wszystkonaraty Re: 10 rocznica ślubu? 16.12.11, 20:11 Może wróccie w to miejsce, gdzie byliscie na miesiacu miodowym, zrobcie sobie podobne zdjecia. Widzialam na fejsie, takie fotki jak ludzie robia sobie niemal identyczne zdjecia tylko, ze wiele lat pozniej. Wyglada to rozczulajaco. Przytulcie sie jak na fotografii slubnej, zrobcie fotki w tych samych miejscach. Moze fundnijcie sobie sesje fotograficzna niczym celebryci. Jest kilka naprawde fajnych rzeczy, ktore mozna zrobic. Moze obiad w restauracji dla Was i Waszych Rodziców. Moze romantyczna podroz, cos szczegolnego. Powodzenia na dalsze lata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markizasklep.eu Re: 10 rocznica ślubu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.12, 17:06 Myślę, że jakiś drobny upominek też by się przydał. Może zegar z dedykacją? Markizasklep.eu ma wiele pomysłów na prezent więc zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
crystalcityonline Re: 10 rocznica ślubu? 08.03.12, 11:10 Na rocznicę ślubu proponuję, zdjęcie Młodej Pary wygrawerowane w krysztale, z pewnością przypomni ten ważny dzień, od którego minęło 10 lat :) zobacz zdjęcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pruszka Re: 10 rocznica ślubu? IP: *.96.244.35.tvksmp.pl 13.03.12, 14:20 Moim zdaniem przy takich okazjach warto pomyśleć o czymś godnym zapamiętania. Takich pomysłów można mieć wiele. Przykłady? Choćby to - prezentmarzen.pl/prezent_show/awionetka172 Polecam wszystko co niestandardowe. Takie prezenty na pewno pozostaną w pamięci ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rabunia89 Re: 10 rocznica ślubu? 15.03.12, 10:41 Ale skąd pewność, że taki prezent na pewno będzie się podobał? Niektórzy boją się latania... No i mogą oczekiwać ze względu na brak kasy czegoś na wyposażenie domu. Nie sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pruszka Re: 10 rocznica ślubu? IP: *.96.244.35.tvksmp.pl 15.03.12, 14:23 Akurat ja swoich rodziców znałam ;-) a raczej znam ;-) A kto powiedział, że musi to być awionetka? Równie dobrze może to być kurs tańca, nurkowanie, jazda samochodem - coś co będzie odpowiadało. Przecież znamy swoich bliskich ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rabunia89 Re: 10 rocznica ślubu? 19.03.12, 15:44 A możesz mi powiedzieć co Twoi rodzice dostali na rocznicę ślubu? Bardzo mnie to ciekawi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pruszka Re: 10 rocznica ślubu? IP: *.96.244.35.tvksmp.pl 20.03.12, 14:18 Moi mają rocznicę okrągłą za rok, ale uwierz mi, że na pewno dostaną coś, co zapamiętają lata. Jestem zdania, że lepiej rzadziej dawać te prezenty, aby tylko były konkretne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: 10 rocznica ślubu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.12, 15:34 na stronce www .takapaka. pl/tag/62/prezent_na_rocznice_slubu są fajne propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: 10 rocznica ślubu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.12, 15:36 Na stronie www .takapaka .pl/tag/62/prezent_na_rocznice_slubu sa spoko pomysły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakochana87 Re: 10 rocznica ślubu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.12, 13:19 Zrobić sobie podróż w czasie do pierwsze spotkania, pierwszego pocałunku, pierwszego razu :) Mi facet na rocznicę sprezentował coś takiego: 4gift.pl/mapa-milosci.html i było po prostu bajecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: 10 rocznica ślubu? IP: *.ghnet.pl 04.09.12, 15:40 Zobacz na www.dyplompapieski.pl, ja zamówiłam do moich rodziców na srebrny jubileusz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: 10 rocznica ślubu? IP: *.e-gco.pl 13.09.12, 09:44 Co byście powiedziały na taki zegarek: www.otozegarki.pl/3,9654-zegarek_casio_bem_506l_7avef_beside.html na 10 rocznicę ślubu? Długo myślałam, co tu można kupić, aż wpadłam na ten pomysł. Ja zapewne dostanę jakąś biżuterię, tak myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: 10 rocznica ślubu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.13, 00:09 Ja właśnie teraz będę miała 10 rocznicę ślubu.Również kupiłam mężowi zegarek z tyłu proponuję grawer na pamiątkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meginia Re: 10 rocznica ślubu? IP: *.centertel.pl 25.02.14, 01:18 Ale to prezent tylko dla jednej osoby, a ja jestem zdania, że jak mamy wspólnie obchodzić rocznicę ślubu, to najlepiej dostać wspólny prezent. Ostatnio na swoją trzydziestą rocznicę ślubu dostaliśmy od dzieci składkowy prezent: Lot widokowy nad Wisłą dla dwojga osób, z superprezenty.pl Prezent był cudowny. Odpowiedz Link Zgłoś
michalinka72 Re: 10 rocznica ślubu? 22.03.14, 18:52 mnie mąż na 15 rocznicę ślubu zaskoczył najmilszą niespodzianką, jaką mogłam sobie wyobrazić. odebrał mnie z pracy, zasłonił oczy chustką i zawiózł do kawiarni. okazało się, że wynajął dla nas całą kawiarnię, z obsługą i zespół Flourytale, który przygrywał w tle nasze ulubione utwory w tak pięknych aranżacjach, że nie wiedziałam na czym się skupić - jedzeniu, rozmawianiu czy słuchaniu. było cudownie! i jestem zdania, że niespodzianki to najlepsze prezenty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anika Re: 10 rocznica ślubu? IP: *.internetunion.pl 21.03.13, 18:06 Proponuje coś trwałego, co zawsze będzie przypominać o wspólnie spędzonych chwilach. Pamięć jest ulotna więc można ją "utrwalić" za pomocą obrazu-witraża czy szklanego świecznika. Dziewczyny wykonują fantastyczne rzeczy ze szkła witrażowego, projektują na zamówienie np. witraż z jakąś wyjątkową scenką, wspólnym wyjazdem itp. Taki szklany obraz, to unikalny, indywidualny prezent. Dodatkowo mają bardzo współczesne podejście do tematu i od lat parają się witrażownictwem (super jakość wykonania). Sama tam kupiłam prezent dla mojego szefa, do dziś stoi na jego biurku i każdy kontrahent zwraca na niego uwagę, a szef rośnie :) Wystawiają też swoje prace na Allegro - Biannart Blog Biannart Odpowiedz Link Zgłoś
o-naa Re: 10 rocznica ślubu? 06.04.13, 11:05 allegro.pl/show_item.php?item=3119518645 Idealna torba pod każdym względem. Czy do miasta, czy na spacer, zawsze się sprawdza bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JuweJuwe Re: 10 rocznica ślubu? IP: *.centertel.pl 01.05.13, 09:06 Moja przyjaciolka miala nie dawno swoja 8-sma rocznice slubu i postanowili nigdzie si enie paltec, wygonic dzieci i zostali sami w domu :) Pochwalila sie co kupi na te okazje sobie!! www.e-lady.pl/kategoria/11/gorsety Uwazam, ze swietny pomysl na rocznice :))) No i kupila jeszcze mezowi zestaw ciekawych win ambasadorwin.pl/do/cat/zestawy/Zestawy Podibaja mi sie takie pomysly "bez przesady" :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiola32565 Re: 10 rocznica ślubu? 23.02.14, 10:55 Witam! Mam do sprzedania ręcznie robione kolczyki. Są nowe, wykonane z różnego rodzaju tworzyw. Posiadają antyalergiczne bigle (część wkładana do dziurki w uchu) oraz silikonowe zatyczki uniemożliwiające wypadnięcie kolczyka z ucha. Każda para jest wyjątkowa, nie ma dwóch identycznych par kolczyków. Kolczyki świetnie nadają się na prezent, jak również dla własnego codziennego użytku. Cena wysyłki zgodnie z cennikiem pocztowym, bez dodatkowych kosztów! Zapraszam do oglądania i kupna! Serdecznie zapraszam do obejrzenia i zakupu mojej ręcznie robionej kolekcji kolczyków tablica.pl/oferta/recznie-robione-kolczyki-CID87-ID54dkz. html tablica.pl/oferta/wiszace-kolczyki-CID87-ID54j39.html Proszę o opinie, czy się podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
waldek477 Re: 10 rocznica ślubu? 01.03.14, 22:14 Proponuję taki komplet kryształowy: edomex.pl/produkt/bohemia-quadro-crystalite-kpl-karafka-6-szklanekPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
waldek477 Re: 10 rocznica ślubu? 01.03.14, 22:16 Proponuję taki komplet kryształowy: edomex.pl/produkt/bohemia-quadro-crystalite-kpl-karafka-6-szklanek Odpowiedz Link Zgłoś
anna6442 Re: 10 rocznica ślubu? 28.03.14, 09:29 No jakieś wyjście będzie idealne :) później jakaś kolacja w restauracji i wieczór na pewno będzie udany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anecia prezent na rocznicę IP: *.toya.net.pl 02.07.14, 15:51 Ja swoim rodzicom na 25 rocznicę zamówiłam na stronie www.gazetomania.pl/prezent-na-rocznice-slubu.action#opening artykuł w gazecie oprawiony w drewniana ramę. Oboje byli nieco zaskoczeni, że ich zdjęcie znalazło się na pierwszej stronie :P zadowolona byłam z tego prezentu bo chciałam żeby to było coś takiego innego i miało stanowić pamiątkę. Odpowiedz Link Zgłoś
vkmaxx Re: 10 rocznica ślubu? 02.07.14, 23:47 Polecam kubek z przymrożeniem oka, w sam raz na rocznicę. www.rudefood.pl/kubki/613-bitchbastard-kubek-dla-niej-i-dla-niego.html Odpowiedz Link Zgłoś
jandzak Re: 10 rocznica ślubu? 07.07.14, 13:30 Myślę, że teatr to dobry pomysł. Ważne tylko jaki sztuki lubią Ci których zamierzasz obdarować tym prezentem. Odpowiedz Link Zgłoś
siffasa Re: 10 rocznica ślubu? 31.07.14, 16:07 Z pewnością foto książka. Na stronie manetbook.pl/ można znaleźć bardzo dobrą ofertę. Ja złożyłem zamówienie kilka miesięcy, i otrzymałem gotowy foto album już po tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
crazyfocia Re: 10 rocznica ślubu? 22.08.14, 14:34 A może impreza z fotobudką? Co prawda teraz fotobudki są modne na weselach ale za Waszych czasów ich nie było więc można nadrobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
olipoli2407 Re: 10 rocznica ślubu? 24.09.14, 16:10 myślę, że takie wyjście do teatru czy kina a może uroczysta kolacja to świetny pomysł ja od siebie mogę dodać,ze super sprawdzają się też inne drobne upominki dodawane do takiego prezentu głównego. Wykonuję osobiście karty okolicznościowe pod specjalne zamówienie dla klienta np. w kolorystyce, tematyce takiej jak życzy sobie klient do tego od jakiegoś czasu tworzę też (z okazji ślubów, rocznic itp. )drewniane wieszaki ubraniowe metoda vinatge lub schabby z imionami nowożeńców lub jubilatów z datą np. ślubu czy rocznicy dodatkowo ozdobione i ślicznie zapakowane:-) sprawdza się to świetnie np. zamiast przysłowiowego kwiatka pod kościołem;-) w razie czego zapraszam zdjęcia mogę podesłać na maila Odpowiedz Link Zgłoś
kier52 Re: 10 rocznica ślubu? 27.10.14, 12:47 Nam córka na 20 rocznicę ślubu wykupiła pobyt w pensjonacie malwa www.pensjonat-malwa.pl/ w Świeradowie - to są góry, Karkonosze. To był moim zdaniem najlepszy i najbardziej trafiony prezent dla nas. Zaraz po przyjeździe właściciele zaprosili nas na specjalnie przygotowaną dla nad kolację z naszymi ulubionymi daniami. Potem był spacer po górach. Na drugi dzień pozwiedzaliśmy trochę z żoną okoliczne miejscowości, a na wieczór było wielkie ognisko. Odpowiedz Link Zgłoś
kier52 Re: 10 rocznica ślubu? 27.10.14, 12:52 Nam na 20 rocznicę ślubu córka wykupiła pobyt w pensjonacie malwa www.pensjonat-malwa.pl/ w Świeradowie - góry, Karkonosze. To był moim zdaniem najlepszy i najbardziej trafiony prezent. Zaraz po przyjeździe właściciele zaprosili nas na specjalnie przygotowaną dla nas z tej okazji kolację z naszymi ulubionymi daniami, potem był spacer po górach. Na drugi dzień wybraliśmy się pozwiedzać okoliczne miejscowości, a na wieczór odbyło się ognisko. Jeszcze raz z chęcią tam pojadę. Myślimy z żoną nad wyjazdem sylwestrowym. Odpowiedz Link Zgłoś
kat.palik-blaszczyk Re: 10 rocznica ślubu? 05.02.15, 23:19 Niedlugo walentynki. Ja zamowilam mezowi prezent na www.pudelko69.pl i pewnie ja tez na tym skorzystam:) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_queen1 Re: 10 rocznica ślubu? 13.02.15, 14:20 10 rocznica ślubu. Hmm na pewno coś z czego oboje będą mieli frajdę. Może jakiś wyjazd ? :] Odpowiedz Link Zgłoś
nasturcja.r Re: 10 rocznica ślubu? 16.03.15, 11:46 A na 7 już rocznicę co byście polecali dla niego ? Mamy po 28 lat ? Dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
kreatywne_slowa Re: 10 rocznica ślubu? 11.04.15, 19:24 Ja chętnie napiszę dla Ciebie tekst pamiątkowej rymowanki, np. jako dodatek do jakiegoś praktycznego prezentu :-) Tekst jedyny i niepowtarzalny, specjalnie o Nim, o Was, wg Twojego zamówienia. Przykłady i więcej na temat mojej propozycji www.facebook.com/RymowanieNaZadanie Zapraszam, chętnie się przydam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
asiakorcz Re: 10 rocznica ślubu? 11.04.15, 22:53 zalezy jakie masz ograniczenia finansowe... ja swojemu męzowi (30 lat) sprawiłam taki prezent... motoprezent.pl/produkt-66-lamborghini_gallardo__1_okrazenie.html Ucieszony był co niemiara... ale on fascynuje się samochodami, więc to prezent dla takich jak on :))) Odpowiedz Link Zgłoś