Dodaj do ulubionych

Prezent na walentynki dla dziewczyny?

• tototko waletynki 06.02.15, 12:23
      Na Walentynki marzy mi się elegancka haleczka, upatrzyłam sobie model Miłosna haleczka ze sklep-intymny .pl ale nie wiem czy mój ukochany wpadnie na taki pomysł :)
    • sikalafo0 Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? 06.02.15, 22:30
      Ja postawilem na meksykanski styl. Moja dziewczyna lubi motyw meksykanskiej czaszki wiec za male pieniadze znalalsem cos takiego: sikalafo(kropka)cupsell(kropka)pl i kupiłem kubek oraz poduszke. Teraz jeszcze rezerwacja w meksykanskiej knajpie i wszystko gotowe :) Polecam wszystkim taki wieczorek klimatyczny ! :)
    • danjelsebastjan Czułe słówka 11.02.15, 22:33
      Mi się spodobał pomysł na słownik czułych słówek. Świetny do korzystania razem :D

Więcej o nim tutaj: bearinterpreter.wordpress.com/2015/02/11/idealny-prezent-na-walentynki-slownik-czulych-slowek-pwn/
    • alutek55 Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? 24.01.17, 18:34
      Jakieś czekoladki i coś oryginalnego do ubrania ;) Ja tak zrobiłem, zamówiłem sukienkę z tego sklepu: soitalian.pl i czekoladki na zamówienie i mam nadzieje, że będzie zachwycona. Dziewczyny uwielbiają słodycze, ciuchy, więc myślę, że lepiej trafić nie można :D
      • jarzebinka007 Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? 25.01.17, 12:46
        alutek55 napisał(a):

> Jakieś czekoladki i coś oryginalnego do ubrania ;) Ja tak zrobiłem, zamówiłem sukienkę z tego sklepu: soitalian.pl i czekoladki na zamówienie i mam nadzieje, że będzie zachwycona. Dziewczyny uwielbiają słodycze, ciuchy, więc myślę, że lepiej trafić nie można :D

No ciuch zawsze się każdej kobiecie przyda ;D Ja bym polecała na walentynkowy prezent koszulkę w stylu 'couple look' dla dwojga ew. pojedynczy tshirt dla ukochanej z serduszkiem, muffinką, jakimś miłosnym motywem, coś jak takiekoszulki na zamówienie.
    • jarzebinka007 Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? 25.01.17, 13:20
      Może kup dwie koszulki tworzące całość w stylu couple look, coś jak tutaj koszulkowo.com/kategoria/milosc
    • maciejko882 Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? 01.02.17, 15:14
      ja kupiłem rok temu mojej kobiecie bilety na lot do Mediolanu na weekend - to było jej marzenie, a trafiłem na tanie bilety (wiedziałem, że w marcu będę mieć przypływ gotówki ze zwrotu PITu, ale nie miałem kasy fizycznie, więc pożyczyłem, w kredytach-chwilówkach znalazłem jakąś ciekawą ofertę), to były najlepiej wydane pieniądze życia jak dotąd! święcące się ze szczęścia oczy mojej ukochanej wynagrodziły mi wszystko!
      • dam_karb Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? 06.02.17, 20:37
        Taki wyjazd to bardzo dobry pomysł. Ja planuję zabrać swoją narzeczoną do Szczyrku w weekend po walentynkach. 14 zabiorę ja na kolacje i dam jej prezent. Chcę jej kupić cos z bizuterii bo wiem, że lubi naszyjniki. Waham się między takim srebrnym www.bizutik.pl/naszyjniki/naszyjnik-z-duzym-serduszkiem a złotym z cyrkoniami yes.pl/51570-unique-pozlacany-naszyjnik-ab-s-000-zlo-anct013
    • kajakamaja Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? 31.01.18, 16:39
      Hejo ;) A może bon podarunkowy na masaż ... profesjonalne ręce, relaks odprężenie zawsze się przyda ;) Można zerknąć na Olimpia Day SPA mają świetną ofertę www.olimpiadayspa.pl Pozdrawiam :)
    • allababa Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? 31.01.18, 22:17
      Ja osobiście kupuję co roku jakiś kubek :) Zawsze się sprawdza :D w tym roku celuję w jeden z tych :D allegro.pl/prezent-na-walentynki-kubek-serce-pudelko-i7157026130.html
    • ludwik213 Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? 02.02.18, 22:07
      Tutaj masz kilka pomyslów na prezent www.realshopaholic.pl/2017/02/5-pomysow-na-idealny-prezent-dla-niej.html

pisala to laska to chyab wie najlepiej
    • martuskaa966 Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? 05.02.18, 12:09
      Myślę, że kobieta najbardziej ucieszyła by się z jakiegoś wspólnego romantycznego wyjazdu np. nad morze.Z własnego doświadczenia mogę polecić wspaniały Hotel Lubicz w Ustce: hotel-lubicz.pl. Mój ukochany zabrał mnie tam rok temu w Walentynki i było cudownie! Pierwszy raz byłam w spa i zrobiło na mnie ogromne wrażenie. Sam hotel jest bardzo komfortowy, czysty i elegancki.
    • michalek077 Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? 13.02.18, 08:38
      Ja proponuję szczoteczkę do twarzy i ciała Beauty Brush . Teraz jak patrzyłem najtaniej jest na stronie spontex24.pl bo w Rossmanie jest dużo droższa. Żona była bardzo zadowolona z tego prezentu dwa lata temu.
    • eifa Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? 26.02.18, 21:00
      Ja dostałam od chłopaka fajną książkę i kosmetyki, ja jemu kupiłam słuchawki gamingowe w Teletorium :)
      • rokitta Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? 25.03.18, 22:13
        Mój brat ma stamtąd słuchawki i jest z nich bardzo zadowolony :D
    • ola_z_printu Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? 25.07.18, 11:19
      Fajnym prezent na walentynki jest fotoksiążka. Może byś śmieszna, romantyczna, wzruszająca... Wszystko zależy od tego, jak ją zaprojektujesz. Jeśli podoba Ci się mój pomysł, zapraszam do Printu printu.pl/fotoksiazka/ mamy specjalne szablony na tą okazję :)
    • andrzejski01 Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? 14.01.20, 08:55
      Ja w zeszłym roku podarowałem mojej kobiecie pięknie wydaną książeczkę zatytułowaną "Jak słodka jest miłość". Co ciekawe, tekst tej książeczki powstał na kanwie starożytnej miłosnej księgi Pieśni nad Pieśniami napisanej w IV wieku p.n.e, której autorem był sam król Salomon.

Nie chciałem iść w prostotę materializmu, gdyż bardziej zależało mi na romantycznym przekazie - tekst książeczki jest wypełniony wyrażaniem uczucia miłości, namiętności, tęsknoty i wierności.
      Kobiety to doceniają. Moja doceniła to bardzo :)

Taka książeczka może być też dodatkiem do innego prezentu.

I taka ciekawostka - niejaki austriacki pisarz, Robert Musil, stwierdził, że nie ma nic piękniejszego od "Pieśni nad Pieśniami". I zapewne na przestrzeni wieków niejeden skryba wyrażał podobny podziw dla tej księgi.
      • kristina78787878 Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? 03.02.20, 11:42
        razem z moim facetem wyjeżdżamy w góry na walentynki do www.hotelodys.pl/walentynki-2020
        włoski wieczór nad jeziorem, byliśmy tam w czerwcu i zapamiętałam ten wyjazd na długo, polecam
    • kasiapierzyna Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? 22.01.20, 20:37
      Ja bym postawiła na coś bardziej praktycznego! Bo te prezenty są urocze, ale na drugi dzień już bezużyteczne. Może jakieś kosmetyki? Ja dostałam zestaw olejków od Pat and Rub i muszę powiedzieć, że te zapachy działają tak na zapachy że wooooah :)
    • igigipop Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? 23.01.21, 20:30
      Ja bym dała fajny giftbox, ostatnio kupowałam stąd: giftybox.pl/pl/c/Zestaw-na-walentynki-dla-NIEJ/41
    • superwomen9007 Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? 13.03.21, 12:26
      Ja chciałbym dostać PLEXI SZKŁO AKRYLOWE Z WASZYM ZDJĘCIEM I ZAKODOWANA WIADOMOŚCIĄ, CYTATEM, ŻYCZENIAMI W KODZIE QR. 😁☺️Tekst linku
    • oreo91 Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? 20.01.22, 08:07
      Może po prostu perfum: edp24.pl/ szczególnie Pantera wydaje się ciekawym zapachem. tak klasyk
    • respektuj11 Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? 05.02.22, 19:17
      zawsze strona Kami_slodkieprezenty na fecbook świetne ceny można wszystko robić pod siebie i swój gust
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka