effciaster Re: Prezent dla mężą 02.05.16, 15:18 Przejrzyj sobie toys4boys - prezenty dla faceta to ich specjalność. Ja kupiłam swojemu ostatnio sportową kamerkę ale to nie jedyny prezent jaki mu tam zamówiłam. Był też przenośny projektor na smartphona, budzik, który naprawdę budzi, fajna pościel i kosmiczna karafka do wina. Generalnie zaopatruję sie tam przy każdej prezentowej okazji:) Odpowiedz Link Zgłoś
effciaster Re: Prezent dla mężą 02.05.16, 15:19 Przejrzyj sobie www.toys4boys.pl - prezenty dla faceta to ich specjalność. Ja kupiłam swojemu ostatnio sportową kamerkę ale to nie jedyny prezent jaki mu tam zamówiłam. Był też przenośny projektor na smartphona, budzik, który naprawdę budzi, fajna pościel i kosmiczna karafka do wina. Generalnie zaopatruję sie tam przy każdej prezentowej okazji:) Odpowiedz Link Zgłoś
bobrowska22 Re: Prezent dla mężą 06.05.16, 13:50 Ja kupiłam znajomym szklaną karafkę do whisky. Poszukaj w sklepach internetowych, bo ceny są zwykle niższe, a taki prezent na pewno się przyda. Zamawiałam z madley.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bobrowska22 Re: Prezent dla mężą 06.05.16, 13:52 Ja kupiłam znajomym szklaną karafkę do whisky. Poszukaj w sklepach internetowych, bo ceny są zwykle niskie, a taki prezent na pewno się przyda. Zamawiałam z madley.pl Odpowiedz Link Zgłoś
markoo987 Re: Prezent dla mężą 10.11.16, 13:00 A czym interesuje się Twój mąż? Bo to moim zdaniem kluczowa kwestia i warto trafić w jego gust, jeżeli elektroniką i gadżetami to zerknij na RC-motion.pl gdzie na pewno znajdziesz coś ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
madzi17 Re: Prezent dla mężą 14.11.16, 11:54 Ja ostatnio dałam na urodziny etui. Sama je uwielbiam. Fajny prezent dla dzieci i męża: etui-gsm.pl/ Kupiłam i dostałam 4 gadżety promocyjne folię na telefon, rysik, zatyczkę owocową i opaskę. Można tanio znaleźć jakieś fajne wzory. Zabawne i wzbudzają śmieszne emocje :P Jak kupi się dwa to można dostać dodatkowo słuchawki :) Ja kupuję na te święta dla rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
malamauupka Re: Prezent dla mężą 18.11.16, 14:32 ja kupiłam kultowy sweter z gruszką z filmu chłopaki nie płaczą, długo go szukałam i w końcu trafiłam na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
sachevite Re: Prezent dla mężą 04.01.17, 13:15 Ja z mężem mam zawsze największy problem - ale w tym roku zaszalałam i kupiłam mu coś takiego feshionista.pl/globobar-p-5586.html Kurcze nie spodziewałam się aż takiego entuzjazmu - normalnie cieszył się jak dziecko :) Odpowiedz Link Zgłoś
zawada.paulinka Re: Prezent dla mężą 26.04.17, 14:58 Ja mam niedługo z moim chłopakiem rocznicę.... I chyba mu po prostu kupię fajną bieliznę, do tego jakieś wino.... Ostatnio dla siebie zamawiałam koszulkę z firmy Rossli no i byłam super zadowolona, bardzo fajna jakość materiału i mega wygodna. A widziałam, że mają też bardzo ładne wzory bielizny dla facetów (chociaż może tak tylko wygląda na modelu, który jest baaardzo fajny :D ) Więc myślę tak: że fajna bielizna, świeczki, wino i taki miły wieczór urządzę, myślę, że mu się spodoba :D Odpowiedz Link Zgłoś
milczaka Re: Prezent dla mężą 13.05.17, 02:57 Ja swojemu kupiłam drona w teletorium, bardzo się ucieszył z tego prezentu :) Odpowiedz Link Zgłoś
eifa Re: Prezent dla mężą 26.02.18, 20:28 Co do Teletorium to mają tam bardzo fajne kamerki sportowe, według mnie też ciekawy pomysł na prezent. Odpowiedz Link Zgłoś
rokitta Re: Prezent dla mężą 25.03.18, 21:47 Kamera sportowa to może być dość interesujący prezent, na wyjazdach świetnie się sprawdza. A w teletorium mają kilka fajnych modeli. Odpowiedz Link Zgłoś
krania123 Re: Prezent dla mężą 20.07.17, 10:46 Bez wątpienia mężczyzna z zegarkiem na dłoni, który jest z dobrej firmy czuje się atrakcyjnej tak, jak kobieta z biżuterią. By wybrać idealny, możemy przejrzeć zegarki szwajcarskie męskie.(lckhalastra.pl/zegarek-dla-naszego-mezczyzy/) pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_st5 Re: Prezent dla mężą 09.11.17, 22:00 Ja mężowi kupiłam pasek recenogi.pl/pl/p/Pasek-elastyczny-granatowo-czerwony-jodelka/212 i do tego dobrałam krawat recenogi.pl/pl/p/Krawat-knit-granatowy-w-bialo-czerwone-pasy/228 Odpowiedz Link Zgłoś
ekspert.adam Re: Prezent dla mężą 29.11.17, 19:24 Faceci nie są wcale tacy skomplikowani, dlatego jeśli któraś z Was kupi mu jakieś urządzenie to będzie on najszczęśliwszy na świecie :) Polecam sklep Ferguson - sklep.ferguson.pl/pl/c/Inteligentny-dom/74 Znajdziecie tam kilka fajnych urządzeń na prezent dla męża, jak i urządzeń typu smart home :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaja267 Re: Prezent dla mężą 23.10.18, 18:08 kosz prezentowy moze byc ciekawym pomysłem :) sama zamawiam dosc czesto i jeszcze sie nie zawiodlam Odpowiedz Link Zgłoś
renatasz1993 Re: Prezent dla mężą 15.12.17, 09:26 ja w tamtym roku postawiłam za to na oryginalność czyli voucher na rycerski trening personalny z reprezentantem kadry Polski. Chlopak sie nameczyl fizycznie, ale powiedzial ze bylo warto :))) cdsw.pl/prezent/ Odpowiedz Link Zgłoś
nika9191 Re: Prezent dla mężą 29.12.17, 20:22 Fajnym pomysłem jest metalowy regał na opony do garażu :) Np ze strony metalsistem-cbtc.pl/regaly-na-opony/ Na pewno się ucieszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
maxiqueen Re: Prezent dla mężą 07.01.18, 12:54 A wyjście na strzelnicę? Przykładowo u nas w pracy wykupili nam wyjście na wrocławską strzelnicę Progun i było świetnie. Powinien być zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
ewawojas Re: Prezent dla mężą 20.01.18, 18:16 Dla męża może dron? Mój dostał na święta i był zachwycony :) Zobacz tutaj rcmplanet.eu/ może znajdziesz coś ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
presentoria Re: Prezent dla mężą 16.02.18, 16:10 Polecam - ciekawe prezenty stworzone przez lokalnych twórców z różnych rejonów Polski- gdzie Twój mąż lubi przebywać w wolnym czasie??? I już masz super prezent. Zapraszam www.presentoria.pl www.facebook.com/presentoria/videos/1572965019454601/ Odpowiedz Link Zgłoś
ola_z_printu Re: Prezent dla mężą 25.07.18, 11:24 A może mąż ucieszy się z fotoksiażki z Waszymi wspólnymi zdjęciami ? Oprócz zdjęć, możesz wypełnić ją romantycznymi cytatami :) Jeśli podoba Ci się mój pomysł, zapraszam na Printu printu.pl/fotoksiazka/szablony/prezent-dla-meza :) Odpowiedz Link Zgłoś
galleon55 Re: Prezent dla mężą 31.07.18, 22:55 Zakładając, że Twój mąż lubi jeździć samochodem jak wiekszość facetów to może warto by pomyśleć nad jakimś bardziej wypasionym wideorejestratorem? Ja kiedyś dostałem Xblitz P500 i jestem mega zadowolony. Super jakość obrazu, bardzo jasny obiektyw no i ma tryb parkingowy dzieki czemu moge spokojnie robic zakupy nawet jak na parkingu dzieje sie wyprzedażowy armagedon. Bardzo przydaje sie w samochodze :) i schludnie wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
izalik Re: Prezent dla mężą 04.09.18, 10:01 alkomat :) u nas to hicior wśród prezentów dla facetów, mój ma alkohita x50, fajny, nieduży alkomat, łatwo się uzywa, można wrzucić do kieszeni i bo jest naprawdę mały i nie rzuca sę w oczy a potem w kilka sekund masz wynik Odpowiedz Link Zgłoś
steamkonto901214 Re: Prezent dla mężą 29.11.18, 09:07 Witam ja kupiłam swojemu mężowi fajne pióro z Parkera z tej strony i-write.eu polecam fajny wybór, a jeszcze za darmo dają grawer!! Odpowiedz Link Zgłoś
virginiased Re: Prezent dla mężą 08.02.19, 12:01 Widzę, że wątek cały czas żywy, dlatego podrzucę prosty pomysł - coś związanego z hobby. Z pewnością wiesz, zcym interesuje się twój mąż, więc postaw na coś co jest z tym związane. Ewentualnie możesz coś oryginalnego, jakąś koszulkę ręcznie zrobioną, ze śmiesznym napisem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
akson21 Re: Prezent dla mężą 28.04.19, 18:32 Kupuj, Sprzedawaj, Zarabiaj. Sprawdź możliwości na fenix-jewellery.pl/ Biżuteria srebrna próby 925; Profesjonalne kosmetyki; Wody perfumowane oraz perfumy. Kupuj dla siebie z 24% rabatem i/lub sprzedawaj i zarabiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
fernandoantonio Re: Prezent dla mężą 08.04.21, 12:00 Drogie Panie, za dużo kombinowania. Jak jest pasjonatem motoryzacji to lepszego prezentu nie znajdziecie - premo.pl/pl/p/Zestaw-kosmetykow-samochodowych-1/137 :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka123 Re: Prezent dla mężą 14.07.21, 17:07 www.spokogadzety.cupsell.pl Na tej stronie zamówiłam komplet koszulek dla męża z różnym napisami i oryginalnymi nadrukami. Mąż był bardzo zadowolony i przebiera we wzorach :D Niektóre były bardziej śmieszne, niektóre poważniejsze ale jakość super. :) Koszulka moim zdaniem zawsze się sprawdza wśród facetów. Odpowiedz Link Zgłoś