Dodaj do ulubionych

Prezent na dzień ojca

19.06.11, 22:51
Serdecznie zapraszamy na warsztaty, na których dzieci własnoręcznie wykonają prezent dla taty. Bajecznie kolorowa i oryginalnie zdobiona ramka ze zdjęciem ukochanej pociechy, na pewno sprawi tatusiom wiele radości.
Gwarantujemy dobrą zabawę i materiały potrzebne do zrobienia prezentu. Prosimy o przyniesienie zdjęć, które chcecie umieścić w ramce.
Koszt warsztatu 30 zł.
Prosimy o wcześniejsze zapisy drogą mailową na kazimierzowska.waw.pl@gmail.com

Miejsce i czas organizowania warsztatów - Mokotów ul.Kazimierzowska 76 a, 23 czerwca (środa) godzina 12:00
Obserwuj wątek
    • herkson Re: Prezent na dzień ojca 31.05.12, 14:53
      Hehe... jeśli tylko siostra się zgodzi to zamówimy tacie coś takiego - prezentmarzen.com/prezent_show/jazda_offroad_codrive Na pewno będzie zadowolony, bo takie auto było jego marzeniem. Realia nie pozwalają na jego spełnienie, więc chociaż w ten sposób możemy mu wynagrodzić wszystkie trudy ;-)
      • crystalcityonline Re: Prezent na dzień ojca 02.06.12, 00:06
        Ja swojemu dam statuetkę z wygrawerowanym napisem SUPER TATA :) zobacz
        • Gość: basiasamosia Re: Prezent na dzień ojca IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.12, 17:40
          A ja juz zakupiłam spinki do mankietów!!!! O, jakie piękne:

www.ambertic.pl/pl/p/Spinki-z-koniakowym-bursztynem/296
          się ucieszy staruszek :P
      • luid Re: Prezent na dzień ojca 11.06.12, 21:00
        tam też jest jazda lamborgihni :)
        ale w tym wątku nie będę oryginalny i myślę, że świetnym prezentem jest scyzoryk- taki oryginalny francuski.
        --
        • szledzik Re: Prezent na dzień ojca 12.06.12, 13:42
          Mnie by to nie pomogło, bo mój ojciec scyzoryk juz ma : ) ja swojemu kupiłem bilety na Queen we wrocławiu 7 lipca. Prezent dostanie w swoje święto, a zrealizujemy go potem : ) co do muzyki mamy odmienne zdanie, ale ten zespół nas zawsze łączył.

Jeśłi wasi ojcowie też kochają queen tak jak mój ( a wiem że takich ojców jest wielu : )) to może to będzie dobre dla nich rozwiązanie.
          [dla zainteresowanych ceny bilety możecie sprawdzić i zamówić tutaj - goo.gl/dEu2O ]
    • Gość: emula Re: Prezent na dzień ojca IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 11.06.12, 14:37
      Idealny prezent dla taty kibica to niezbędnik kibica Woda toaletowa 100ml żel pod prysznic i antyperspirant w kulce zapakowane w fajną kule koszt 57zł. Zapach jest odpowiednikiem HUGO BOSS. Tu można kupić owy prezent
      ewamorawska.aromagroup.pl/
      Dodam że kupiłam 5 takich zestawów. Mąż i dziadek dostali już na urodziny i są bardzo zadowoleni dwa czekają na dzień ojca a jeden na urodziny mojego brata.
      • Gość: gość2 Re: Prezent na dzień ojca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.12, 15:33
        Mnie się wydaje że może to byc cos zabawnego. na przykłąd takie www.planettoys.pl/category/z-okazji-dzien-ojca

Mnie doradzono kupić kamere sportową: www.planettoys.pl/kamera-redleaf-rd31.html zobaczymy
        co wy na to?
        • Gość: lizaa Re: Prezent na dzień ojca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.12, 18:54
          jakas dobra perfumka, lub krawat tradycyjnei!!!
    • Gość: mikolodianka Re: Prezent na dzień ojca IP: *.182.201.156.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.06.13, 15:00
      ale macie fajne pomysły :) ja z kolei znalazłam w sieci coś takiego koszule z haftem: www.reflect.pl/koszule_z_haftem.html
      w tym reflect.pl można kupić zegarek czy parasol z dowolnym nadrukiem ale mi przypadł do gustu pomysł na koszulę z wyhaftowaną uśmiechniętą buzią - żeby kojarzyło się z naszym maluszkiem który wiecznie jest zadowolony.
    • Gość: arcelina Re: Prezent na dzień ojca IP: *.rev.netart.pl 10.06.13, 16:08
      a ja
    • Gość: karolla Re: Prezent na dzień ojca IP: *.231.7.151.koba.pl 19.06.13, 09:22
      Ja też chyba jakąś książkę kupię, do tego słodki Torcik Wedlowski z dedykacją dla Taty i będzie super.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka