwatkiewska Re: prezent dla chłopaka 14.03.13, 21:46 Myślę że raczej wolą dostawać coś co "upiekni" ich kochanie autko:P Odpowiedz Link Zgłoś
ronin113 Re: prezent dla chłopaka 15.03.13, 09:12 to oczywiście zależy. auto jest często fiksacją faceta, ale czasami jest ona skierowana na inne rzeczy. ja ubóstwiam granie na konsolach i palenie, natomiast samochód to tylko wożący mój tyłek przedmiot ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bianca_j Re: prezent dla chłopaka 19.03.13, 05:01 zegarek to zawsze dobry prezent, ale czym się interesuje? np mój mężczyzna miał ostatnio urodziny a że kocha bonda to dostał wszystkie części w eleganckim wydaniu Odpowiedz Link Zgłoś