Dodaj do ulubionych

Prezent na Dzień Chłopaka

19.09.12, 15:38
Witam, siedzę, szukam i juz głowa mnie boli bo nie wiem co kupić swojemu facetowi na Dzień Chłopaka. Macie jakieś propozycje? Ma 29 lat, lubi sport, spotkania przy piwie, wycieczki i kocha wszytko co związane z elektroniką, gadżetami, komputerami itp. Dziękuje z góry za wszystkie sugestie.
Obserwuj wątek
    • Gość: MarikaZach... Re: Prezent na Dzień Chłopaka IP: *.play-internet.pl 19.09.12, 16:12
      No fakt, idzie Dzień Chłopaka, jak się dobrze ustawić to co miesiąc beda wołać o prezenty (czytaj halloweenowe imprezy, mikołajki, gwiazdka itp.) Zobacz tutaj: prezentdlaniego.pl/co-dac-na-prezent-z-okazji-dnia-chlopaka/ chyba w Twoim przypadku sprawdzi się pikselowy zegar albo coś. Ja mojemu chyba kupię coś sexy w ramach niespodzianki :)
    • Gość: Dooooooooooooorrrr Re: Prezent na Dzień Chłopaka IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 24.09.12, 09:53
      czesc ja tez mam problem z tymi prezentami, moze jakis brelok do kluczykow, pendrive,sluchaweczki do skypa, koszulka jego ulubionego zawodnika,latarka, nie wiem pomysl, a moze cos sama zrobisz kolacja, torcik z napisem''najwspanialszy facet na swiecie'', kino.....jej tez problemy z tym mam:PP powodzenia:)))
    • elektropoprobot Re: Prezent na Dzień Chłopaka 24.09.12, 10:23
      No heja, siedze, szukam i przeglądam i takie fajne rzeczy trafiłam: zszywka.pl/u/4Gift/dzien-chlopaka-365077.html poodbają mi się koszulki ale z tego co widze, sa raczej niegdzie nie do dostania. Więc chyba się skusze na taki zestaw kieliszków i grę planszową. W sumie, będzie korzyść nie tylko dla mojego faceta a i powód do zrobienia wreszcie imprezy :)
    • Gość: bayer Re: Prezent na Dzień Chłopaka IP: *.icpnet.pl 02.11.12, 13:01
      Ja swojemu narzedzia kupilam bo sam chcial www.sklep.mizar.com.pl/mlotowiertarka-850w-vander-p-4912.html no i zeby byla jakas niespodzianka to kolacje ugotowalam, i pare bajerow romantycznych tez przygotowalam :)
    • Gość: Kaska Re: Prezent na Dzień Chłopaka IP: *.icpnet.pl 02.11.12, 13:04
      Ja za pozno troche w tym roku na dzien chlopaka zaczelam sie przygotowywac, wiec dostal tylko bombonierke i jakis maly gadzecik ze sklepu toy4boys. Ale w przyszlym roku zamierzam zabrac go na wspolny wypoczynek w spa! Mysle, ze sie spodoba :) miedzyzdrojespa.pl/pl/masaze
    • kamila_doniecka Re: Prezent na Dzień Chłopaka 11.08.16, 11:37
      sprawdź sobie sharg.pl myślę że tam wybierzesz fajny prezent dla chłopaka
    • januszpolak55 Re: Prezent na Dzień Chłopaka 22.08.16, 21:13
      dobrym wyborem jest smartwach który wygląda jak zwykły zegarek tylko ma dodatkowe funkcje np www.sferis.pl/p/437341-smartwatch-overmax-touch-25-czarny-ov-touch-25-black.html
    • fedri Re: Prezent na Dzień Chłopaka 31.08.16, 00:12
      Wszyscy stawiaja na bardzo banalne prezenty ty możesz postawić na coś lepszego i bardziej oryginalnego.Myślę, że mogłaby być to przejażdżka jakimś fajnym samochodem np ferrari. Takiego wyjątkowego prezentu raczej nie zapomnii. Jeżeli chciałabyś zorganizować taki prezent to polecam zajrzeć do nich jazdamarzen.pl/prezent/jazda-lamborghini-gallardo-po-miescie/ bo mają bardzo fajną ofertę no i przede wszystkim bardzo przystępne ceny. Według mnie takie prezenty są najlepsze bo nigdy się o nich nie zapomni :)
    • zazu100 Re: Prezent na Dzień Chłopaka 07.09.16, 10:47
      Może scyzoryk marki Swiza? swiza.pl/pl/p/Scyzoryk-SWIZA-D01-Niebieski-Giftbox/215 Szwajcarska firma mówi o dobrej jakości, a prezent będzie uniwersalny.
    • zazu100 Re: Prezent na Dzień Chłopaka 21.09.16, 16:43
      Może latarka? Uniwersalny prezent - przyda się gdziekolwiek jesteśmy i praktycznie zawsze - prezenty-zakupy.pl/p/27/14125292/latarka-ledlenser-t-kwadrat-9802-dla-chlopaka-prezent-dla-mezczyzny.html
    • nadiaa89 Re: Prezent na Dzień Chłopaka 23.09.16, 09:23
      Hej, nie ma co się dalej głowić, wystarczy wejść na tę stronę bralbym.to/o-czym-snia-faceci-pomysly-prezenty/ i wybrać np. oddychającą koszulkę do biegania, inteligentny portfel, brelok z narzędziami, powerbank z latarką i kompasem lub klasycznego multitoola. Faceci uwielbiają praktyczne prezenty, najchętniej takie, którymi mogą pochwalić się przed kumplami ;) Ja dla swojego narzeczonego - zapalonego biegacza zamówiłam zegarek treningowy.
    • silis Re: Prezent na Dzień Chłopaka 19.10.16, 23:10
      Na pewno można zaskoczyć facetowi nietypowym prezentem jak odświeżacz do samochodu (gadżet) jeśli oczywiście posiada samochód (ew. taki drobiazg do prezentu) :D
      allegro.pl/odswiezacz-powietrza-gadzet-ozdoba-myszka-miki-i6568955930.html
    • diabelskipomiot Re: Prezent na Dzień Chłopaka 26.10.16, 02:25
      Golarka zawsze jest dobra, tylko jakaś porządniejsza. Każdy facet korzysta, a wielu z nas ma "budżetówki", które z trudnym zarostem sobie nie radzą. Sam mam teraz remingtona nowego hyperflexa i czuję ogromną różnicę, wcześniej zdarzało się, że golarki mi się dosłownie zacinały w brodzie.
    • markoo987 Re: Prezent na Dzień Chłopaka 10.11.16, 12:58
      Postaw na coś oryginalnego z zakresu elektroniki i gadżet z tym związany, zamówić możesz online na RC-motion.pl gdzie sam często kupuje i wszystko jest okej.
    • madzi17 Re: Prezent na Dzień Chłopaka 14.11.16, 12:06
      Ja kupiłam bratu gumowe etui na telefon PEPSI COLA: etui-gsm.pl/index.php?route=product/search&search=pepsi Trójwymiarowe 3D, super chroni telefon przed uszkodzeniami. Tyle razy już mu spadł, ale jest nie do zdarcia :) na jego kumplach zrobiło wrażenie, też uwielbia sport. Case są teraz na topie. Taki gadżet jest funkcjonalny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka