Dodaj do ulubionych

dla kochanka

IP: *.internetia.net.pl 31.07.12, 15:28
Prezent na 50 urodziny. Znowu perfumy? Jest melomanem, lubi gotować, lubi dobre wino...

No i nie może być to rzecz rzucająca się bardzo w oczy żony. Budżet 300-400 zł.

Proszę o pomysły
Obserwuj wątek
    • edekmacedonski Re: dla kochanka 01.08.12, 00:20
      Proponuję eleganckie Głośniki Aurora do laptopa lub pc jak znalazł dla melomana, żona raczej ich nie dostrzeże jeśli ma biuro :) cena około 300zł
      Ciekawym patentem są też mieszczące się w granicy cenowej słuchawki BB Goz modułem bluetooth czyli zero kabli maksimum dźwięku :)
    • Gość: GrzesznaKasia Re: dla kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.12, 11:24
      Cóż, jeśli lubi wino to może coś takiego: 4gift.pl/zestaw-konesera-wina.html , albo: 4gift.pl/aerator-do-wina-vinturi.html . Ja ostatnio obie rzeczy kupiłam rodzicom na rocznicę ślubu (plus winko) i byli bardzo zadowoleni :)
      • barbara.kus11 Re: dla kochanka 16.09.12, 19:40
        i ja mam prośbę...nie mam pomysłu na prezent na 42 urodziny kochanka. Oczywiście nie rzucający się w oczy. On lubi piłkę nożną.
    • Gość: klara Re: dla kochanka IP: *.181.94.25.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.09.12, 22:48
      Prezent w tej okolicy, albo i tańszy znajdziesz równiez na tej stronie www.wyjatkowyprezent.pl/pomysl-na-prezent/prezenty-dla-niego
    • Gość: kochamkochamkocham Re: dla kochanka IP: *.icpnet.pl 27.09.12, 14:49
      To jest kochanek... wiec macie chwile dla siebie czasem:) Zabierz go do spa :) spedzicie milo czasu, daleko od wszystkich, zrelksujecie sie razem i bedzie milutko :) miedzyzdrojespa.pl/pl/masaze :) Co Ty na to? :)
      • Gość: Gabriella Re: dla kochanka IP: *.icpnet.pl 27.09.12, 15:10
        Super pomysł z tym spa! Ale jesli nie ma mozliwosci na takie wyjazdy to mozna jeszcze kupic cos, co moze powiedziec, ze sam kupil sobie :) Np jakies narzedzia. Praktycznie kazdy facet lubi majstrowac wiec jakas tam wiertarka czy cos w tym duchu bedzie dobre :) Moze malo romantycznie ale wynagrodzisz pozniej :) www.sklep.mizar.com.pl/mlotowiertarka-1000w-sds-funkcje-kufer-akcesor-p-2095.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka